Şimdi Ara

Suriyeliler Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını önermişler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birde Türk milletiyle bir araya gelsinler. Bakalım onlar ne önerecek.

Ümit Özdağtwitter
    “İşgalci sorununu çözmek için içişleri bakanı, İstanbul valisi ve Göç İdaresi yetkilileri ile bir araya gelen Suriyeliler Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını önermişler. @zaferpartisi”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1685715653104140289?s=20

• suriyeliler karınlarını doyurmak derdinde...nereden bilecekler ümiti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem işgalciler hem yüzsüzler

Akıllı yöneticiler olsa bu talebi bulunanları gider esada verir görsünler kimin ülkesinde kimi kime şikayet ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 31 Temmuz 2023; 20:44:1 >
  • Ümit hocanın malesef salladığı bir çok şey var tutuklama değilde hakkında dava açılsa yeri ama hükümet tepki toplar diye hakkında şikayet başvurusu yapılmıyor aslında açık suçlu.

Hele depremde millet can derdinde o suriyeli derdindeydi birde yalan yalan şeyleri salladı durdu benden bir -1 oy gitti.

Suriyelileri bende sevmiyorun ana günahına girme, iftira atma kabul edilemez. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Temmuz 2023; 23:12:12 >
  • Geçen kurban bayramında bi tanıdıkla karşılaştım.
    Münibüsle topladıklarını deprem bölgelerine götürüyordu.
    Ankara’ya dönüp tekrar yükleyip farklı illere seferler yapmış.
    Bana minibüse yük yüklediklerini ve lastiğin hasar aldığını o saate lastikci bir telefonla çıkıp geldiğini anlattı.
    Lastikci orada idareten çözmüş, dükkana kadar gitmişler.
    Lastikci elindeki 2. El değil 0 lastiği takıp vermiş ve tek kuruş istemez demiş.

Hatay’a yükü asker görevlilere trslim etmişler. Dönüşte sürücü değiştirip şehirden çıkarken. Video çekmeye başlamış, yollardaki çatlakları çekiyor.

O esna kamyonlar duruyor ve tüskçe konuşmayanlar, pikaplarla yanaşıp kamyonun içindekileri kendi araçlarına atıyordu.

Birsürü kamyon daha şehire girmeden boşaltılıyordu.

Açtı videoyu bana izletti, inanamadım…

• Türk milleti bir araya gelsinmiş, yahu milleti kutuplaştırıp 2ye böldüler, neyin birleşmesi. Akp taraftarlarının bir kısmı resmen ümmetçi kardeşlerini canı gönülden isterken, bir kısmı da sırf akp politikasına ters düşmemek için gözünü yumuyor, ses çıkarmıyor. Bugün Ümit özdağ böylesi bir talep ile tutuklansa hiç bir akpliden ses çıkmaz.

• baranel B kullanıcısına yanıt

Yukarıda 2 tane ampul sever var. Keşke bu yazıdan ders çıkaracak kadar zeki olsalardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ampulle ne alakası var kardeşim zafer partisine atıcaktım zaten atmadım açık yalanlarından.

Türk bir gence ifitira atıp suriyeli demeklede kalmadı birde üstüne hırsız dedi.

Depremde akplileri çıkartıyorlar muhalifler ölüyor demeye bile getirdi enkazdan. (bu yorumuyla zaten bu herife asla oy atmam dedim içimden)

Yok suriyeliler çılgınca sex yapıyor çadırlarda

Düzgün iftira ve karalama yapmadan yapsın siyasetini ara sıra liseli ırkçı ergenler gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2023; 0:16:58 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kendi uydurmadı ki onları. Halktan ne duyuyorsa onları söyledi. Hatta bir videosu vardı hastanenin önünde. Halk suriyelilerden bıkmış, dert yanıyorlardı. Onlara sakin olun deyince linç edilecekti neredeyse.

Depremde millet can derdindeyken bazıları yağma yapıyordu, enkaz bölgesinde askerimizi alaya alan videolar çekiyorlardı. Kimseyi güzellemeye gerek yok neyin ne olduğunu biliyor herkes.

• sinanert21 S kullanıcısına yanıt

depremde yağma yapanların bir çoğu has türktü hele a101 ler kapış kapıştı videolarda onuda suriyelilerin hepsine yıkmandan niyetin belli.

adam çamaşır makinesini bile türk bayraklı aracına yüklüyordu milli soygun yapar gibi. 

güzelleme yapmıyorum bir insana iftira atamazsın diyorum o insanlar savaştan ölümden kaçmış sığınmış buraya keyiflerinden gelmediler buraya ,bizede bayılmıyorlar meraketmeyin zordan burdalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2023; 22:39:24 >
  • Şu Halis Özdemir'e küfür edip kediye tecavüz eden eleman ne oldu? Onun kafasını koparsalar çok iyi hissedeceğim.

• Yarın öbür gün ümit ozdag tutuklanirsa şaşırmam

• Ümit Özdağ'a yönelik son zamanlarda hem sığınmacılar tarafından hem de malum tarafın destekçileri tarafından yoğun bir karalama propagandası yapılmaya başlandı.Hadi sığınmacıların kara propaganda yapmasını bir yere kadar anlarım ama malum tarafın trollerinin son zamanlarda yatıp kalkıp Özdağ'ı hedef göstermeleri çok dikkat çekici bir durum.Şimdi de Alparslan Türkeş'in Özdağ için 'Mossad ajanıdır' dediğini iddia etmeye ve bunu yaymaya başlamışlar.

Açıkçası Ümit Özdağ tutuklanırsa büyük hata yapmış olurlar.Bu hamleleri Özdağ'ı ve Zafer Partisini kamuoyunda daha çok tanınır hale getirmekten başka bir sonuç vermez.Zira sığınmacı sorunu Özdağ'ın yarattığı gerçek dışı bir sorun değil.A'dan Z'ye kadar tüm Türk toplumunu rahatsız eden bir sorun.AKP'ye oy veren seçmen bile sığınmacıların gönderilmesi konusunda Özdağ ile aynı düşüncede..Durum buyken Özdağ'ı tutuklamak veya partisini kapatmaya çalışmak çok ters tepki yaratır.

Malumların Özdağ'a ve partisine yönelik alerjileri de bence Cumhur ittifağından oy koparabilecek tek parti olmasından kaynaklanıyor.Son seçimlerde parti olarak %2,23 oy alması ve destekledikleri Cumhurbaşkanı adayının %5.2 oy alması bu durumu gözler önüne sermiş vaziyette.Durum buyken Özdağ'ın git gide tanınır hale gelmesi,partisinin bilinir hale gelmesi ve özellikle Cumhur İttifağı seçmenlerinden oy çekebilme potansiyeli göz önüne alınınca Özdağ'ın karalanması ve itibar suikastlerinin yapılması anlaşılabilir bir durum.

Bayılmıyorlarsa gitsinler, savaş mavaş kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.