Şimdi Ara

Sürekli esneme hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür ufak ufak vardı ama bugün tavan yaptı, sürekli esneme hissi var ama esneyemiyorum. Dün bayağı yürüyüp biraz yoruldum bugün de normalden biraz erken kalktım. Stres falan da yok şimdilik. Endişelendirmeyi gerektirecek bir şey var mıdır sizce?

• Stres de yapıyormuş değil mi bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorgunluk var mı uyku hali. Eğer varsa bir de ergenlik donemindeysen demie eksikliği olabilir kan değerlerini kontrol ettir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unstoppable..

Yorgunluk var mı uyku hali. Eğer varsa bir de ergenlik donemindeysen demie eksikliği olabilir kan değerlerini kontrol ettir

Var hocam, yaş 22.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Endiselendirecek bir sey yok gibi. Kendinizi biraz izleyin süreklilik edecek mi bu uykulu, halsizlik hali. Eğer devam ederse çok kolay bir şekilde sağlık ocaklarında 5-10 dk da kan verebilirsiniz. Ordan bakarlar demir, b12 ne durumda.

• Heyecanlılık haliyle esneme hissi biraz benziyor bence ama heyecan stres yoksa bile geçici bir şeydir sayın hocam

• esnemeyle birlikte iştahsızlık , sürekli uyku hali ve yorgunluk varsa muhtemelen psikolojiktir. stresli veya heyecanlı bir dönemden geçiyorsan ileride düzelir fakat normal halin böyleyse bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.