Şimdi Ara

Suratıma Dikiş Attılar ( SS ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
1
Favori
19.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hypsibremetes

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

daha yaşın genç, 1,5 yıla kadar iz falan kalmaz.

Ben muhtemelen arkadaştan çok daha küçükken hemen hemen aynı olay başıma geldi iki dikiş atıldı. Aradan tam 10 sene geçti hala aynı iz en ufak bir değişiklik olmadığı gibi arada sızlıyor dokununca falan.

sızlaması garip hocam

Ben de anlamadım valla. Bir doktora da görünmedim zamanında. Bir de mesela güneşte falan durunca ya da koşunca o dikiş izi kırmızıya dönüyor çizgi şeklinde.

vaktiniz varsa bi doktora gözükün

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

daha yaşın genç, 1,5 yıla kadar iz falan kalmaz.

Ben muhtemelen arkadaştan çok daha küçükken hemen hemen aynı olay başıma geldi iki dikiş atıldı. Aradan tam 10 sene geçti hala aynı iz en ufak bir değişiklik olmadığı gibi arada sızlıyor dokununca falan.

sızlaması garip hocam

Ben de anlamadım valla. Bir doktora da görünmedim zamanında. Bir de mesela güneşte falan durunca ya da koşunca o dikiş izi kırmızıya dönüyor çizgi şeklinde.

vaktiniz varsa bi doktora gözükün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

hayrola ne oldu kötü olmuş ya geçmiş olsun

Saol hocam ya okulda çocuk sınıf kapısını çok sert kapadı bende kapının ordaydım demir kapı olunca çıkıntısı geldi işte 4 tane dikiş atıldı.

bi krem varmış biraz düzeltiyormuş

Hava civa kremi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

hayrola ne oldu kötü olmuş ya geçmiş olsun

Saol hocam ya okulda çocuk sınıf kapısını çok sert kapadı bende kapının ordaydım demir kapı olunca çıkıntısı geldi işte 4 tane dikiş atıldı.

bi krem varmış biraz düzeltiyormuş

Hava civa kremi

genel cerrahimi dikişleri alıyor ?

• geçen gün yüzümdeki beni aldırdım. plastik cerrahi ile 2 dikiş atıldı, dikişleri de 10 gün önce falan aldırdım. iz kalacak falan filan dediler çok ama şuan ufak bir iz var ve krem kullanıyorum bende. hem sen benden 9 yaş ufaksın daha hızlı bir iyileşme süreci yaşarsın bence, çok takma kafaya yani düzenli olarak günde 2 kez kremi sür yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

geçen gün yüzümdeki beni aldırdım. plastik cerrahi ile 2 dikiş atıldı, dikişleri de 10 gün önce falan aldırdım. iz kalacak falan filan dediler çok ama şuan ufak bir iz var ve krem kullanıyorum bende. hem sen benden 9 yaş ufaksın daha hızlı bir iyileşme süreci yaşarsın bence, çok takma kafaya yani düzenli olarak günde 2 kez kremi sür yeterli..

günde 2 kez sürerim inş iz kalmaz
  • yara izi nasıl oldu hocam düzeldi mi
  • quote:

quote:

geçen gün yüzümdeki beni aldırdım. plastik cerrahi ile 2 dikiş atıldı, dikişleri de 10 gün önce falan aldırdım. iz kalacak falan filan dediler çok ama şuan ufak bir iz var ve krem kullanıyorum bende. hem sen benden 9 yaş ufaksın daha hızlı bir iyileşme süreci yaşarsın bence, çok takma kafaya yani düzenli olarak günde 2 kez kremi sür yeterli..

merhaba,izler ne kadar sürede geçti ve ne kadar iz kaldı göstermeniz mümkün müdür?
  • kantaron otu yağı da iyi geliyor diyorlar ama yinde bitkisel çözüm bi yere kadar mecbur estetik ameliyat belki durumu düzeltir.
  • 4 yil gecmis durum nedir ss at gorelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

4 yil gecmis durum nedir ss at gorelim

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1335117/57e65010-2a64-423a-a58c-53904f7183ae.jpg[/simage

Buyur hocam iz miz kalmadı.]

• quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

quote:

quote:

merhaba,izler ne kadar sürede geçti ve ne kadar iz kaldı göstermeniz mümkün müdür?

http://hizliresim.com/p0nV3N

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, iz sıfır gerçekten mükemmel
  • Kardeş hogwartsta havalar nasıl

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.