Şimdi Ara

Dertleşmeye ihtiyacım var dayanamıyorum lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 yaşında önlisans bilgisayar bölümü mezunuyum. Bu yaşıma kadar hep ailesel sorunlar yaşadım kötü, zor günler yaşadım. Ve sevgilim olmadı. Dışarıya çıktığımda insanlara nefret ederek adeta tiksinerek bakıyorum özellikle bir kız önümden geçerken kötü oluyorum eve geliyorum aynı. İnsanlardan nefret etmeye başladım. Tamam diyorum ya en azından kız dırdırı, tribi fln çekmicem sevgilim falan olmasın ama bu seferde olmuyor bir yanım hep kız düşünüyor kızlar neden böyle olmuyor doğru düzgün bir ortamım bile yok izmirin yobaz bir köyünde yaşıyorum. Param olmadığı için ne dışarı çıkabiliyorum ne kendime doğru düzgün birşeyler alabiliyorum.

Kafayı yemek üzereyim birşey yapayım diyorum işe giderim bölümümle ilgili istanbuldan teklif geliyor hep bir engel çıkıyor.Askerlik falan çıkıyor. Korona olayından dolayı yarım senedir askere gidicem diye evde sabrede ede ede tükendim. Ailem ayrı baba desen başkasıyla evlendi gitti. Üvey babamla kalıyorum hala adamın eline bakıyorum evde huzurum yok sosyal fobili biri oldum çıktım. Dışarı çıkıp sinirimden biriyle durduk yere kavga edesim geliyor. Lan birisi bile gelip arkadaş olmaya çalışmıyor. Ne biliyim ben hadi bu haldeyim insan bu kadar mı olur bu kızlar neden böyle ! Askere gitsem 6 ay sonra gelicem ekonomi zaten kötü iş arayıyacam kira falandı derken ne birikim yapabilecem ne evlenebilecem.

Nolur tükendim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 8 Haziran 2020; 14:34:22 >

• Karılar öyledir parası prestiji olmayana vermezler kendilerinin tacirliğini yaparlar . Sen işe girip para kazan sorna Taylanda git kızlara istediğin şekilde davran.
  • Ula oğlum haline şükret ben 23 yaşındayım lise mezunuyum az bir paraya tamah ediyorum , en azından senin iyi maaşın ve mesleğin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 8 Haziran 2020; 15:7:22 >

Ne kadar kazandığının önemi yok. Nasıl kullandığın önemli. İşten şikayetçi değilsen bence sen iyi durumdasın kardeşim.

Konu sahibi kardeşin anlattığı durum gerçekten kötü. Ama eminim Allah yüzüne gülecek iyi bi iş çıkacak karşına. Öncesinde herkes gibi birazcık acı çekeceksin sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yakın zamanda askerlik sınıflandırma sonuclandırma açıklandı, Yedek astsubaylığa başvurdum ama çıkmadı. Şubat dönemi gidemedim. Asıl yedekleri o zaman aldılar. Temmuz döneminde komando er olarak gidiyorum. Yazılım işleri bildiğiniz üzere asıl yeri istanbulda ve benim şuan birikmiş param yok başta kira vs için. Birde iş bulması falandı hadi 3-4 bin tl ile başlatsalar ben hiç para biriktiremicem. Napıcam bilmiyorum.
  • Şartlar çok geriye gitti, şimdiki durum da bayağı geriye götürdü. Ülke insanı ortada kaldı, düşünen yok. Ben de düşünüyorum, elde para yok, düzen yok, yapmak istediklerimi yapma şansım yok, bunalım ve miskinlik dönemine girdim, çıkmaya çalışıyorum, biraz olsun iş fırsatlarını takip ediyorum. Pozitif düşünmek önemli, kafayı rahat tutmak lazım, iyi fırsatlar nasıl çıkarsa çıksın tutunacağız, biraz dayanmamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 8 Haziran 2020; 15:48:47 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.