hocam dediklerinizi yapmak için çaba sarf erdiyorum ama anlayamadım şimdi pppoe-server çalıştırmadan önce sizin kodlarınızı çalıştırıp ondan sonra ppo-server kodlarını mı çalıştırıcaz
|
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (85. sayfa)

-
-
2.4 ghz modunda kullanıyorsanız yavaşlaması normal.
2.4 ghz sinyaller birbirini bastırıyor. Evde aynı sorunu yaşıyordum. 5ghz access pointler kullanarak bu sorunu çözdüm.
-
Arkadaşlar ZTE H3600 modemi 2.4 ve 5Ghz olarak ayırdınız mı yoksa otomatik ayarı mı kullanıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrılmıyor ki
Ayıranları okumuştum yukarıda, ayrılmıyorsa bilemem tabii.
son zamanlarda bazı sıkıntılar yaşıyorum zte h3600 v9 modem de.
ethernet bağlantısı 5-10 saniyeliğine kopuyor sonradan geri geliyor.
internet baglantısı var ancak bağdaştırıcı ayalarında ethernet bağlantısı kopuyor.
anakartımda 2 tane ethernet girişi var
4-5 tane ethernet kablosu değiştirdim, anakarttaki 2 ethernet baglantısı üzerinden tek tek deneme yaptım, modemin üzerinde 4 ethernet baglantısını da tek tek denedim gene de aynı sorun devam ediyor.
sorun ne olabilir acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagg1sch -- 18 Şubat 2023; 12:53:25 > -
Bu esnada , modemin kendisinde internet kopmuyorsa, pc nizin ethernet kartında sorun olduğunu düşünmek gerekir.pc yi wifi dan bağlama imkanınız varsa öyle denemenizi öneririm.pcde wifi yoksa evde varsa usb wifi aparatı onunlada deneyebilirsiniz
Bilgisayardaki ethernet ayarlarını sıfırlamaya deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dns değişmiyor x6 da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 18 Şubat 2023; 23:58:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgisayara dns giriyorum oda çalışmıyor, bu modemmi kısıtlıyor yani
-
Tolga bey merhaba. Bir konuda yardım alabilir miyim sizden? Ben halihazırda Wi-Fi 6 özellikli
huawei modem kullanıyorum. Dediğiniz yöntemle zte modem takıldığında ücreti ne kadar çıkıyor. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Ben direk Asus tuf ax3000 wifi6 modem aldım hız arttıda hala istediğim gibi değil. Dosya indirirken 100-900 arası geziyor arada çok nadir 900 üstüne çıkıyor ama sürekli oynuyor delirecem cat8 kablo aldım nvm2 Samsung 980 pro ama yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 24 Şubat 2023; 21:43:3 > -
Hız dalgalanmasının bir çok nedeni var, o an bağlı olduğunuz çıkış yaptığınız ip sorumludur,restart yapın, dosya indirdiğiniz sunucu sorunlu olabilir.en iyi kontrol torrent dosyası indirmek.seederı çok ve sağlam, bildiğiniz yerlerden veri indirdiğinizde duruma bakın.bende internet bakır hat üzerinden fiber 500mbps.bu durumda hız dalgalanmaları normal, hızı garanti edemiyorlar, buna rağmen indirmeler 50,60mb ile oluyor.çok iyi değer, modem standart zte
bana sadece teknik servis ücreti çıkarmışlardı 250 tl
-
Merhaba, bende huawei lg8245x6 modemi var. Önceki modemde sorun yaşıyordum. Sürekli kopma oluyordu. 1-2 sene önce değiştirdim ancak hala aynı. Güya wifi 6 ama bağlantısı çok kötü. LAN kablosundayken sıkıntı yok ama wifideyken dibindeyken bile bazen bağlı gözüküyor ama kopuyor. Wifiyı sürekli aç kapa yapmam gerekiyor. Anca öyle düzeliyor.
Bunun çözümü nedir? Veya şuan superonline ın değişimde verdiği daha düzgün bir modem var mı?
-
herkese tavsiyem Keenetic Asus gibi markalara bakın kanmayın iss nin çöz cihazlarına
ben Keenetic kullanıyorum çok fazla özellikleri var mesela hero DSL veya wifi 6 isterseniz Keenetic hopper var
Merhabalar arkadaslar wifi 6 modeme gecmek istiyorum 3 marka modem varmis zte huawei nokia hangisini tercih etmeliyim cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Zte h3600 en iyisidir. Mümkünse onu seçin.quote:
Orijinalden alıntı: Ctrl.sMerhabalar arkadaslar wifi 6 modeme gecmek istiyorum 3 marka modem varmis zte huawei nokia hangisini tercih etmeliyim cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Arkadaşlar harici gpon cihazı buldum fiber kabloyu verdikleri modemden çıkarıp bu cihaza takmam lazım. Fakat internette biraz araçtırınca fiber soketi çıkarıp birdaha takınca çalışmayanlar olmuş. Soket nasıl çıkıyor neye dikkat etmeliyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X