Zte modem istedim teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (86. sayfa)

-
-
2.4 ile 5 ghz sadece ortak kullanıcı adı ve şifresini kullanıyor, ayrılmayan bu. ancak istediğini kapatıp açabiliyorsun. ben sadece 5ghz kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nakil islemi yaptirsin yarin baglantiya gelecekler. Elimdeki modem zte h267a bu moden nasildir? Kurulum ekibinden midem istesem degiştiriler mi? Ellerindeki en iyi modem sanirim h3600?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu konudaki bir arkadaş yüksek hız internete geçmesine rağmen bu modemden çok memnun olduğu için H3600'a geçmek istemedi. Konuya bir göz atarsanız yaptığı yorumları görebilirsiniz.
-
10 yılı aşkındır superonline kullanıyorum hala aynı modem var. Her taahhüt dönemi değiştirmek istiyorum ama sözleşmeyi iptal edip yeniden başvurmanız lazım diyorlar.
Çağ ötesi modemle kaldım resmen, kendim gidip modem alsam fiber şifresini mi ne vermiyorlarmış.
Bu modemi değiştirmenin bir yolu yok mu? Yoksa bu sene artık yenilemeyeceğim superonline'ı.
-
Hocam kullanıcı adı ve şifreyi elde edemiyorsanız router alıp modemle kablolu bağlantı sağlarsınız ama bazı kullanıcılar modem sağlam olmayınca bunu yapmanın gereksiz olduğunu ifade ettiler.
En son çare olarak Superonlineın sağladığı wifi6 modem alabilirsiniz 125TL kurulum ücreti karşılığında. ZTE H3600 önerilmiş, huawei modemlerde sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş.
-
bahsettiğim modemle kurulum yapıldı. lakin cekimi benim kaldığım yere göre çok kötü. kurulum yapan ekibe sordum şifreyi ver diye . modem şifresi veriyor. derdimi anlayamadı bir türlü
-
Hocam sağlam br bir router alıp modemimizle kablolu bağlantı kurun kafanız rahat olsun...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vdsl baglantı hala duruyor iptal etmedim. onda mesh sistem var . onu sol a aktaracagım
-
Merhaba arkdaşlar 100 mbit fibere geçtim modemim zte H3600. TP Link R305 marka Repeater ile 5ghz yarklaşık 6 metre mesafeye 50 ile 60 mbit arası hız veriyor. Bu normal midir? Yapmam gereken başka ekstra ayar var mı kanal değiştirmek gibi?
-
Hocam modeminiz ile repeater arasındaki bağlantı kablosuz ise kablolu bağlantıya çevirirseniz daha fazla hız alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Bunu her repeater desteklemiyor, biraz youtube’dan araştırmanızı tavsiye ederim.
Kanalı en çok bulunduğunuz konuma göre ayarların, bu da çok önemli bir etken.
ZTE modem takılalı 1 hafta oluyor. Bazı siteleri açmada sorun yaşıyorum . Kendi telefon hattımdaki mobil veride o siteler açılıyorken , wifi bağlantıda siteler açmıyor. Çözüm nasıl sağlayabilirim ?
-
Wifi 6'ya geçme serüvenim kabusa döndü.
Dün teknik ekipten gelmişler wifi 6 modem kurmaya lakin eski modemin yerine kurmamışlar gidip sigorta kutusunun içerisinde herhalde fiber kutu mu ne varsa artık orda dolapların içerisine kurmuşlar modemi. Modemin üzerine -şaka değil- sigorta kapağıyla birlikte 3 tane dolap kapanıyor. Haliyle evin hiçbiryerinde çekmiyor doğru duzgun.
O sıra ben evde yoktum ailem evdeydi onlar burda modem çekmez ki diyince de abla ben kontrol ettim evin her yerinde çekecek demişler ve gitmişler. Bu wifi 6 modemler birtek fiber kutusunun dibine mi kurulabiliyor? evde istediğim yere kurduramıyor muyum? En azından eski modemin kurulu olduğu yere kursalardı.
