Şimdi Ara

sürükle bırak seçenegim çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
49.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorun şu an benim makinede de var... format atmadan bunu çözemeyecek miyiz? yukarıda söylenilenlerin tümüne baktım ama çözülmedi.

Orijinalden alıntı: ceylankral

bende size çzöüm önerisi;
    tek tek yap.

çalıştıra şunları sırasıyla yaz;

"regsvr32 ole32.dll"
    "regsvr32 /i shell32.dll"

sonra pc restart yap

teşekkürler dostum..
  • !!!Windows 7 için.!!! Ben bilgisayarı İngilizce kullanıyorum. Şöyle: Denetim Masasına gir, Fare, (burdan sonrasını İngilizce anlatmak zorundayım) Device Settings'e gir. (Ben laptop kullanıyorumbunu laptop kullananlar için yazıyorum ama belki masaüstünde de olabilir.-Laptoplar genelde Synaptic şirketinin touchpadini kullanır.- ) Device Setings'e girdikten sonra "Synaptics Touchpad blabla" yazcak. Onu seçili olduğundan emin ol ve Settings'e (Ayarlar) tıkla. Önce 'Tapping'/Tap and Drag'a tıkla. İki seçenek de boş olsun. Sonra Buttons'a tıkla. Left Button Click Action'i "Primary Click" olarak ayarla ve alttan "Uygula" yap. Ama kapatma. Right Button Click Action'i de Secondary Click yap. Uygula, "Tamam" de. Ben böyle düzelttim.

Çözüm ;
    "Sürükle bırak yapamamanızın nedeni güvenlik ayarlarınızın açık olmasından kaynaklanıyor yani User Account Control(UAC) ayarlarını devre dışı bırakmalısınız. Programınızı yönetici izni ile çalıştırsanız dahil UAC’ı devre dışı bırakmadan bu özelliği kullanamazsınız

Devre dışı bırakmak için, Başlata “UserAccountControlSettings.exe” yazıp ayarlayabilirsiniz" alıntıdır...

Yukarıdaki özelliği "never" / "hiçbir zaman" seçip restart yapınca benim sorunum çözüldü.
    -Fare özelliklerinden donanım
    -Ps/2 uyumlu fareyi tıklayın
    -Sürücü
    -Sürücüye geri dön
    -Tamam
    -Bilgisayarı baştan başlatın.
    "Mouse"daki yuvarlak dönen düğme girdiği yuvadan çıkmış ve basılı olarak sıkışmış ben onu hiç kullanmadığım için farkında değildim, yani hap düğmeye basıyordu, sebep buymuş onu açıp tekrar eski normal haline getirdim ve sebep düzelmişti....belki aynı durumda olan ve farkına varmayan arkadaşlar varsa işlerine yarar düşüncesiyle buraya yazıyorum

Orijinalden alıntı: orhan781978

Bende laptop var ve bu sorunla 3 saat uğraştıktan sonra çözebildim. En azından ben kendi bilgisayarımda çözdüm. Umarım sizlerde de çözülür. Sırasıyla yapın
    -Denetim masası
    -Fare
    -Fare özelliklerinden donanım
    -Ps/2 uyumlu fareyi tıklayın
    -Sürücü
    -Sürücüye geri dön
    -Tamam
    -Bilgisayarı baştan başlatın.

valla kardeşim çok sağol bu yöntemle düzelttim ben. düzeltemeyen arkadaşlar bunu deneyebilirler. umarım işinize yarar. tekrar teşekkürler
  • krysnmz K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sorunum çözüldü.

Orijinalden alıntı: tsunamic

Arka arkaya hızlıca ESC tuşunua basmak da çözüyor bu sorunu...

Hortlatmış gibi olmak olmasın ama 80 tane çözüm denedim hiçbiri olmadı, arkadaşın dediği gibi hızlıca iki kere ESC yaptım masaüstünde düzeldi. :D
    Allah razı olsun

Çözüm Şurada :http://blojen.com/tut-surukle-birak-calismiyor-cozumu/
  • esc ye basınca düzeldi masasütünde bikaçdefa üst üste esc ye bastım düzeldi. paylaşmak ne güzel bişey anında çözdüm bu arada hakkaten sürükle bırak olmayınca işler ne kadar gıcık oluyor :)
  • Diğer cevapların aynısı olacak ama yazmadan geçemeyeceğim. İki kere esc tuşuna basınca çözülen sorun için saatler harcadım :))))

Teşekkürler
  • masaüstünde de sol tıkladığımızda sürükle yaptığımız da mavi pençere oluşturuyordu ya bende de o olmuyor onu nasıl düzelte biliriz aklıma takıldı ya yoksa arada sırada öyle yaptığımız bişey ama var mı bilen
    https://www.youtube.com/watch?v=EhNuNuXTgn4&feature=youtu.be&t=130

burada yazıyor eminim tüm sorunu olanların sorunu çözülecektir.

• Sürüklemek istediğiniz dosyayı mause sol tuş ile tutun esc ye basın sonra deneyin bakalım olacak mı?
  • Bunlarin hic biri bi ise yaramadi bende win8 kullaniyorum ve masaustune surukle birak yapamiyorum

Orijinalden alıntı: tsunamic

Arka arkaya hızlıca ESC tuşunua basmak da çözüyor bu sorunu...
    Teşekkür ederim yardımlarınız için sizin sayenizde sorun çözüldü.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.