Er
03 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 112 (Bu ay: 2)
357417 Gün Cezalı
356566 gün 20 s. 41 dk. kaldı
Gönderileri
.
.
Merhaba arkadaşlar! Gelmek isteyenler linke tıklayıp gelebilirler.
https://gartic.io/075xE
Eğer gelmek isteyen olursa linke tıklayıp gelebilir.
https://gartic.io/09cM7
bir şey deniyorum
.
Merhabalar arkadaşlar, Japonca YDS'ye girmeye karar verdim gelecek sene. Geçmişte girmiş olan, girecek olan veya sınav hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Merhabalar sevgili gönül dostlari! Hepinizin bildiği üzere bugün 12 Aralık Dünya Mağazacılar Günü. Mağazalara ve mağazacılığa gönül vermiş tüm üyelerin bayramını kutluyorum. Nice mutlu 12 Aralık'lara erişebilmek dilegiyle. Hepinizin Dünya Mağazacılar Günü kutlu olsun
Merhabalar sevgili gönül dostlari! Hepinizin bildiği üzere bugün 11 Aralık Dağ ve Dağcılar Günü. Dağlara ve dağcılığa gönül vermiş tüm üyelerin bayramını kutluyorum. Nice mutlu 11 Aralık'lara erişebilmek dilegiyle. Hepinizin Dağcılar Günü kutlu olsun
Merhabalar gönül dostları! Sormak istediğim o kadar da önemli olmayan ama benim hayatımı değiştirebilecek bir soru var. Turşudan birazcik anlayan veya seven herkes cevaplayabilir bence. Lütfen dürüst olun. Turşu kurucam yarin. Normalde turşu kurarken üzüm sirkesi kullaniyorum ama tadi cok sert ve yakistigini dusunmuyorum. Sizce üzüm sirkesi yerine ne kullanabilirim? Yalnizca limon kullansam cok yavan olur mu acaba? Acilen taktiklerinize ihtiyacim var.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
At yarışlarına karşıyım, dünya barışını destekliyorum. Son olarak paçalı güvercinlere bayılırım.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 852
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.964 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.264 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.