Bildirim
Gom player'da gömülü ikinci ses dosyasını açma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
sağ tık - audio - select stream burdan istediğiniz ses dosyasını seçebilirsiniz. _____________________________ -
çok sağol yardımın için _____________________________ -
bilgi için çok teşekkürler _____________________________ İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+... -
bendede enterasan bısı oldu
km playerla acıyorum ıngılızce calısıyor gom player ıle acıyorum çince calısıyor
gom playerda ustelık tek dublaj çince gozukuyor bu problemi nasıl aşabilirim_____________________________ -
ben KMPLAYER da sorunsuzca kullanıyorum bu özelliği _____________________________ Feeling is everything!.. -
Yıllar sonrada olsa teşekkürler yararlı bilgi olmuş öne çıkaralımquote:
Orijinalden alıntı: LuX Aeterna
sağ tık - audio - select stream burdan istediğiniz ses dosyasını seçebilirsiniz._____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
sağ tık - audio - select stream burdan istediğiniz ses dosyasını seçebilirsiniz.
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- stok takip programı full+crack
- word tek sayfayı yatay yapma
- uzantı desteklenmeyen bir manifest sürümü kullandığından yüklenemiyor.
- kopyalanmayan pdf yazıları kopyalama
- seçim kilitli olduğundan bu değişikliği yapamazsınız
- vpn ne işe yarar
- bağlantınız gizli değil hatası çözümü
- uzaktan remote ne demek
- google şifreleri görme
- torrent siteleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı