Şimdi Ara

Suriyeliler vatandas yapilmiyor yalani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriyeliler vatandas olmayacak diyen yalancilari buraya alalim. Adamlar vatandasligi gectim milletvekilligi icin aday oluyor.

Bu eser senin akpli. Gurur duy.

http://m.yenidonem.com.tr/yazarlar/yuksel-baysal-72/suriyeli-milletvekilimiz-mi-olacak-8286.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim Atalarım Kurtuluş Savaşını boşuna mı yaptı ?

Hem Türk Topraklarındaki Etnik Kökenler ile Hemde diğer devletler ile nasıl savaştı ?

Türkler Topraklarını Terk Etmez.

Ben Suriyeli Değilim ki Topraklarımı Terk edeyim.

Vatan Kavramı Suriyelilerde olmayan bir kavram.

İstiklal marşı boşuna yazılmadı.KORKMA !
  • 24 hazirandan sonra gitmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay don keyır.

• Afganda isteriz.

• Ben hep 50liralik .... Bi dakka bu o konu değildi dimi

Devlet hastanelerine gidince ülkenin geldiği nokta gozukuyor. 100hasta 99u onlardan bir de Turk'ten oncelikli siralama da gel de kafayi yeme. Hergun dua ediyorum hasta olmayim diye.

• Hala şu partiye oy verenler niye veriyor cidden anlamış değilimi.
    Uyanın artık, suriyelileri zengin ediyorsunuz kendi ülkenizde.
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı aldı ise ki zengin olan Suriye 'liler alabiliyor geldiğinde fakirmiş ama inşaat işleri ile bayağı büyümüş sonrada ülke de vatandaşlık başvurusu yapar ve milletvekili adayı olur neden olmasın.. Ama her başvuran Suriye 'li vatandaşlık alamıyor bunu bildiğinizi düşünüyorum, tıpkı nasıl zamanında Bulgaristan 'dan göçen macırlarımız vatandaşlık aldılar ise bu da böyle düşünün.. Ama sizin Suriye 'lilerle ilgili derdiniz var dı dimi adı bile geçse rahatsız oluyorsunuz o yüzden size bunlar sorun olarak görünüyor.. Heyyyy be ne eğleniyorum bunları gördükçe.. Jeoooo blokluı değilsem gör bunları..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    arada önemli fark var.

bulgar macırları uysal

suriyeli ve afganlar vahşi.

siz vahşi bir hayvanı evinize alacak kadar geniş olabilirsiniz ama bizim o kadar genişliğimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

arada önemli fark var.

bulgar macırları uysal

suriyeli ve afganlar vahşi.

siz vahşi bir hayvanı evinize alacak kadar geniş olabilirsiniz ama bizim o kadar genişliğimiz yok.
    İnsanları hiçbir zaman bu şekilde yargılamak insan ahlakına yakışmaz insanlıktan çıkarır bu tarz düşünceler..

ABD Avrupa gibi ülkeler Türk 'leri barbar geri fakir şu bu gördükleri zaman hoşunuza mı gidiyor onları seviyor musunuz sizleri böyle görmelerinden gurur mu duyuyorsunuz, hayır, o yüzden bugünde sen Suriye 'lilere böyle davranırsan ABD 'liden Avrupa 'lıdan ne farkın kalıyor..

İstanbul Suriye oldu sende haklisin.

Beyin terk...

• Yalnız yazıyı iyi okuyun adamları vatandaş yapmıyoruz doğru direk milletvekili yapıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi Türkler barbar değil mi?

• Adana/Ceyhan'daki nüfus müdürlüğünde harıl harıl vatandaşlık veriliyor Suriyelilere. Eminim diğer yerlerde de aynıdır ama ben kesin olarak bildiğim için bu bölgeyi söyledim. Bugüne kadar kaç kişiye vatandaşlık verildi bilmiyorum ama baya fazla olsa gerek.
  • 1. cisi Aday değil, Aday adayı

2. cisi Yaklaşık 9-10 yıl önce Suriye'nin Hama kentinden Bursa'ya gelen Muhammet Erdoğan, milletvekili adaylığı için başvurdu.

