Şimdi Ara

Sürücü kurslarına gidenlere sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alacağınız toplam direksiyon dersi kaç saat ayrıca kursunuzda simulator varmı??

• Ben 2 gün 15 er dakikalık ders aldım, hoca yeterli demişti

Öncesinde hiç pratiğim olmadığı halde

Çok fazla ders vermiyolar sanırım ya ...3-5 defa, o da kısa kısa olur işte.

Ekleme: Simülatör yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 19 Ekim 2008; 20:24:06 >
  • saolasın cevap için. benim kursta toplam 4 gün -8 saat oluyo sanırım- ders veriyolar ama başkalarına sordum 10 güne kadar çıkan var artı bazılarında simulator bile var acaba kazıklandımmı diye düşünmeye başladım
  • ben pek fazla ihtiyacım olmadığı halde(pratiğim yoktu ama hoca iyisin demişti) 8 gün birer buçuk saat direksiyon dersi aldım, gayette zevkliydi. sohbet ede ede dolandık
    edit:simülatör bizdede vardı iki günde smülatörde sürmüştük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 19 Ekim 2008; 20:33:10 >
  • 4 gün, 30-40 dakika felan sürüyo bi ders
  • cok az ya toplm 4 gun 15 dakkadan yetersız sankı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orda temel şeyler öğretiliyor artık sürücülüğünü geliştirmek sana kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Ben 2 gün 15 er dakikalık ders aldım, hoca yeterli demişti

Öncesinde hiç pratiğim olmadığı halde

Çok fazla ders vermiyolar sanırım ya ...3-5 defa, o da kısa kısa olur işte.

Ekleme: Simülatör yoktu.

siize hiç araba sürdürmemişler ya ben bursa'da 8 gün eğitim gördüm 8 saat

• sürücü kursu sacmalık ben hiç kursa gitmeden 2 defa sınava girdim 2 sinde de gectim şimdi sormayın nası 2 defa girdin gectin diye cook uzun hikaye ama gercekten kurslar cok kolay sorular hep aynı onceki sınavın sorularına calıs kesinlikle gecersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: herrero1344

sürücü kursu sacmalık ben hiç kursa gitmeden 2 defa sınava girdim 2 sinde de gectim şimdi sormayın nası 2 defa girdin gectin diye cook uzun hikaye ama gercekten kurslar cok kolay sorular hep aynı onceki sınavın sorularına calıs kesinlikle gecersin

derslere gırıp yarıda cıkıyorum dolu ilkokul mezunu okumasını bılmıyor vatandas ,yemn ederım ya onlara ders vermeye kalkıyolar acayp bunaldım

haftaya sınav bıkere kıtabi goz gezdrip gırıcem sınava
  • Bu direksiyon dersleri kağıtlı sınavdan(açıklayamadım başka türlü ) sonramı oluyor yoksa öncemi bide ücretlimi ?

Not: Gitmiycem sadece merak
  • scary ve kız ismet aynı kursamı gidiyoruz acaba
  • sınav haftaya ben hiç bişey bilmiyorum

testler yeterli olurmu yoksa kitap bitirmem gerekir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meq@deth

sınav haftaya ben hiç bişey bilmiyorum

testler yeterli olurmu yoksa kitap bitirmem gerekir mi

ya hacı gecen senın sorularını coz gir bukdr basit 80 den asagi alman mumkun değil cunkı embesillere gore duzenlenmiş sorular okuma yazma bilen birazcık genel kulturu oolan trafik we ilkyardımda ozellklile rahat geciyor,motor bilgin yoksa bı krcala kıtabı ( ben gemi mak mezunuym da onada gerek duymom:D )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.