< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (88. sayfa)

-
-
beyler zte wifi6 modemde wifi 2.5ghz ve 5ghz olarak ayrı kanallara ayıramıyor muyuz ? tek wifi görünüyor eskilerden 2.4 ve 5ghz olarak ayrı ayrı görünüyordu
-
Ayarlanıyor . 5-6 tane WiFi kanal ağı gibi bir şey vardı. Mevcut off a getirip diğerlerini açmak istediğimi on yapınca olmuştu sanırım. Arayüz tasarımı şu an aklımda değil. WiFi kısmındaydı sanki. Ayarlama görüntüsü farklı o nedenle sanki o ayar yokmuş gibi düşünüyoruz.
Ben ayırdığımda memnun kalmamıştım. Hız verimsiz olmuştu. Geri tek ağa dönmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 6 Nisan 2023; 5:20:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşe yaramadı hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zte h3600 modeme geçtim. Combi oda termostatım modemi göremiyor aynı şekilde kablosuz kullandığım yazıcımda modemi wifi bulamıyor. Nasıl çözerim arkadaşlar ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ayarlayabiliyorsun. Hemen yardımcı olayım.
Aşağı ekran görüntüsünü koyuyorum ama açıklayayım.
Modemi ilk ayarladığın zaman bir şifre veriyorsun doğal olarak.
Bu şifre Hem 2.4 hem de 5 Ghz için ortak bir şifre. PC'lerin bunu seçme şansı yok çünkü aynı SSID üzerinden yayın yapıyorlar ve duruma göre akıllı geçiş yaptırıyorlar.
Ekran görüntüsünde de göreceğin üzer bu SSID'ler 1 ve 5 olanlar. Zaten SSID 5 pasif durumda. SSID1 2.4 Ghz ve SSID5 5Ghz.
Bu ikisi ile hiç oynama. Senin yapacağın iş, SSID 6'ya gel. 5Ghz yazıyor göreceğin gibi. Bunu açık konuma seç. Farklı bir isim ver. Yukarıdaki ile aynı olmasın kesinlikle. Şifreleme türünü değiştirebilirsin sana kalmış. Parolayı da kafandan oluşturup girdikten sonra uygula tuşuna bas. Artık sadece 5Ghz yayın yapan SSID hazır. Bir süre sonra PC'de de gelmiş olarak göreceksin. Kolay gelsin.
-
Sağol kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam senin dediklerini yapmadan aşağıda görünen 2.4ghz bandını kapatsam sadece yeterli olmaz mı ? böyle bir ayar varmış şimdi gördüm ;
sadece 5ghz açık kalsın diğerini kapattım
-
Muhtemelen olacaktır. Ben denemedim. Çünkü evde sadece 2.4 ile çalışan telefon ve cihazlar var hocam.
-
Huawei wifi6 modem getirmişlerdi bana, bazen telefonda bağlı olmama rağmen interneti tepki vermiyor, telefondan wifi kapat-aç yapınca düzeliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Telefonum da wifi6 uyumlu, bağlı olduğumda wifi işaretinin altında 6 rakamı var.
-
Bu modemin Vlan ID'sini bilen var mı arkadaşlar? Çok aciliyeti var.
Edit: Vlan idsi 0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 12 Nisan 2023; 19:11:12 > -
Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım ilk fabrika ayarı olarak tek Ssıd üzerinden hem 2.4 hem 5 ghz yayını veriyor. Ben kurulumdan bu yana hiç girmedim arayüze tek ssıd üzerinden kullanıyorum. Sormak istediğim hangi cihazın hangi ghzde olduğunu nasıl anlıyabiliriz. Bunu anlamak için ayrı ayrı mı açmak gerek? Örnek pcde 5 alamıyorum. Telefondan 5 alabiliyorum. Bu benim bildiklerim ama. Örnek xiomi stick üzerinden hangi ghz alıyor bilmiyorum.
-
hg8245 modem var. İnternetten yana bir problemim yok temiz çalışıyor. Wifi çekiminden çok memnun değilim ama zaten pc başında kablo ile bağlanıyorum. Benim sorunum biraz daha farklı.
Başına gelen var mı bilmiyorum ama call of duty oynamaya çalışırken girişte bağlantı kurulamadı diye oyundan atıyor. Vpn ile girince oyuna giriyor ama. Pc ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Bir sürü çözüm denedim ama bir türlü olmadı. Önceden superonline'ı arayıp söyleyince modeme bir şey atıyorlardı yada frekans değişikliği mi neydi adı aklımda değil çok da anlamam zaten öyle düzeliyordu. Fakat şuan o da fayda etmedi.
Statik ip ile kökten çözülüyormuş ama aradım sordum aylık 56 lira istiyor o da çok geldi.
Son çözüm olarak gördüğüm yabancılarda modem değiştirme ile çözüldü diyenler var. Gidip zte modem istemeyi düşünüyorum. Bir bahane üretip bu modemi değiştirtmem lazım. Ne desek bu modemi değiştirirler. Arayınca habire bir sorun görülmüyor diyorlar zaten bu saçmalık dışında da yaşadığım bir sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 15 Nisan 2023; 21:56:49 >
-
İyi diye wi-fi 6 ZTE modeme geçmiştim. Bugünden beri sürekli "geniş banda erişemezsiniz" hatası verip durdu. Kronik bir sıkıntı galiba. Daha önce başına gelen oldu mu.*
-
çok güzel anlatmışsınız benim içinde oldukça faydalı oldu.
bir sorum olacaktı
madem ayarlarında örneğin google dns bilgilerini girdikten sonra modeme bağlanan tüm cihazlar bu dns üzerinden internete çıkıyormuş tek tek cihaz üzerindne ayarlamaya gerek kalmıyormuş bu ayar zte h3600 da nasıl yapılıyor acaba bilginiz varmı konuda sayfalara bakıyorum ancak çok fazla sayfa var denk gelmedi.
-
Merhaba, buna bir çözüm buldunuz mu? benim de modem bugün değişti ve gelen elemanlar dect telefona nasıl bağlanır bilmiyoruz, onun yerine telefonlardan kullanılan bir uygulama var onu isteyin müşteri hizmetlerinden dediler. Ben müşteri hizmetlerini aramadan burada bir araştırayım dedim sadece sizin mesajınızı gördüm.
-
Keenetic Hero DSL aldım mükemmel çalışıyor.Aynı zaman içine adguard dns kurdum ve reklamlardanda kurtuldum. Botuna kendi modemleri ile uğraşmayın
-
Maalesef bu yeni modemler kablosuz dect telefonları desteklemiyor illa arkadaki line çıkışına kablo ile bağlamak lazım telefonu.
Sizin bahsettiğiniz hangi uygulama?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X