Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48454846484748484849
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: dada12

Ya bende diyorum ki cemalcan oyunda dah iyi derece yapmış ilk seçme hakkı onda. Nisa ile sercan bu kadar olay yaşamış. Ister istemez düşünürsün araları böyleyken neden sercan nisayı alsın ki diye. Sende şu an nefretle yorumluyorsun. Adamın tek yaptığı mantıklı bir şekilde ilk seçme hakkını kullanıp berkanı almak oldu. Cemal neden sercanın eliften vazgeçeceğini düşünsün ki kardeşim. O kadar aynı takımdasın ve elif yarışmadaki en hızlı isim. Niye elif yerine nisa desin sercan. Cemal bunu düşünüp berkan diyorsa burada cemal neden suçlu oluyor ??
    Bir düşün hak vereceksin.

Alıntıları Göster
    Yalnız Sercan da ikinci seçmede istediğini yapabilir bu da Sercan'ı eleştirilecek kişi yapmaz. Hadi burda dediğin doğru olsun diyelim Ardahan'ın seçimlerine neden karıştı o zaman Survivor onların oyuncağı mı?

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bu sene ki şampiyonda hayal kırıklığı olacak.Çünkü en favoriler Barış,Cemal,Berkan.Üçüde bir şampiyona göre eksik tarafları olumlu taraflarından daha çok.Bu üçü yerine Sercan şampiyon olsa çok sevinirim.Elif Damla,Nagihan,Merve Aydın performansı sergileyese bence bu seneyi rahat Elif şampiyon olurdu.Ama ne yazık ki beklentim gerçekleşmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Yalnız Sercan da ikinci seçmede istediğini yapabilir bu da Sercan'ı eleştirilecek kişi yapmaz. Hadi burda dediğin doğru olsun diyelim Ardahan'ın seçimlerine neden karıştı o zaman Survivor onların oyuncağı mı?

Alıntıları Göster
    Burada sercan da suçlu olmuyor kardeşim. Ama cemale nefret kusulacak hiç bir şey yok şu olayda. Ardahan olayıysa şu ; ardahan nisayı kullanarak bir nevi berkan ve sercanı kapacaktı. Cemalcan nisa diyecekti ve ardahan ilk seçme avantajı yüzünden sercan ve berkanı kapmış olacaktı. Cemal de hamleye hamleyle karşılık verdi ve berkanı aldı. Eğer ardahan ısrarcı olsaydı nisa her türlü geçecekti karşıya. Aslında iki tarafta nisayı kullanarak en iyi yarışmacıları kapma derdinde. İlk kaptanlikta cemalin sectigi takima demediginizi birakmiyordunuz ya , işte bir nevi cemal bu duruma tekrar düşmemek için mantıklı hamleler yaptı sadece.

• Takım tutmayan arada yemek veya atıştırmalık arası baktığım bu programda Sercan ve Yasin'i tutacağım aklıma gelmezdi. Mavi takım ne kadar itici geldi bana, nedeni bir türlü çözemedim hele o Nisa denen bebe ne kadar iticidir....

