Şimdi Ara

Triceps çalışırken tık tık atma hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Triceps lying extension yaparken son seti kendimi baya zorlayıp çıkaramadım sonra hareketi bıraktığım anda pat diye şekilde tam da deep medial head dediği yerde atma oldu ama çok bi ağrı olmadı öyle.bu olduğundan beri press hareketlerinde özellikle overheadpress te barı indirirken tık tık diye attığını hissediyorum.sanki bir yere sürtüyor gibi.ağrı yada güçsüzlük yok ama yinede canımı sıktı bu durum ne yapabilirim sizce 2 hafta oldu bu arada.
    Triceps çalışırken tık tık atma hissi







  • "Onu biz de biliyoruz" diyeceksin ama 2 hafta oldu hala geçmediyse ve seni de rahatsız ediyorsa doktora git hocam.
  • Bizler doktor değiliz buradan birisinin seninle aynı durumu yaşamış olması küçük bi ihtimal insan vücudu çok detaylı bi varlık en iyisi doktora görünmek.
  • Aynn problem bende de vardı bende triceps den ziyade bench çalışırken ağır kilolarda oluyordu Bir süre sonra tricepste de olmaya başladı tik tik atma sesi ve sanki kolunu bir yere carparsinda elektrik çarpma hissi gelir ya onun gibiydi. Doktora gittim emg çekindim sinrisel problem yok ağırlık kaldiriken dirsek acısından kaynaklı problem dedi formlarda dirsek hareketine dikkat et dedi. Bende dirsek formunu düzeltince bu problem düzeldi . Çok ağır kaldırmaktanda kaynaklı bir tik düşür agirliklari
  • nörolojik bir durum, kas seyirmesi. endişelencek bişey yok genç erkeklerde olur. bendede var 17 yaşımdan beri 6 senedir beraberiz. vücuduna yayılırsa eğer tabi bi nöroloji uzmanına git ama merkezi sinir sistemi uyarıcılarıda tetikler kolay gelsin
  • Dostum merhaba,neredeyse 2 yıl olmuş ama anlattığın sıkıntının aynısını 3 yıldır yaşıyorum.Bende bu sıkıntısıyı yaşayan biri var mı diye ne zamandır arıyordum.Antremanda ağır bench girdiğim sırada yaşamıştım tık diye tricepsimden atma gibi bişi hissettim, o gün den beridir bütün itiş hareketlerinde tık tık diye sanki tricepsim atıyo hafif bir ağrıda olsa rahatsız edici çok.Doktorada gitmiştim fakat pek ilgilenmedi doktor,özele gitmeyi düşünüyorum.Sen bir çözüm bulabildinmi sorununa?

  • yapacağınız durumu izah edip röntgen çektirmek.

    Forumda bu tip şeyler için çözüm bulmanız olası değil.

  • Son durumlar ne acaba aynı sorunu yanlış triceps egzersizi nedeniyle yaşıyorum.Bu tıklamanın muhtemel iki sebebi var ve ameliyat harici düzeltmenin pek bir çaresi yok sanırım.Ya dirsekten geçen ulnar sinir yerinden fırlıyor yada triceps kasının medial başında bir sorun var bendeki muhtemelen ulnar sinirim yerinden çıkıyor çözüm bulabilen var mı yardımcı olabilir misiniz lütfen?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheIOzI -- 13 Kasım 2021; 1:13:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.