Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü,
6 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Selam millet
Yeni bir format derken erdi başkanı alacak galiba ondan bahsediyor 🎉🎉🎉🎉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
survivor izlemeyen beni bloklasın -
milli sporcu getirmektense eski tarz halk adamı ünlü vs karışık şekilde geri dönebilir diye düşünüyorum.
-
Erdi, Semih, Cumali, Eser West gibi heyecan yaratan bizleri güldüren ve yer yer kaos yaratan yarışmacılara kesinlikle ihtiyaç var. -
Sporcu istemiyoruz!!!!!!
Mesela Zeyd kesinlikle 2020'de olmalı diyorum. Ne düşünüyorsunuz? -
Sporcular dizilsin, -
Format bu sezon Ünlüler - Gönüllüler olacak. Ünlüler'de ilk yarışmacı Ersin Korkut olmuş. -
Çok güzel haber, aradığımız kaos için uyumlu bir profil. -
Erdi baba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yaa arkadaş bırak şu ünlüleri al halktan salak saçma tipler gülelim bol bol. Çok mu zor 3t zafer rapido Mehmet erdi makarnacı sadin Müge pazarcı aydın şişko metin gibi tipler
Hedef Survivor 2023 Ya Hak...
Ünlülerde youtuberda olacak.Bu mesajı #Rez alın.Acunu marinada konuşurken duydum yancısı Esat ile.Sosyal medya fenomeni kadroya alacaklar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MasterChef Yasin bir aksilik olmazsa Survivor'a gider bence :)
Bol bol BUM! duyarız :D -
ERDİ BAŞKAN desem kaç + gelir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 12 Eylül 2019; 5:47:23 >
ALAYINA BORU ULAN ALAYINA
KİLLA HAKAN SURVIVOR 2020 -
O patates kafa ölür la
Sondaki atışa göre ergengers fanları:
Halka mı, Sercan torpilli yhaaa. Kum torbası mı, Sercan torpilli yhaaa. Top mu, Sercan torpilli yhaaa. Frizbi mi, Sercan torpilli yhaaa. Çubuk mu, Sercan torpilli yhaaa. |
ses kaydıyla Kelcan Reyiz in neden işi bitsin olan Gizem'e oldu
|
Acur eleneni 3 gün önceden belirleyip kenara atmıyor muydu ? Bugün canlı yayın yaptı ve elenen belli değil dedi. En kötü ihtimalle 2 gündür yeni oyun çekimlerini bekletti mi sizce? Bana palavra gibi geldi . Elenen canlı yayında rol yaptı bence.
|
O değil de ŞER-CAN harbi cezalandırdı Tele Tabi'leri.
![]() |
Nisa elenmeyecekkkkk
Barış'ta elenmeyecek Geriye Berkan kalıyor ![]() Keyfim acayip yerinde ya Berkan ya Nisa İkisinden biri nakavt ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() İçlerinden kimi alsam acaba ![]() ![]() ![]() |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X