Şimdi Ara

Suratıma Dikiş Attılar ( SS ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
154
Cevap
1
Favori
19.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikiş biraz şeklini şemalini düzeltmiş, doktora yalvar dikiş kalsın diye.
  • Dikişten sonra bir krem vardı adını bilmiyorum ama yara kapanınca sürüyorsun büyük çoğunluğu geçiyor izin. Yanında sabunu mabunu falanda vardı yanlış hatırlamıyorsam bi araştır kesin bulursun.
  • nedesiz güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

quote:

quote:

hayrola ne oldu kötü olmuş ya geçmiş olsun

Saol hocam ya okulda çocuk sınıf kapısını çok sert kapadı bende kapının ordaydım demir kapı olunca çıkıntısı geldi işte 4 tane dikiş atıldı.

bi krem varmış biraz düzeltiyormuş

zamanla geçer birşey olmaz ya canın sağ olsun

aynen hocam canım sağolsun ya oraya estetikle felan geçirebilirmiyiz ? bi fikriniz varmıı

Kardeşim senin korkun zamanla iz kalırmı dikiş izidir evet ama lazer tedaviside var kafana takma birşey olmaz geçip gider aynı yerden bende dikiş yedim hiç birşey kalmadı rahat ol yani

eve hocam benim korkum iz kalıp karşıdaki insanın oraya takılması kötü bi durum

hocam estetik 18 yaşından sonra yapıyorlar yoksa bugün gidip yaptırıcam lazer tedavisi olabilir ama dikiş yeri biraz kaynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Dikiş biraz şeklini şemalini düzeltmiş, doktora yalvar dikiş kalsın diye.

yukarıyada yazmışsın kimse takmamış olum sen çok akıllıktan aklı dengenimi kaybettin ? şikayet edebilirsin.

şuan spora gidicem herkese teşekkür ederim
  • Bende yazın kapı camına vurmuştum başhekim akrabamıza estetik dikiş attırdık kırmızı solucan gibi bir iz var ama küçülüyor hep 1 buçuk sene iyileşme dönemi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iz kalıcak estetik ameliyatı felan geçirirsen geçebilir bence
  • Geçmiş Olsun Dostum
  • Fazla yüz mimiklerini oynatma gevşemesın,gülme falan,yaşın kaç zamanla ufalır resmi tam açamadım dikiş yoksa daha ufak kalır, saçın uzar tarz yaparsın kapanır dert etme o kadar zaman ilacı bende çocuğun tekine yapmıştım ya bilerek :D ama yarılcağını hesap etmemiştim geçen gördüm iz yokdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendine geçer dostum 2-3 ayda maksimum hiç bir izi kalmaz 2-3 ay da tony montana gibi gez racon kes :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saol hocam ya okulda çocuk sınıf kapısını çok sert kapadı bende kapının ordaydım demir kapı olunca çıkıntısı geldi işte 4 tane dikiş atıldı.

zamanla geçer birşey olmaz ya canın sağ olsun

aynen hocam canım sağolsun ya oraya estetikle felan geçirebilirmiyiz ? bi fikriniz varmıı

Kardeşim senin korkun zamanla iz kalırmı dikiş izidir evet ama lazer tedaviside var kafana takma birşey olmaz geçip gider aynı yerden bende dikiş yedim hiç birşey kalmadı rahat ol yani

eve hocam benim korkum iz kalıp karşıdaki insanın oraya takılması kötü bi durum

hocam estetik 18 yaşından sonra yapıyorlar yoksa bugün gidip yaptırıcam lazer tedavisi olabilir ama dikiş yeri biraz kaynasın

Onu doktora gidip danışırsan daha sağlıklı olucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

Fazla yüz mimiklerini oynatma gevşemesın,gülme falan,yaşın kaç zamanla ufalır resmi tam açamadım dikiş yoksa daha ufak kalır, saçın uzar tarz yaparsın kapanır dert etme o kadar zaman ilacı bende çocuğun tekine yapmıştım ya bilerek :D ama yarılcağını hesap etmemiştim geçen gördüm iz yokdu

saçla felan düzelmez bu

• quote:

quote:

Geçmiş olsun aga, benim de küçüklükten kalan bi acı hatıram var suratımda. 5-6 yaşlarındayken bi gün aşağı mahalleyle taşlı kavga ediyoruz Ramazan diye akranım olan bi çocuk vardı hırs yapmış evden babasının jiletini getirmiş, yüzümü çizdi keko. İtalik bi şekilde "T" harfi var. Ama şekil şükül duruyor.

• Contractubex
  • Gecmis olsun da hangi dangalak öyle dikis atti oraya. Yapistirabilirlerdi ve en azindan cok az iz kalirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganza

Gecmis olsun da hangi dangalak öyle dikis atti oraya. Yapistirabilirlerdi ve en azindan cok az iz kalirdi.

özele gıdıcektım sonra okmeydanı hasanesıne gıttım. ya yapıstırma nasıl olcakkı ?

• Millet öyle izler yaptırmak için para ödüyor. Karizma olmuş, hayırlı olsun.
  • quote:

İz kalmaması için ne yapabilirim ? of ya tam yerinden darbe aldım

http://o1311.hizliresim.com/1h/h/ukmbz.png

Sen hiç dikiş görmemişsin gecer bu 1-1.5 yila kucuk bir iz klair orasi daha beyaz olur okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Simitçi -- 15 Kasım 2013; 21:49:26 >
  • Geçmiş olsun hocam
  • Takma kafaya delikanlı.. Çirkin gösterecek türden bir iz değil..
    Benim yanağımda bunun kadar bir iz var.. Hiç bir kız da "bu ne zaman oldu, nasıl oldu" diye sormadı.. Farketmediler bile..
    Veya belki de hoşlarına gitti..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.