< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dünyadaki hiçbir mülteci veya sığınmacı tatillerde memleketlerine gidip tatil yapıp geri gelmez. Hele hele dolu valizlerle gidip, eli boş hiç gelmez.
|
Benim amcam Danimarka da yaşıyor. Kendisi çalıştığı bir fabrikada yaralandı. Emekliliğine 2 yıl kala iş göremez raporu aldı. Ülkesine dinmek istediğinde Danimarka ne dedi biliyor musunuz?
Eğer ülkene dönecek sağlık durumun varsa erken emekli olamazsın. 2 yıl Danimarka da kalmak zorunda. Bide bizim ülkeye bak |
demekki savaş mavaş yok
valla trt de birde belgeselleri çıkıyor adam kampta 1 kilo muzu 1 öğünlük alıyor diğer yemeklerde cabası beleş... haa üstüne ev, vatan edebiyatı yapıp sorulunca almanyaya gitmek istiyorum diyor |
Ne kadar ilkel varlıklar şunlara bak yahu. İnsan demiyorum dikkat edin. Bunlar resmen varlık. Nefes alan organizmalar.
|
Yine mi dönüşte kapıyı kapatmayacağız
![]() |
İstediğiniz tepkiyi verin bunlar gitmez.
Açık açık akpyi kaynağını bilmediğim bir büyük gücün yönlendirdiğini düşünüyorum. Adamların kendi seçmenini bile taktığı yok. Bunlara suriyeli, afgan al diyorlar alıyor, şuraya şunu yap bunu yap diyorlar maliyetine ve işe yarayıp yaramadığına bakmaksızın yapıyorlar. Oy aldığı seçmeni dinlemiyorsa gerisi boş. Ortada ne anlaşmalar var ne sözler var belli değil. Bakanlar çıkıp suriyelileri savunuyor, televizyon programlarından yalandan algı yapmak için suriyelileri savunan tartışmalar oluyor. |
İyide savaş yok mu.?
Bize öyle diyorlar. Şimdi asıl bombayı patlatıyorum. Bu arkadaşlar ölüme mi koşuyor.? ![]() |
Canım ülkemin %90'ı Suriyeli istemiyor. Duyun artık sesimizi. Adamlar tatile gidebildiklerine göre savaş kalmamış ülkelerinde. Biz hala neden besliyoruz bu adamları???
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |