Şimdi Ara

Suratıma Dikiş Attılar ( SS ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
1
Favori
19.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar yara izi olan erkeklere bayılır(ciddi) hadi iyisin yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castorio -- 15 Kasım 2013; 22:13:23 >
  • ya beyler benımde ufaklıktan kalma dikiş izi var alnımda contractubex işe yarar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

İz kalmaması için ne yapabilirim ? of ya tam yerinden darbe aldım

http://o1311.hizliresim.com/1h/h/ukmbz.png

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Contractubex kremini al yalnız pahalıdır.Dikişler alındıktan sonra ve yara tamamen kapandıktan sonra sabah akşam hergün sür.Bu kremin özelliği o bölgeyi gerdirerek üstünün kapanmasını sağlıyor.Ben de 11 yaşındayken koluma 6 dikiş atılmıştı ve bu kremi kullanmıştım faydasını görürsün.Tekrar geçmiş olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Börü

İz kalacak, kalmaması için bir yol yok. Alışsan iyi olur

Contractubex diye bir ilaç var biraz düzeltiyormuş bu daha 1 günlük diiş bu birazdaha hafifliyecekmi ?

Contractubexi mutlaka kullan. Geçen senw benim de alnim ve burnuma mutfak dolabi carpti. Ayari bozukmus bende bulasik yerlestirirken aniden düştü kapağınin sivri tarafi. Doktora ertesi gün gittim çünkü bu olay gece oldu dikiş atilamadi bu yuzden. baya derindi ama yara. Iki dermatologa gittim contractubexi kendim biliyordum -eczaciyim- doktorlara dedim geçer mi iz. Belli olmaz dediler.

Ben yinede yaradan bir hafta on gün sonra basladim kullanmaya. Güneşe cikmamaya dikkat et. Mümkünse günde 2-3 defa yada benim gibi her akşam gece yatarken yaraya bolca sür. Ben bu şekilde yaklaşık 3-4 ay sürdüm.

Yara alın ve burnun üst tarafında olunca risk almamak icin uzun süre kullandim ve cok şükür tamamen iyileşti. Alnimdaki tamamen gecti burnumdaki cok cok hafif bir iz kaldı ki ilk halinde kemigimin göründüğünü düşünürsek bu hali cok iyiydi.. sende kullan kremi. Plastik cerrahi doktorlar yazabilir yada ücretli al ama mutlaka düzenli kullan. Geçecek inşallah =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlaka contractubex krem kullan!!!

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Millet öyle izler yaptırmak için para ödüyor. Karizma olmuş, hayırlı olsun.

amaçsızca güldüm

hepinize teşekkür ederim kremi kullanmaya başlıycam ama ilk önce dikişleri aldırmam lazım kafam bozuluyordu izi görünce ama inş geçiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Takma kafaya delikanlı.. Çirkin gösterecek türden bir iz değil..
    Benim yanağımda bunun kadar bir iz var.. Hiç bir kız da "bu ne zaman oldu, nasıl oldu" diye sormadı.. Farketmediler bile..
    Veya belki de hoşlarına gitti..

valla abi kafaya takılmıyacak gibi değil ama inş geçer diklemesi yerine yanlamasına olsaydı daha güzel olurdu :)

bu arada sen eski bir arabayı tamir edip topluyacak kişi değilmisin ?
  • ben eczaciyim controtubex neleri gecirmedi ama pahalidir odenmez derler ama plastik cerrah yazarsa odenir cogu kisi plastik cerraha bunu yazdirmaya gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg_07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Börü

İz kalacak, kalmaması için bir yol yok. Alışsan iyi olur

Contractubex diye bir ilaç var biraz düzeltiyormuş bu daha 1 günlük diiş bu birazdaha hafifliyecekmi ?

Contractubexi mutlaka kullan. Geçen senw benim de alnim ve burnuma mutfak dolabi carpti. Ayari bozukmus bende bulasik yerlestirirken aniden düştü kapağınin sivri tarafi. Doktora ertesi gün gittim çünkü bu olay gece oldu dikiş atilamadi bu yuzden. baya derindi ama yara. Iki dermatologa gittim contractubexi kendim biliyordum -eczaciyim- doktorlara dedim geçer mi iz. Belli olmaz dediler.

Ben yinede yaradan bir hafta on gün sonra basladim kullanmaya. Güneşe cikmamaya dikkat et. Mümkünse günde 2-3 defa yada benim gibi her akşam gece yatarken yaraya bolca sür. Ben bu şekilde yaklaşık 3-4 ay sürdüm.

Yara alın ve burnun üst tarafında olunca risk almamak icin uzun süre kullandim ve cok şükür tamamen iyileşti. Alnimdaki tamamen gecti burnumdaki cok cok hafif bir iz kaldı ki ilk halinde kemigimin göründüğünü düşünürsek bu hali cok iyiydi.. sende kullan kremi. Plastik cerrahi doktorlar yazabilir yada ücretli al ama mutlaka düzenli kullan. Geçecek inşallah =)

teşekkür ederim ilk önce dediğim gibi dikişleri aldırdıktan sonra baya bi kullanmayı düşünüyorum ya doktora yazdırırım yada alırım fiyatı 65 tl miydi neydi ?

hocam 65 tl ama ben ayda 2 kutu bitirsem fazla bi para yapmıyor. allaha şükür durumumz iyi inşallah yaram düzelsinde

• Benim de elimde var 2 tane böyle.Ama alıştık yani.Bi krem var onu sür geçiriyormuş.
  • bende var yatay sekilde 4 dikis mi ne var alnimda tam

doktor 5 seneye gecer diyodu hala duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Esrarli gozler
    Hep seni ozler

Saka maka o gozler ne

bunu diyecektim sen yazmışsın

kötü olmuş ya geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Esrarli gozler
    Hep seni ozler

Saka maka o gozler ne

bunu diyecektim sen yazmışsın

kötü olmuş ya geçmiş olsun

sağolun başım ağrıyordu gözler öyle çıkmış .D
  • benimde vardi alindan baslayip gozumun altuna kadar sekil duruyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Geçmiş olsun ne çarptı başına?

teşekkürler başıma sınıfın demir kapısı çarptı çok sert bi şekilde gözümede gelebilirdi allah korudu

inş hocam yaş 16 bakalım çok iz kalmasa yeter ya

Iz kalmamasi imkansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

quote:

teşekkürler başıma sınıfın demir kapısı çarptı çok sert bi şekilde gözümede gelebilirdi allah korudu

Iz kalmamasi imkansiz

az kalsa bile yeter

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iz kalmamasi imkansiz

az kalsa bile yeter

Evet kucuk beyaz iz kalir. Hic belli olmaz merak etme. Zamanla deri kendini yeniler

• Rooney

• quote:

Rooney

aynen bide 3 ay yazlıktayım daha çabuk yenilenir bu rooneyin kafası nasıl düzelmiş peki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.