< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (84. sayfa)

-
-
Merhaba modemim zaten zte h3600 ancak evin duvarları kalın bu sebepten dolayı en makul ve kabloyla uğraşmayacağım çözümü arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumda 2.ci bir cihaz, router alıp h3600 e kablosuz bağlanıp wifi repeater olarak kullanıp evin her yerine interneti taşıyabilirsiniz. Örneğin mi 4a giga
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altı üstü ALG ayarlarından IPSEC'e izin verecekler, kaç kere yazdım superonline'a hiçbir gelişme yok VoWiFi hâlâ çalışmıyor.
-
Deco mesh sistem tavsiye...
-
modemi değişebiliyorsun hocam yöntem de Şu şekilde ilk superonline müşteri hizmetleri arıyorsun ücretli olarak teknik servis talebi açıyorsun sonra bayideki ekip modem downgrade isteği yapiyor mesaj geldikten sonra wifi6 h3600 v9 takılabiliyor hayırlı olsun
-
İlk taktıkları zaman söyleyip durdum, ekipteki adam arayınca nokia dışında bir şey takabilir misiniz diye sordum, eski cihazlarınızdan da taksanız olur dedim, saha ekibi paketiniz için sadece bu cihazı takabiliyoruz diye inatlaştı, ama wifiinfoview ile etrafa bakındığımda ZTE H3600 var bol bol, hatta sinyalini zar zor da alsam huawei bile var.
-
Arkadaşlar şimdi şöyle bi durum var samsung tv de wifi 6 ile bağlanınca 5 ghz üzerinden 200 mbps hiz aliyorum sayfa açılma performansını daha iyi olması için kablolu ile bağlanınca ki daha iyi olması gerekirken 90 mbps hiz alabiliyorum biri açıklayabilir bilir mi bu durumu kabloluda neden hiz düşüyor
TV'nin LAN portu 100M'dir ondan 94 mbps geçemez TV
-
H3600 V9 V9.0.0P12_TR sürümü gelmiş Acaba Ne Gibi Bir Değişiklik Geldi ? Keske Bu Güncellemeleri ZTE Alabilsek
-
Arkadaşlar zte h3900 Modem var.
2.4 ghz için kanal 11 - bant 40 mhz yaptım
5 ghz ayarları ne yapmalıyım.
Internet hızım 1000mbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmaster1903 -- 30 Ocak 2023; 20:0:39 >
Kanal numarası için her yerde geçerli bir doğru yok. Bomboş bir arazide insandan uzak bir yerdeyseniz ne ala. Onun dışında, çevreyi ölçmeniz lazım.
Android için Wifi Analyzer isimli bir uygulama var. iOS cihazlarda muadili vardır. Onunla çevrenizdeki sinyalleri bir dinleyin. Eğer boş kanal 11 ise kanal 11'de kalabilirsiniz. Ama 11 doluysa diğer kanalları denersiniz. Yani telefondan bu uygulamayla boş kanalları izleyip, router'dan o kanalı ayarlayacaksınız. (Bunun alternatifi, kanal numarasını otomatik yapmaktır ama o router, sadece açıldığında boş kanal taraması yapıyor)
5 GHz için de aynı 2.4 Ghz'deki mantık. Boş kanalı bulup onu ayarlamanız lazım. 48 üstü kanallar her 5 Ghz destekli cihaz tarafından desteklenmeyebiliyor. Ama evinizde 5 yıllık internete kablosuz bağlı cihaz yoksa rahatça üstünü kullanabilirsiniz.
Ek olarak, kanal genişliği (sizin bant dediğiniz) 2.4GHz için mümkünse 20/40 MHz yapın ki uzakta olsanız da 20 Mhz ile yine de bağlı kalın (ev küçükse veya ağırlıkla router'ın olduğu odadaysanız bu değeri yüksek yani sizdeki gibi 40'ta tutabilirsiniz) 5 Ghz için de eğer aynı odadaysanız destekliyorsa 80 Mhz ve 160 Mhz bile yapabilirsiniz ama çekim mesafesi düşer. O yüzden onu da 20/40/80/160 şeklinde bırakmak en iyisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnSplendidNinja -- 30 Ocak 2023; 20:18:38 >
-
Teşekkür ederim hocam
Wi-Fi 6 için yeni cihaz talebinde bulunacağım; bakalım bayilikten çözebilirsek kapalı kutu ayarlama niyetindeyim. Hangi modemi tavsiye edersiniz?
-
Hocam modem sinyalinde sorun yoksa ücretsiz değişim yapıyorlarmış. Ne kadar ücreti bilginiz var mı?
125 TL ücreti var ama ben hâlihazırda Wi-Fi 5 kullandığım için zaten yükseltmiş olacağım. Ücretsiz yapmazlar yani zannetmiyorum. Gerçekten sorun tespit edilirse yaparlar belki onu. O da eski modem yenisine yani Wi-Fi 6 cihaza muadilse... @yusuf683
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 3 Şubat 2023; 12:49:23 > -
ZTE H3600 v9 takıldı...
-
kapalı kutu cihaz mi taktılar ?
-
Evet hocam
-
en iyi modem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X