Şimdi Ara

SuperOnline Yönetimine Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır, SuperOnline abonesi olmak için uğraşıyoruz. En sonunda Apartman yönetimi olarak da başvuruda bulunduk ve ardından inceleme için hemen gelmişler. Fakat, apartmana kurulum için "Pek randımanlı olmayacak" (yani ticari olarak işimize gelmeyecek anlamında) birşeyler söyleyip gitmişler. Apartman yönetimimiz de bu anlamsız gerekçeye karşı itiraz edip yeniden başvuruda bulunmuş.

Sitemiz A, B ve C bloklardan oluşan her biri 40 dairelik bir site. B ve C Bloklar için SuperOnline çalışması başlatılmış, bizimki ise A Blok apartmanların arasında sadece birkaç metre var. Hemen karşımızdaki bir sitede ise o da bize 10-15 metre uzaklıkta, orada uzun zamandır SuperOnline Fiber hizmeti veriliyor.

Bilgisayarlarımızdan kablosuz olarak tarattığımızda SuperOnline hizmeti alan aboneleri oradan da görüyoruz, bir kısmı SuperOnline ismini kullanıyorlar.

Şimdi, İzmir'deki SuperOnline yatırım hizmetlerine bakan yetkililere soruyorum.

Sadece birkaç metre uzaklığa bile kablo çekemeyecekseniz, bu hizmeti nasıl yaygınlaştıracaksınız?

Bulunduğumuz bölgede bizim sitede 110 civarında daire var, karşı sitede en az 250 daire var, yan tarafımızda yine 80 daireye yakın bir başka site bulunuyor. Oturan insanların çoğunluğu eğitimli ve internet kullanan kişiler. Birçok kişi de malum servis sağlayıcılara bulaşmamak için evlerinde bile wınn türü hizmetler kullanıyorlar. Çok kişi bireysel başvuruda bulunmamış olsa bile Herkeste SuperOnline konusunda olumlu bir beklenti var.

SuperOnline'a bireysel başvuruda bulunmak da ayrı bir eziyet, eğer Apartman yönetimi olarak başvuruda bulunmamışsanız, gelen cevaplar hep aynı, "Başvurunuzu not ettik ama bölgenizde henüz bir çalışma yok!"

Kısacası : "Bölgemizde bir çalışma var ama başvuruları sonuca ulaştıracak bir yetkili yok!"

SuperOnline'ın İzmir'de gerçekten yetkilileri varsa, Site ve bölge isimlerimizi özel mesajla bildirebilirim, burada yazmak istemedim.

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • SuperOnline'dan çözüm bekliyoruz.

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Bende basaksehirde oturuyorum 30 blok var her blokta 40 daire karsi sitede fiber var bizde yok defalarca basvuru yaptim ne arayanvar nede soran
  • Bende mersindeyim ve benzeri bir olaydan muzdaripim. Yahu adamlar cok iyi hizmet veriyolar fakat, yan taraflardaki sitelerin hizmetleri baslatilmis bizim siteyede 1ay once kutu montaji yapilmis. Buraya kadar guzel fakat sokaktaki fiber borularindan sitenin icine cekilecek kablo cekilmedigi icin hizmet baslayamiyor. Yahu var mi boyle bisey! Kutuyu takincada 1hafta icinde takariz demisler, 1ay oldu ne gelen var ne giden. Sonrasinda ise ben gecen hafta musteri hiz. aradim bana hizmet@superonline.net'e mail atin dediler bilgi vermediler. Bu sefer oraya mail attim ordanda belediye izinleri cart curt dediler. Ulan zaten yandaki sitenin fiberi var ne belediyesi?! Ben kutu takildigi zaman gittim ttnet internetimi kestirdim sirf fiber geldi diye. Ama yok. Telefondan takilmak zorunda kaliyorum mecbur burdan da cogu isi goremiyorum. Lanet olsun boyle fiberede boyle sistemede. Takin su kablolari artik! Bunu direk cukurova holdingdeki superonline sorumlusuna yada ne bileyim ust duzey bir yetkiliye ulastirmanin yolu nedir? Eger bilginiz varsa lutfen paylasin yeter sıkıldım hergun sinir krizi gecirmekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemicalEng -- 21 Eylül 2011; 7:05:49 >

• Bende aynı şeyi yaşamıştım. Sonra ümidi kesip bari adsl alayım gelirse ilerde geçerim Fiber internete dedim. ancak yüz yılın pişmanlığını yaşıyorum. Gelmesi gereken fatura aylık 69,00TL olması gerekirken bir ay 80,00 TL diğer ay 75,00TL her ay farklı ve daha yüksek fatura geliyor en son diğer ay ise 160,65TL gibi bi fatura geldi. Hoop ne oluyor lan gibilerinden bi şikayet ettim, tabi bu arada diğerlerinden iade yok.. Neyse şimdi en azından 69,00 TL ile ilerliyoruz 2 aydır..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.