Şimdi Ara

Boşluk Hissi ve Filmlerden Fazla Etkilenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu lanet duygu yüzünden film ya da kitap okuyamıyorum bittikleri an ciddi bir boşluk hissi oluşuyor içimden ve etkisinden günlerce kurtulamıyorum mesala sabah bir film izledim sonunda klasik kanser kız ölüyor ama hala o ölüm sahnesi aklıma geldikçe içim parçalanıyor sanki sevdiğim kişi kollarımda ölmüş gibi oluyorum boşluk hissi ise daha beter niye izledim bu filmi keşke hafızam silinsede tekrar izlesem bu filme benzer film asla çıkmaz napıcam diye çıldırıyorum yardım edin

• Ben çok kaliteli yapımlar izlediğimde böyle oluyorum. Misal dün incendies izledim dehşet filmdi bir bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    ilk mesajı yazmadan önce kahvaltı kulübünün son sahnesinde dondurup yazdım konuyu öyle bitirdim ve yine o lanet his napıcam ulan ben hayır psikolojimi etkiliyor
  • Kamera arkasi görüntüleri izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    ne alaka hocam
  • O filmde oynayan oyuncularının başka filmlerini izle, başka karakterlere de büründüklerini gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

ne alaka hocam

:((sadece film olduğunu anlamak için kurmaca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    onla alakası yokki hocam banane oyuncudan ben büründükleri karakterlere üzülüyorum yoksa ben sahnesine ağladığım bir oyuncu belki o an çatır çatur neyse
  • kafayı kes
  • Duygusal film izleme bro git bilim kurgu macera falan takıl.

Ben eskiden korku ve gerilim filmlerinsen acaip etkilenirdim gece yatarken hele aklıma gelirdi sonra bi bıraktım izlemeyi 4-5 yıl rahat izlemedim sonrasında belli bi mantıksal olgunluğa ulaşınca korkmaz gerilmez oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

onla alakası yokki hocam banane oyuncudan ben büründükleri karakterlere üzülüyorum yoksa ben sahnesine ağladığım bir oyuncu belki o an çatır çatur neyse

Bi kaç sene önce ben de benzer şeyleri yaşıyodum hatta yabancı dizileri ilk başladığım da sezon arasında boşluğa düşme hissi bende de oluyodu. Sonra oyuncuların başka filmlerini, dizilerini izliyodum gerçek hayatta nasıl tipler olduklarını araştırıyodum öyle öyle o histen kurtulmuştum.

Bide geceleri insanlar daha duygusal oluyor o yüzden gündüz dizi-film izliyordum.

Bu arada konu bahsettiğin film me my friend earl and the dying girl mü ?
  • Bende ağlayacak gibi oluyorum... Özellikle dram filmlerinde , keşke onun hayatında olsam vs. Yada böyle değişik hissediyorum. Mesela "Saksı Olmanın Faydaları" izlemediysen izle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    açtığım konuyumu gördünüz yoksa tahmin ettiniz hocam tahminse helal olsun o kadar benzer örneği var ki
    film başlarken ulan bu filmin adından belli ölü kız var bu kız kesin ölür dedim kendimi hazırlamıştım ilk dakikalar sonra ana karakter bir çok kez merak etmeyin kız ölmüyecek dedi bu seferde ölmüyeceğine hazırladım sonu bir geldi tak öldü o değil film komedi olarak ilerliyordu ne ara drama bağladın arkadaşım kısa filmde çalan müzikte ayrı bir etkiledi mahvetti sahne beni
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    onuda öneren çokta basit bir romantik filmden farkı ne hocam mesala benim sabah izlediğim filmde asla romantizm yoktu aşık bile olmuyorlardı erkek kız olmalarına rağmen ben öyle film arıyorum ama malesef yok
    dediğim gibi basit bir romantik film den ne farkı vardır
  • Boşluk hissinin nedeni sinemanın sana 'vaad ettiği' hayal dünyasının filmle beraber sona ermesi. Film bittikten sonra gerçeklik baş gösteriyor ve onun getirdiklerini/getireceklerini az çok biliyorsun, canın sıkılıyor bu duruma

• Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    en mantıklı cevapta bu geliyor çünkü diyorum niye benim böyle hayatım yok herhalde bu duygularda en azından bir kız arkadaşım olsa geçer diye tahmin ediyorum bakın sevgili değil kız arkadaş
  • O boşluk hissi kötüdür gerçekten

• quote:

açtığım konuyumu gördünüz yoksa tahmin ettiniz hocam tahminse helal olsun o kadar benzer örneği var ki
    film başlarken ulan bu filmin adından belli ölü kız var bu kız kesin ölür dedim kendimi hazırlamıştım ilk dakikalar sonra ana karakter bir çok kez merak etmeyin kız ölmüyecek dedi bu seferde ölmüyeceğine hazırladım sonu bir geldi tak öldü o değil film komedi olarak ilerliyordu ne ara drama bağladın arkadaşım kısa filmde çalan müzikte ayrı bir etkiledi mahvetti sahne beni

Spoiler!

Hocam film dağarcığım o kadar geniş değil, sonu öyle biten bir film izlemiştim konuda görünce de kesin odur dedim.
    O ana karakterin sürekli kızın ölmeyeceğini söyleyip durunca biraz rahatlamıştım ama filmin sonunda o sahnede kızın ölmesine sinirim çok bozulmuştu. Ana karakterle arkadaşının çektiği kısa filmler de efsaneydi hatırladıkça gülümsetir hala.

spoiler

ters köşe yapıcam ayağınada bizim psikolojileri bozdu yazar tek üzüldüğüm araştırdığım kadarıyla alternatifi olmayan bir film benzeri filmlerde hep aşk konusu işleniyor ve bu filmdede aşkla ilgili olan tek şey ilk kez kızın evine gittiğinde kız yatakta yatarken bir birleriyle bakışıyor ve iç ses şöyle diyor bu bir aşk film olsaydı sevişirdik diyor koca filmde tek aşkla ilgili olan sahne o orda da zaten hayal kuruyor

ve benim sevgilim oluncaya dek aşk filmlerinden nefret ediyorum çünkü sonlarında hep niye böyle hayatım yok diyip çıldırıyorum
  • quote:

spoiler

ters köşe yapıcam ayağınada bizim psikolojileri bozdu yazar tek üzüldüğüm araştırdığım kadarıyla alternatifi olmayan bir film benzeri filmlerde hep aşk konusu işleniyor ve bu filmdede aşkla ilgili olan tek şey ilk kez kızın evine gittiğinde kız yatakta yatarken bir birleriyle bakışıyor ve iç ses şöyle diyor bu bir aşk film olsaydı sevişirdik diyor koca filmde tek aşkla ilgili olan sahne o orda da zaten hayal kuruyor

ve benim sevgilim oluncaya dek aşk filmlerinden nefret ediyorum çünkü sonlarında hep niye böyle hayatım yok diyip çıldırıyorum

Zaten içinde aşk unsuru olmayan film bulmak çok zor, dediğin tarza uygun pek film gelmiyor aklıma.

Stand by me filmi vardı 4 erkek arkadaşın hikayesini anlatıyordu, film çok sürükleyici zaten aşk olayı da yok. Bitince ağızda tat bırakan cinsten bir filmdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.