Şimdi Ara

sürükle bırak seçenegim çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
49.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar.....masa üstünde bir dosyayı yada klasörü sürükleyince başka bir dosya içine girmiyor. sadece kopyala yapıştır olarak yapılıyor.....nasıl aktif hale getirebilirim....yardımlarınızı bekliyorum.

• evet aynı problem bende de var yeni konu açmayım burdan cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrAlem

evet aynı problem bende de var yeni konu açmayım burdan cevaplarsanız sevinirim
    SHIFT ' e basılı tutarak sürüklerseniz olur arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

SHIFT ' e basılı tutarak sürüklerseniz olur arkadaşlar

Alıntıları Göster
    olmuyor yaw, ne yaptımsa olmadı...

modifiyeli perfect xp kurulu...

başlat menüsü - özelleştir - sürükle bırak etkinleştir... o da etkin kutu işaretli ama olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 7 Kasım 2009; 16:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

olmuyor yaw, ne yaptımsa olmadı...

modifiyeli perfect xp kurulu...

başlat menüsü - özelleştir - sürükle bırak etkinleştir... o da etkin kutu işaretli ama olmuyor

Alıntıları Göster
    peki CTRL - A (Tümünü seç) , CTRL - C (tümünü kopyala), CTRL - V (yapıştır) demi olmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

peki CTRL - A (Tümünü seç) , CTRL - C (tümünü kopyala), CTRL - V (yapıştır) demi olmuyor ?

o şekilde kopyala yapıştır yapabiliyorum, ancak mouse ile sürükleyip bir dosyayı başka bir yere yada dosyaya taşıyamıyorum... masaüstünden mesela bi resmi fare ile sürükleyerek bi klasöre götüremiyorum, yada bi klasörde bi doyayaı diğerinin önüne getireceğim taşıma yapamıyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

o şekilde kopyala yapıştır yapabiliyorum, ancak mouse ile sürükleyip bir dosyayı başka bir yere yada dosyaya taşıyamıyorum... masaüstünden mesela bi resmi fare ile sürükleyerek bi klasöre götüremiyorum, yada bi klasörde bi doyayaı diğerinin önüne getireceğim taşıma yapamıyorum...

Alıntıları Göster
    Başlata sağ tıkla özelliklere gir, başlat menüsü sekmesini seç, özelleştire tıkla, gelişmiş sekmesini seç, kaydırma çubuğunu en alta indirince orada "Sürükleme ve Bırakma seçeneğini etkinleştir" diye bir seçenek göreceksin onun yanındaki kutucuğu işaretle ve sonra tamam diyerek çık bukadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone'umu bul çalışmıyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

Başlata sağ tıkla özelliklere gir, başlat menüsü sekmesini seç, özelleştire tıkla, gelişmiş sekmesini seç, kaydırma çubuğunu en alta indirince orada "Sürükleme ve Bırakma seçeneğini etkinleştir" diye bir seçenek göreceksin onun yanındaki kutucuğu işaretle ve sonra tamam diyerek çık bukadar.

arkadaş yukarıda böyle yaptığını söylemiş ama sen hala aynı şeyi tekrarlıyorsun.lütfen biraz zahmet edip mesajları okuyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylankral

quote:

Orijinalden alıntı: t.t

arkadaş yukarıda böyle yaptığını söylemiş ama sen hala aynı şeyi tekrarlıyorsun.lütfen biraz zahmet edip mesajları okuyalım.

Alıntıları Göster
    bunların hiç biri olmadıysa işletim sisteminizden kaynaklanıyo ozaman virüs diyemicem hiç duymadım böyle bi virüs

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

bunların hiç biri olmadıysa işletim sisteminizden kaynaklanıyo ozaman virüs diyemicem hiç duymadım böyle bi virüs

bi sürükle bırak ın bu kadar önemli olacağı aklıma gelmezdi, ama insan başına gelince anlıyor kıymetini... format harici umarım bi çözüm bulabilirim, çünkü format atılalı fazla olmadı, ve bir sürü program oyun vs...
  • modifiyeli xplerde sık sık sorunlar çıkabiliyor o yüzden hiç tavsiye etmiyorum ve kendimde kullanmıyorum o yüzden işletim sisteminden kaynaklanabilir dedim açıklık getirmek gerekirse
    quote:

quote:

bi sürükle bırak ın bu kadar önemli olacağı aklıma gelmezdi, ama insan başına gelince anlıyor kıymetini... format harici umarım bi çözüm bulabilirim, çünkü format atılalı fazla olmadı, ve bir sürü program oyun vs...
  • quote:

modifiyeli xplerde sık sık sorunlar çıkabiliyor o yüzden hiç tavsiye etmiyorum ve kendimde kullanmıyorum o yüzden işletim sisteminden kaynaklanabilir dedim açıklık getirmek gerekirse
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende size çzöüm önerisi;
    tek tek yap.

çalıştıra şunları sırasıyla yaz;

"regsvr32 ole32.dll"
    "regsvr32 /i shell32.dll"

sonra pc restart yap

• quote:

tek tek yap.

"regsvr32 ole32.dll"

sonra pc restart yap

Olmadı Maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutayulusoy

quote:

tek tek yap.

"regsvr32 ole32.dll"

sonra pc restart yap

Olmadı Maalesef...

enteresan bir durum oldu sonuçta ,çözümü bulunca burda paylaşırsınız umarım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yardım lütfen!!!!
  • quote:

yardım lütfen!!!!

Alıntıları Göster

yukarıdaki registry dosyalrını çift tıklayarak çalıştırın.sisteminizi yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.

Sorunun devam etmesi halinde yeni Kullanıcıda da test ediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlcck

yukarıdaki registry dosyalrını çift tıklayarak çalıştırın.sisteminizi yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.

Sorunun devam etmesi halinde yeni Kullanıcıda da test ediniz.

Alıntıları Göster

Bu bağlantıyı ne yapıcağız?diğerini yükledm rest attım

• quote:

Bu bağlantıyı ne yapıcağız?diğerini yükledm rest attım

Alıntıları Göster
    kaydettikten sonra çift tıklayarak çalıştırmanız yeterli.

• quote:

ee bunu nasıl kaydedicez bağlantı yok ki?
  • quote:

quote:

ee bunu nasıl kaydedicez bağlantı yok ki?

Alıntıları Göster
    format atılarak sorun giderilmiştir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.