Şimdi Ara

Suriyeli Mültecilere Yardım Edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün görüyorum kedilere köpeklere yiyecek yardımı falan yapıyor insanlar ama Suriyeli Din Kardeşlerimize hiç yardım yapmıyorlar.İnsan yerıne koymuyorlar.Lütfen size yalvarırım kardeşlerimize yardım edelim.Küçücük çocuklarada mı acımıyorsunuz ? Evinizi açın bir kap yemek verin.Lütfen Suriyeliler açlıktan ölüyorlar.Sokaklarda dileniyorlar.Savaş Türkiye'de olsaydı onlarda bizi kabul ederdi hem sokakta dilendirmezlerdi evlerini açarlardı.Lütfen Tanru Suriyeli Mücahit kardeşlerimizi Korusun

Edit: Beni bilen bilir.Bu kuzenimin hesabı,Forumda Suriyeli ve filistinliler ile ilgili en sert tartışmalara katılan kişiyim.CSB yazmak istedim ama yapamadım.Yok arkadaş böyle boktan konuları açamıyorum olmuyor yani beceremiyorum...Geçici olarak verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.
    Edit2: Suriyelileri Ülkeden kovalım.Adamlar savaş zamanı bile cinselliklerinden ödün vermiyor.Suriyelilere 1 lira bile vermeyin.Başınıza iş alırsınız.Mümkün olsa Suriyelilerden Sabun Yapmayı Teklif edeceğim ama adamlarda hijyen yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzguR1992 -- 26 Temmuz 2014; 0:32:17 >

• OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzguR1992

Her gün görüyorum kedilere köpeklere yiyecek yardımı falan yapıyor insanlar ama Suriyeli Din Kardeşlerimize hiç yardım yapmıyorlar.İnsan yerıne koymuyorlar.Lütfen size yalvarırım kardeşlerimize yardım edelim.Küçücük çocuklarada mı acımıyorsunuz ? Evinizi açın bir kap yemek verin.Lütfen Suriyeliler açlıktan ölüyorlar.Sokaklarda dileniyorlar.Savaş Türkiye'de olsaydı onlarda bizi kabul ederdi hem sokakta dilendirmezlerdi evlerini açarlardı.Lütfen Tanru Suriyeli Mücahit kardeşlerimizi Korusun

Savaş olsaydı onlar bizi asla evlerine almazlardi hatta sınırı geçip yagmalarlardi ancak biz onlar gibi değiliz o yüzden diğer söylediklerine katiliyorum yardımcı olmak bir türk ve müslüman olarak sorumluluğumuz.

• Burayi yikarlar.

• ACIMIYORUM ULAN VAR MI?
  • ama insani yardım şeysi onlar müslüman sende müslümansın.Müslüman Uyuma Kardeşine Sahip Çık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde dışarı çıkmam çıktığımda görüyorum ailecek dilenen arap tiplerini. sapa sağlam adam neden çoluk çocuk dilenir ki? yanımda annem olmazsa sövücem adam o kadar tembel ki sadece dileniyor ayağa da kalkmıyor yani kovalamasına imkan yok.
  • quote:

ama insani yardım şeysi onlar müslüman sende müslümansın.Müslüman Uyuma Kardeşine Sahip Çık

Müslüman değilim, krem peynire tapıyorum
  • Ya ülkende savaş varsa neden çocuk yaparsın hepsinin ellerinde bebekler savaşda dün çıkmadı.
    Ayrıca bir savaşta ülkeden kaçmak ne kadar doğru ülken için kanının son damlasına kadar savaşmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carte D'or Fındık Rüyasına tapan arkadaşım var çok memnun.Tavsiye ediyor birde onu dene :)
  • quote:

Carte D'or Fındık Rüyasına tapan arkadaşım var çok memnun.Tavsiye ediyor birde onu dene :)

tamam denerim bi ara
  • su an ülkemizde bulunan sahıslar mülteci
    yani ülkemizde baskı görüyoruz can ve mal güvencemiz yok ülkemiz sevmiyorum demek
    tıpkı iskandinav ve avrupa ülkelerinde yaşayan kürt ve dinciler gibi
  • ulan daha ne kadar yardım edecez zaten ülkede beleş yaşıyolar şimdi bedavadan 7 tane üniyede girebilecekler birde üzerine karımızı kızlarımızıda koyunlarına sokalımda tam olsun bir .ötümüzü vermediğimiz kaldı
  • cok paran varsa sen et. ama biz elimizden zorla alinan rizkimizla zaten yeterince yardim ediyoruz. ulkede yoksul vatandas bitti surlyeliler kaldi. edin bakalim suriyelilerin bir yerinde boncuk bulursunuz belki.

• Arkadaş birinizde çıkıp Editleri okusun ya başlığa bakarak mı yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ki.İşde Dostlar bizim sorunumuzda okumamak değil mi ?
  • Hiçbirine acımıyorum. Ne saygıları var bize ne de parayı gördükten sonra bizi adam yerine koyuyorlar. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı der bunlar, geçtikten sonra da ayıyı hayvan yerine bile koymazlar.
  • OzguR1992 kullanıcısına yanıt
    dostum genelde konulari okumadan mesaj atmam lakin senden oyle bir baslik atmissin ki sanki aksi dusunceler icindeyiz . birde son zamanlarda artan troll ve zabani vakalari var ciddi birsey zannedip okuyorsun sonunda zebani cikiyor falan fesmekan. ama sen alinma bu duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 26 Temmuz 2014; 12:03:14 >
  • Hayvanları önemsemiyorum diyorsun yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.