Bunun Suriye savaşı ve mültecileri ile gram alakası yok. Sizde kafayı çalıştırsaydınız 10 yılda zengin olsaydınız, tutan mı vardı?

Öte yandan bu mülteci sorunundan kaçamazsın.Sınırlarımızda Almanya, İtalya, Hollanda yok. Ben her zaman bunların sınıra yakın tampon bölge oluşturulup kamplarda kalması gerektiğini savundum. Maalesef olmadı ve bunun diyetini hükümet sandıkta verecek, bundan kaçış yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Nisan 2018; 3:4:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=wVrkWo3VE9DHwAKNoY-IAw&q=mahlukat&oq=mahlukat&gs_l=psy-ab.3..0l5j0i10k1j0l4.239.5209.0.5592.17.16.0.0.0.0.325.2484.0j6j5j1.12.0....0...1.1.64.psy-ab..5.12.2479...0i131k1j0i7i30k1j0i7i10i30k1j0i30k1.0.8437uwoc9f8

Sonra niye şikayet ediliyoruz..

Alıntıları Göster
    Zeka geriliği mi var kardeşim sende?
    Mahlukat denmesini niye şikayet ediyorsun?
    Hepimiz mahlukatız. Arapça kökenli kelime kullanımını mı şikayet ediyorsun anlamadım.

• cahil ötesi yorum yapmışın ayıp, koğuculuk yapma.
    suriyeliler insan değil.
    insan olsa savaştan kaçmaz peygamber efendımıze komşu olurlar.
    Jony_Turk kullanıcısına yanıt
    @x2yk: 2000 ortalarına kadar Abd ve Ab ülkeleri, milliyetçileri dışında Türkleri kendileri gibi görürlerdi. Şimdi Ab-Abd'yi geçtim. Filipinli'si, Japon'u, Vietnamlısı, Kazak'ı, Brezilyalısı, Arjantinlisi, Endonezyalısı vs. Türk lafından tiksiniyor, korkuyor, midesi bulanıyor; haklılar da.

milletimizin "Bir Türk dünyaya bedeldir" kafasıyla gerek internet aleminde, gerekse oraların işlek caddelerindeki görgüsüzlük ve terbiyesizliklerini görünce adamlar da normal olarak tiksindi.

Arap ve Afganlara gelecek olursak;

sadece vahşileri biz değil; Avrupalılar da tiksiniyor. İsveç'in, Finlandiya'nın, Fransa'nın, Almanya'nın, Belçika'nın, Hollanda'nın herhangi bir kötü olayda Arap-Afgan parmağı vardır. Bir Türk'ün bile patlatma olaylarına karışacağını sanmam, ha kafası araplaşmış olan asimile Türkse o başka.

İnsanlar ikiye ayrılır: Medeniler ve Barbarlar. Biz maalesef vahşilerle beraber barbar sınıfına giriyoruz.

@Jony_Turk: günün birinde o vahşilerden birinden veya birkaçından kötülük gördüğünüzde, yazdıklarımı hatırlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 29 Nisan 2018; 9:45:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

suriyeliler insan değil.
    insan olsa savaştan kaçmaz peygamber efendımıze komşu olurlar.
    Ahhh ben ülkende savaş çıksa göreceğim seni de.. Ama gösteremiyorsun işte.. Battlefield 1 oynamaya benzemez bu işler, Ankara 'lılar İstanbul 'lular bilir darbe gecesi evlerinin camlarının nasıl zangır zangır titreyip acaba bizim binaya mı bomba attılar diye arkadaşım Ankara 'da evinde gece çekyat 'ın yanına yatarak sonik patlama seslerini dinlemiş ev de deprem oluyor gibi yaşadım diye anlatıyor sonik patlama da ölüyoruz artık diye yaşayan birilerini üstüne savaşa girsek acaba kalpten mi gider görürüm o zaman sizleri başımıza gelse ama ahhhh işte yaşamadığınız için buradan atıp tutmak yazmak kolay oluyor..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.