Şikayet ettim hepsini çünkü diyorlar ki modem yer değişikliği bedeli 250 tl bunu ödemeniz gerek. Sanki keyfime modemin yerini değiştiriyorum. Son derece memnun olduğum Turkcell'den wifi 6 modem olaylarında soğudum. Müşteri hizmetleri dalga geçer gibi cevaplar veriyorlar. Taahhüt süresi bitince türk telekoma doğru yelken açma vakti geldi.
-
Muhtemelen size getirdikleri "router ve ont" bir arada olan wifi 6 cihazlardan. Eskiden duvardaki ont cihazınıza bir fiber kablo girip, ontden ethernet kablo uzatarak salona eski wi-fi5 router cihazınızı bağlamışlardı.
Ontyi çıkardığı yerdeki fiber kabloyu uzatamayıp, yeni cihazı mecburen oraya takıp gitmiş görünüyor.
2 çözüm var - fiber sonlandırmayı istediğiniz yere uzatıp yeni cihazı oraya bağlayacaklar
- yeni getirdikleri ve mevcut kablolamaya uyumsuz cihazı alıp, eskisi gibi sigorta kutusuna bir ont ve ontsiz wi-fi6 router modeli getirip salona takacaklar.
Bir kaç resim çekerek sigorta kutusu içine kurulan cihazı falan yollayın. Hatalı bir çözüm süreci olmuş gözüküyor.
-
Merhaba,
Adresimde bulunan VDSL altyapının 75mbit'e kadar desteklemesi sebebiyle Superonline bağlattım fakat sürekli kopmalar yaşanıyordu.
İç ve dış tesisatta herhangi bir problem olmadığını söylediler hattı kaldırmadığını söyleyip 35mbit'e düşürelim dediler. Kopmalar her gün oluyorken haftada 1-2'ye düştü.
Sonrasında her hafta işlem yapabilmek için aradığım için modemimi değiştirdiler şimdi haftada bir internet hızım düştüğü için arıyorum ve düzeltiyorlar. Bunun sebebinin de modem olabileceğini daha güçlü modem almam gerektiğini söylediler.
Rica etsem beni yönlendirebilir misiniz ? Sorunun ne olduğunu anlamak için ücretli teknik servis de geldi, modem de değişti, hız da düşürüldü fakat haftada bir şu hatayı alıp internetim 5 saniyeliğine kopuyor ve modem arayüzüne yönlendirilyorum. WAN ayarlarını yapın falan gibi şeyler yazıyor. 20 saniye sonra falan düzeliyor. Ama sürekli yaşıyorum bunu.
-
Çok teşekkür ederim öncelikle cevaplarınız için hocam. Bugün 5.30-6ya randevu oluşturdular bakalım gelecekler evde olamayabilirim ben yine umarım çözebiliriz bu sorunu. Ben sizin yazdıklarınızı mesaj atıcam aileme göstersinler ekibe
-
Bunu nereden yapıyoruz hocam mac izinlerini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Modemim ZXHN H3600 bu modemde vpn desteği var mı? Xboxta vpn kullanmak istiyorum. Xbox içinde bunu yapamadığım için modem üzerinden yapabilirim sanırım sadece.
Birde arayüze username password yazıyorum ama giriş yapmıyor. Kullanıcı el kitabında bu yazılması gerek diyor. Superonline kullanıyorum.
-
admin
superonline
iki gündür modemi yanlış yere kurdukları ve evin yarısında artık internet çekmediği için modemin yerini çalışabilecek bir yere kurulması için servis randevusu oluşturuyorlar saat veriyorlar ve gelmiyorlar. Daha sonra da turkcellden mesaj geliyor şikayetiniz çözüme kavuşmuştur diye, kaydımı kapatıyorlar yani gelmeden. Bugün de aynısını yaparlarsa tüketici hakem heyetine başvuracağım e devlet üzerinden. Şaka gibi olaylar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X