Cemal Can artık şu kızı salsın kendine zarar verecek. Birde arkadaş ayağına bir yalamadığı kaldı her dk. bir öpme, sarılma lol.
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Ben bir yarışma için birinden nefret etmem.Ama oyun içinde oyun kuranlar ya çocuktur yada karakteri bozuktur.İlk seçim hakkı onda diye etik sınırlar dışına çıkamaz.Sercan Nisa dese ne olurdu.Biraz izledikten anlarsın. Ben söyleyim Cemal-Nisa başlardı ağlamaya hengameye.Ortalık birbirine girerdi.Niye Nisa diyecekmiş.Derim derim arkadaş hesap mı vereceğim.Cemal çok seviyorsa ilk alsın Nisacığını.Ben anlamam.Duygusalım diyorsa bir insan duygusal olacak.Her gün farklı davranmayacak.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Cemalcan zararsız öpebilir.Onlar arkadaş yumuşak yumuşak.Şehvet öpücüğü değil ki.Şaka bir yana hakikaten sürekli öpüyor kızı.Çok tuhaf geliyor bana da hocam.Yarışmada dengeler çok değişiyor.2 haftalık olaylara bakarak Sercan son 4 yaparsa bence şansını 2 hafta önceye göre baya artırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Ben bir yarışma için birinden nefret etmem.Ama oyun içinde oyun kuranlar ya çocuktur yada karakteri bozuktur.İlk seçim hakkı onda diye etik sınırlar dışına çıkamaz.Sercan Nisa dese ne olurdu.Biraz izledikten anlarsın. Ben söyleyim Cemal-Nisa başlardı ağlamaya hengameye.Ortalık birbirine girerdi.Niye Nisa diyecekmiş.Derim derim arkadaş hesap mı vereceğim.Cemal çok seviyorsa ilk alsın Nisacığını.Ben anlamam.Duygusalım diyorsa bir insan duygusal olacak.Her gün farklı davranmayacak.
    Deseydi o zaman kardeşim. Kim tuttu onu. Deseydi. Burada kimse kimseye oyun kurmuyor. Sercan derece yapıp kapsaydı o zaman ilk seçim hakkıyla berkanı. Burada cemalcanın yapabileceği en mantıklı hamle berkanı almaktı zaten. Yani sercanın nisa demek için neredeyse hiç bir mantıklı verisi yok. Elifle daha yakın elif performans olarak onun gözünde muhtemelen nisadan daha iyi. Niye cemal bu blöfü yiyip nisayı alsın hemen. Burada illa bir oyun kuruluyorsa emin ol tek taraflı da kurulmuyor. Hamleye hamleyle cevap verildi olay bu.

Mantıkla değil amaç Nisa ve Cemali kudurtmak. Ama adam insanlık yaptı.Arkadaşım dediği insanı mutsuz etme olasılığı da var.Ben bu riski almam.Ben ne desem farklı şeyler söyleyeceksin.Ama şuna emin ol 1 kişi kazanacak ve o kazanan Cemal veya Nisa olmayacak. Çünkü uyanıklar her zaman kaybeder.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Benim samimi olduğum çok bayan dostum oldu ben bunun %2 yapsam sapık derler.

Kim kazanır bilmem ama Sercan bu yarışmada cidden ortalığı yaktı, sorun ise gidip kendiden yaşça ve kafa yapısı olarak çok küçük birine abayı yakması. Ne gereği var tonla para kazanmışsın, olanakların sınırsız sen git adaya bir dişiye sulan lol.

Birde Barış ne zaman bireysel anlamda başarı elde edecek tip ile nereye kadar 1. olur merak ediyorum.. Yasin için ise deli bu arkadaş ama ilk 5'e girer ise şaşırmamak lazım...
    Evet,Cemal can cidden çok iyi gidiyor. Hatta bireysel oyunlarda Sercandan 1 tık daha iyi bile sayılır. Ciddi ciddi en önemli döneme girdik. Şu 20 günde %60 üstü performans gösteren olursa büyük şans elde eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    ya zaten takımı nisa kuruyor yarışmayı nisa yönlendiriyor kız adada bile yok gibi sanki otelde kalıyor gibi geldi bana
    cemal sandı ki berkanı kapayım ödül garanti aldı ödülü ben olsam bundan sonra 3 3 takım kurulursa sercan da elenmezse ve kaptan olursa asla o berkan denen nankörü almam adamın derdi meğer cemal ve nisayı yalamakmış evrim ile aynı takımda diye surat yapması palavraymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Haziran 2020; 2:50:29 >
    Cemal Nisayı değil herkesi öpüyor kız erkek fark etmez Berkan'la , Barışa boyundan dalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Mantıkla değil amaç Nisa ve Cemali kudurtmak. Ama adam insanlık yaptı.Arkadaşım dediği insanı mutsuz etme olasılığı da var.Ben bu riski almam.Ben ne desem farklı şeyler söyleyeceksin.Ama şuna emin ol 1 kişi kazanacak ve o kazanan Cemal veya Nisa olmayacak. Çünkü uyanıklar her zaman kaybeder.
    Üzgünüm dostum sen adil yorumlar yazmıyorsun. Sen sadece bazı yarışmacılara nefretin yüzünden kendini haklı çıkarmak için zorluyorsun şu an. Sana çok mantıklı veriler sundum. Hâlâ kudurtmak diyorsun. Kolay gelsin. Bu arada elinde imkan varsa rakibinin blöfüne atlamayıp mantıklı olanı yapmak uyanıklık olabilir. Lakin buradaki uyanıklık yapılabilecek en mantıklı ve doğru hareket olduğu için bir zarar getirmez merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

