Şimdi Ara

Sürüm Yükseltmeden Komple Restore (JAİLBREAK ŞART)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki konusu açılmıştır yada bahsi geçmiştir fakat denk gelmedim ben. Dün bir arkadaşım gösterdi sayesinde deneme şansım oldu.

    Tweak in adı "CYDİA İMPACTOR"

    Bu tweak sayesinde mevcut sürümünüzde kalarak restore yapmanız mümkün. Üstelik komple telefon sıfırlanıyor sıfırdan yeni kurulum yapınca çıkan dil, wifi, icloud ayarlarının yapıldığı ekrandan itibaren sıfır kuruluyor aynı sürüm.

    Jailbreak te gidiyor, o derece komple sıfırlanıyor. İsterseniz tekrar jailbreak yapabilirsiniz ondan sonra yada o şekilde de kullanabilirsiniz. Üstelik pc ye ihtiyaç bile yok tweak i çalıştırıyorsunuz o komple yapıyor ne yapıyorsa artık.

    Tabi tercih meselesi olmakla birlikte bana göre sırf yarın birgün sürüm yükseltmeden temiz restore yapabilmek için bile jailbreak yapma sebebi olabilecek bi tweak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 5 Şubat 2016; 16:00:52 >



  • Bilinen birşey ancak şöyle bir durum var. Bazı kişilerde jailbreak yüklü olmasına rağmen Cydia ikonu kaybolduğu için cydiaya girip bu uygulamayı kuramadıklarından dolayı bulundukları sürümde restore edemiyorlar. Mecburen güncelleme ile bu çözülebiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

    Bilinen birşey ancak şöyle bir durum var. Bazı kişilerde jailbreak yüklü olmasına rağmen Cydia ikonu kaybolduğu için cydiaya girip bu uygulamayı kuramadıklarından dolayı bulundukları sürümde restore edemiyorlar. Mecburen güncelleme ile bu çözülebiliyor.


    Dediğim gibi zaten elbet geçmiştir konusu da göremedim ben öyle bi bakındım dedim dursun görene duyana faydası olabilir.

    Cydia simgesi olayında da her jb yapışta kayboluyorsa cydia simgesi sıkıntı olur tabi, ama deb dosyası bulunup ifunbox tan da yüklenebilir telefona tweak. En azından bir ihtimal deneme şansı olabilir. Belki sıfırladıktan sonra jb yapınca cydia simgesi gelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 5 Şubat 2016; 16:33:32 >
  • Hocam benim imdadıma yetiştin çok sağolasın, ios 9a yükseltmemek için telefonu temizleyemiyordum. Süper oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.