Şimdi Ara

Yurtdışına Gidiyorum İphone 17 Pro Max alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın italyaya gideceğim elimde 14 pro var pil sağlığı %80 oldu sarj aleti takıncada temassızlıklar olup duruyor bu muhtemelen tozdandır temizletir hallederizde bi değiştiresim var
    İtalyadan 17 pro max alıp gelsem dönerken bunu imei kayıt ettirmeden kullanamıyor muyuz yıl boyu?
    14 pro ile beraber kullanmam çünkü bu kadar para verdiğim cihazda en büyük artısı olan konforum kaybolacaksa neden alayım iki telefonla gezmek istemiyorum bir çözümü yok 4 ay kullanabilirsiniz diyorsanız almayacağım hiç 4 ay için 60k vermeyek

Birde şunu sorayım konu açmışken elimdeki 14 proyu yurtdışından almıştım imei kaydı yaptırdım 2023 nisanda almıştım şimdi 2026 ocak ayından itibaren telefon numarası kısıtlaması kalkar mı media markt vs gibi yerlerde takasa koyabilir miyim 2026 ocakta kalkar diyorsanız bunu takasa verip tr den alır geçerim herhalde 35k verseler cihaza 7-10k da takas desteği desek 40-45 e saydırırız bunu üstüne eklerim artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba,
    Şahsi düşüncem kayıtsız telefon kullanılmaz. 4 ay normal sim, 4 ay e sim çekilecek kahır değil. Ayrıca telefonu 14pro yu 2023 nisanda alıp, o tarihlerde kayit yaptırdıysanız, cihazınız 1/1/2025 itibari ile bütün hatlara açıldı. Mevzuat 3 takvim yılı der. Değişime verip ya da satıp üzerine aynı fiyatı ekleyerek yeni telefon sahibi olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru,

Bu yüzden Iphone'u çift e-sim ile satılan Birleşik Devletler'den alıyorum...

• 8 ay olsa idare ederdim ocağa kadar zaten 4 ay var ocakta yenilenir ağustosa kadar kullanırdım eylüle kadar 1 ay 14 pro kullanıp eylülde gidip 18 alırdımda artık sadece esim olduğundan bu şans kalkto

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

çift e-sim olunca ne fark oluyor ki?

X bir yerden aldığımız X cihazı 8 ay kullandıktan sonra kapanıyor, sonraki takvim yılında geri kendiliğinden mi açılıyor?

iPhone 12 Pro alınır mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam imkanınız varsa 2 tane alın. Hatta getirip kayıt ettirin. Kayıt sırasında e-sim kısmına 2.ci telefonun fiziksel sim imeisini yazın. Kayıtlı 2 tane 17 promax’iniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.