cemal sandı ki berkanı kapayım ödül garanti aldı ödülü ben olsam bundan sonra 3 3 takım kurulursa sercan da elenmezse ve kaptan olursa asla o berkan denen nankörü almam adamın derdi meğer cemal ve nisayı yalamakmış evrim ile aynı takımda diye surat yapması palavraymış
    Ödülün garanti bir tarafı yokki. Sercanın kurduğu takım daha iyi şu an. Cemal derece de 1 oldu diye dezavantajli duruma geçti. 3 kişi yarışmak özellikle şu bölümde çok büyük avantajdır. Ayrıca nisa ve barışın form durumları pek parlak değil. Takım cemal ve berkan üzerinden dönecek dönerse.

• Seneye ikisini aynı takımda izlemek güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benbeta 233

En hızlı yüzende Elif bu sene.
    İmkansız açık ara en iyi yüzücü nisa. Havuzda herkesten hızlı çıktı hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Anladığım kadarıyla Cemal Can ilk dörtte rahat yer alacak. Böyle devam ederse garantileyecek.

İkinci aday Berkan

3. ve 4. adayları kestiremiyorum. Barış ve Nisa güven vermiyor. Elifin atışları gene kötüleşti. Sercan nisa olayından dolayı kafası gene dağıldı. Yasin süpriz olabilir. Evrim zaten ben alacağımı aldım modunda geziniyor.
    Barış cemal kesin Berkay her an uçabilir. Elif Dee çok yakın son 4 e.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Arkadaşlar Sercanin anlattığı gibi Nisanın kendisine not yolladığı ve Nisanın da Sercana ilgi gösterdiği %100 doğru. Analiz yaptım kanıtları, görsellere ile göstereceğim. Sosyal medyada kimse kesin dille Nisa, Sercan ile flört etti dememiş sanırım bir tek ben fark ettim.Anlatmaya başlamadan önce Sercan, Nisanın bana gönderdiği notları derken bunu mecaz anlamda söylüyor kağıt-kalem anlaminda değil.

Sercan ile Nisa iletişim halindemiydi? Evet. Peki nasıl? Ezgi ve Acunun da dediği gibi bir yarışmacınin rakip takımda ki biri ile iletişim kurması yasaktı bunun için Sercan parkura başlamadan önce Nisaya, dediklerini aktarması için Cemal ile konuşuyor Cemal de Sercanin dediklerini Nisaya aktarıyordu veya Nisa rakip takımdaki Ezgi, Aşkıma söylüyordu onlarda Sercana aktarıyordu (Mart ayında Survivor izleyenler bunu bir çok kez fark etmiştir) Örnek vermek gerekirse

Burda Sercan, Cemalcan ile yarışa başlamadan önce Cemalin kulağına fısıldıyor %99 Nisa ile ilgili bir şey söylüyor. Daha sonra oyun bitince, Cemal benchde Nisaya sana güzel bir haberim var diyor oyunu kazanınca anlatacağım diyor. Buda görseli

Gördüğünüz gibi sana güzel bir haberim var anlatacağım diyor, o güzel haber de anladığınız gibi Sercanin, Cemalcan kulağına fisildadığı şey Nisa da o an gülümsüyor takım arkadaşı Gizem de gülümsüyor sanırım konuyu anladılar. Cemalcan, Sercanin dediği şeyi Nisaya iyi haber diye aktaracaksa demek ki bu kız da Sercana karşı boş değil.

Bu da videosu 22:12-25.06 saniye aralarına göz atın.

Buna göre not olayı doğru bu notları taşıyan kişi ise Cemalcan di. Bugün ki konseyde de Nisa ile Cemalcanin sessiz kalmasıda bunu doğruluyor.
    Yarın gel işe başla kayıp kardeşimi bulacaksın. Ücret dolgun.

• 
Sayfa: önceki 48454846484748484849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.