Şimdi Ara

Sürekli gelen yanık kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iyi forumlar herkese. Ben yaklasık 2 - 3 hafta önce baskı balatalarımı değiştirdim. Arabanın gidişi , çekişi gerçekten değişti tamda istediğim gibi oldu yani. Ama benim bir sıkayetim var. Arabayı sert kullanan biriyim belki yasımdan dolayı Hızlı giderim ve deviride yüksek tutarım genelde. Ve bunun sonucunda ulaşıcagım yere vardıgımda arabayı park edip iniyorum ve inanılmaz bir yanık kokusu. İnsanın midesini bulandıracak şekilde hemde. Bu koku önceki baskı balatamda olmuyordu. Sizce neden bu ? Daha yeni oldugu için mi yoksa diğeri bitik olsa bile dahamı kaliteliydi ?
    Teşekkür Ederim..

Orijinalden alıntı: ayktyldrm95

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar herkese. Ben yaklasık 2 - 3 hafta önce baskı balatalarımı değiştirdim. Arabanın gidişi , çekişi gerçekten değişti tamda istediğim gibi oldu yani. Ama benim bir sıkayetim var. Arabayı sert kullanan biriyim belki yasımdan dolayı Hızlı giderim ve deviride yüksek tutarım genelde. Ve bunun sonucunda ulaşıcagım yere vardıgımda arabayı park edip iniyorum ve inanılmaz bir yanık kokusu. İnsanın midesini bulandıracak şekilde hemde. Bu koku önceki baskı balatamda olmuyordu. Sizce neden bu ? Daha yeni oldugu için mi yoksa diğeri bitik olsa bile dahamı kaliteliydi ?
    Teşekkür Ederim..

Fren balatasıyla alakalı olabilir hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Freni çok sık ve sert kullanıyosanız fren balatasından olabilir

Kullanilan takım orjinal miydi?clioda yan sanayi kullanmistim; zehir etmisti bana hayati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bendede oluyor sebebini anlamış değilim sürekli bi yanık kokusu sertte kullanmıyorum arabada damlatma gıbı bısıy de yok ama hep bi hafif yanık kokusu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motordan gelen yanık yağ kokusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balatalar sıkıyorsa sen hızlı gitmeye çalışınca iyice zorlaniyor olabilir.Frenciye de göster bir.Arka frenin kampana mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskı balatalar arabanın fabrika çıkışlı orjinal parçaları değil ayıptır söylemesi çok para istediler. Aracım honda civic 1.4 2001 model eski kasalardan sadece baskı balataya 575 lira para istediler bende açıkcası o parayı vermek istemedim. Bilmiyorum belkide hata yaptım. Ama dediğim gibi o kadar parayı vermek istemedim çünkü yağıyla suyuyla 800 850 lira para istediler
  • 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    Arkadan kaynaklanacağını sanmıyorum hatta gidip sıktıracağım bile el freni az tutuyor çok rahatsız edici bi durum. Bazen yanlamam gerekiyor arkadasların yanında çekiyorum araba sadece yavaslıyorrr
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.