İnternetten Özel Ders Alan Var Mı?

-
-
Ben Kunduz'dan alıyorum bir süredir. Epey memnunum. Bir deneyebilirsin belki, çok faydasını gördüm ben. Link de bırakayım: https://kunduz.com/tr_tr/ozel-ders//
-
:D ikisi de 13 nisan yani bugün foruma kaydolmuş :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Foruma hos geldin kunduz ekibi
-
Youtube kanali aynisini yapinca laf yapmiyosunuz birakin kunduz da yapsin.
Sevdiğim kanalları burada ben de paylaşıyorum. Ücretsiz iceriklerle bunu mu kıyaslıyorsun gercekten? Ayrıca reklamın yapılış şekline bir bak, bizi gerizekali yerine koyuyorlar. Youtube tanıtımı yaparken boyle boyle bir kanal var isteyenler bakar diyorlar.
Normalde oyle oluyor ona lafimiz yok zaten. Ben de onerdigim kanallari paylasiyorum. ama oneri konusu acip sistematik uplamak ustteki sponsorlu reklamlardan farksiz hale geliyor. Bunlara allah akil fikir versin zaten. DH de boyle bir reklamin tutacagini dusundugu icin PR sorumlusunu falan kovmalilar
Yazim ve imla kurallarini kunduz sayesinde mi boyle mukemmellestirdiniz
boşver yksyi reklam ajansı aç sen
-
abi sen ban yemiştin noldu
-
Kendimi uzaklastirmistim :)
Kunduzla tyt de 2 netten 119 netlere ayt de 3 netten 79 netlere çıktım tşk kunduz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ygs 2k idi
Kunduzla ( 3 ay satın aldım , fiyatını unutmuşum )
Lys de 0.2k yaptım
Kunduz 🦫 a teşekkür ederim
Tabii ki sadece kunduzla yapmadım ama kunduz aşırı vakit kazandırdı bana
Dershanede denemeden çıkınca yanlışları pat pat yolluyordum
Eve gidince kendim bakıyordum sonra gelen çözümlere bakıyordum, efsane çözümler geliyordu. Hepsinin eline sağlık.
Dershanede 1-2 soru soracağım diyr kuyruk bekleme vakit kaybı vb de azalmıştı.
4 sene önce bunlar tabi 2017 de.
Dikkat edilecek bi şey var gelen çözümlerde hata olabiliyor, onlar da insan , hocalar bile hata yapabiliyor vb
O yüzden ona kitap gibi bakmamak lazım sorgulamak önemli
Özel ders özelliği yeni gelmiş demek ki
inekle.com online özel dersin öncülerindendir oraya da bakabilirsiniz. Non profit bir organizasyon olan birebir eğitim vakfı tarafından destekleniyor.
Gelir direkt öğrenciye aktarılıyormuş.
İkisine de bakarsınız hangisi iyiyse faydalanabilirsiniz.
Özel ders pahalı bir şey tabi ona yorum yapamam ama kunduzun çek sor cevabını al özelliği çok iyiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
paraf yayınları botları vs kunduz botları kavgası görmek istiyorum artık
-
Ben almıyorum ama özel ders alanları duydum .
Öğretmen iyiyse bence alabilirsin . İki tarafın da internet alt yapısı iyiyse ve donma , seste parazitlenme gibi şeyler olmazsa bence yüz yüzeden pek farkı yok. Zoomu geçen seneden beri kullanıyorum.Pek bir sorun görmedim.
Ama fiyatın daha uygun olmasını isteyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 13 Nisan 2021; 15:14:31 > -
Hocam Kunduzdaki hocaların yeterliliği nasıl ?
Hepsi öğretmen mi ? Yanlış hatırlamıyorsam öğrenciler de eğitmen olabiliyor. Kendini iyi geliştirmişse olabilir , öğrenci olan mühendis fizik ve mat çözebilir tabi güven verir, ama kimya ve biyolojisine güvenmem. Sonuçta alana hakim olması gerekir .
En Beğenilen Yanıtlar

:D ikisi de 13 nisan yani bugün foruma kaydolmuş :D
|
Foruma hos geldin kunduz ekibi
|
Benzer içerikler
- mutlak değerin türevi
- bilgisayar mühendisliği maaş
- yks derece bursları
- lgs gerçek sınava en yakın deneme
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X