Yüzbaşı
05 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 181 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Şirkete gelen mail ekteki gibi :)
Paylaşmak istedim.

Merhaba,

Aşağıdaki tarih ve saat aralığında İstanbul ilinde PLANLI ÇALIŞMA yapılacak olup belirtilen devrelerinizde 5 dakikalık kesinti beklenmektedir.

Çalışma Tarihi : 19.11.2018
Çalışma Başlangıç/Bitiş Saati : 00:00-03:00
Çalışma Detayı : Mevcutta kullanılan cihazlarda aktarım çalışması yapılacaktır.
Devre Bilgileri : xxxxxxxx

Planlı Çalışma ile ilgili taleplerinizi, kmhplanli@turktelekom.com.tr e posta adresimize, çalışmadan etkilenecek devreye ilişkin arıza, bilgi taleplerinizi kmh@turktelekom.com.tr e posta adresimize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla.
Arkadaşlar kafama takıldı da bir kaç konusa karalisteye alınma ile ilgili yazılar okudum. Bu tam olarak nedir ?
Merhaba arkadaşlar

Kurumsal Müşteri Hizmetleri tarafından belirli aralıklarla yapılacak bakım ve iyileştirme çalışmalarını içeren bildirimler gönderiyor.

Geldikçe burada paylaşacağım belki o bölgedeki arkadaşlarımızın işine yarar.

----

Merhaba,

Aşağıda tarih ve saat bilgileri yer alan Balıkesir ilinde bulunan ADSL ve PSTN(Sabit telefon) devrelerinizi kapsayan genel bir PLANLI ÇALIŞMA yapılacak olup çalışma süresince devrelerinizde 60 dakikalık kesinti beklenmektedir.

Çalışma Tarihi : 02.03.2017
Çalışma Saati : 02:00-07:00
Çalışma Detayı : Mevcutta kullanılan donanım aygıtlarının daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla yeni model cihazlara aktarım yapılacaktır.

Not: “Balıkesir ilinde ADSL ve PSTN(Sabit telefon) hizmeti kullanmıyorsanız bilgilendirmeyi lütfen dikkate almayınız.”
Selam arkadaşlar

Az önce türktelekom dan aradılar

-Türk Net kullanıyorsunuz 49.90 a bize geçin. 200 tl indirimimiz olacak 10 ay 29.90
.Peki verdiğiniz hizmet ne?
-8mbit limitsiz 50gb akn 24 ay tahhüt :)
.Dalgamı geçiyorsunuz ?.

Teşekkürler dedi suratıma kapattı :)

Şaşkınım.
Arkafaslar bursey sormak istiyorum. Ipadimi kaybettim. Iphone bul acikti fatak hic konum gozukmuyor. Bulan kisi restore ettiginde aktivasyon ekranindayken de konumunu gorebilir miyim yoksa henuz ipad i internete baglamamismidir.
merhabalar arkadaşlar

navigasyon programı arıyorum ama bir türlü iyi birtane bulamadım.
sygic orjinal kullanıyorum fakat yoldaki hız sınırları yanlış sabit radarları da göstermiyor.
yandex in navigasyonunuda denedim fakat oda aynı.

yoldaki hız limitlerini doğru gösteren navigasyon programı varmı ? varsa hangisi

teşekkürler.
40.000.000 satırlık bir tablom mevcut. bu tablo içerisinde ortalama 13 adet sütun bulunmakta. raporlarım oldukça uzun sürüyor. 5 dakika 6 bazı raporlar ise 15 20 dakika sürmekte

Raporları hızlandırmak için ne yapmalıyım?

Server özellikleri

8x2 çekirdekli çift işlemciye ve 32 gb ram mevcut.
Windows 2008 ve MSSQL 2008 Mevcut.
Az önce gelen maili paylaşmak istedim,

Biçen Gıda tarafından yapılıyor. Hediye teslimi konusunda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.
Ayrıca maillerine geri dönüş yaparak sadece Fenerbahçe'nin mi lisanslı kupasını vereceklerini sorduğumda ise takım farketmediği ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve TrabzonSporun Lisanslı kupalarından istediğimizi göndereceklerini söylediler.

Gelen Mail İse;
Uefa Avrupa Liginde Yarı Final Turunda ilk maçta Benfica yı 1-0 skorla yenen Fenerbahçe,

Final yolunda Benfica ya deplasmana gidiyor. Bu maç için tahminlerinizi bekliyoruz...

Maça Saatler Kala, Maç Skorunu Bil! Takımınızın Lisanslı Kupasını Kazan!

Tahmininizi Aşağıdaki Facebook Linkinden Yapabilirsiniz.

http://www.facebook.com/bicenmarket?ref=hl

100 Mb Alan
3gb aylık transfer
kendi domaininizi kullabilirsiniz.
10 Eposta
Limitsiz Mysql
Limitsiz Alt Domain
Limitsiz Ftp
Sunucu Lokasyonu USA.

Eğer projenizde kullanacaksanız türkiye sunucularındada projeye özel hosting hizmeti sağlanır.
Özel projeleriniz varsa kayıt olup ticket bölümünden yazdığınızda hızlı bir şekilde cevap alırsınız.

Not: kullanım yoğunluğuna göre ek alan veya aylık transfer talep edebilirsiniz. O anki yoğunluğa göre taleplerinize cevap verilir.

http://www.girisim.org/cart.php?gid=2
Merhaba Arkadaşlar,

Windows 2003 server üzerine VPN Server kurulu
Vigor marka 2 adet vpn destek modemim var. Bunlar Windows 2003 Server'e sıkıntısız bağlanıyor.

Sıkıntım ise şu

1. lokasyona 192.168.0.xxx
2. lokasyona ise 192.168.1.xxx

şeklinde ip verip vpn e dahil etmek istiyorum.

Ağ geçidi olarak vigor modemin ip adresini veriyorum fakat Windows 2003 de nasıl bir ayar yapmam gerekiyor ki bu iki networkdeki bütün bilgisayarlar birbirini görebilsin. veya bağlanabilsin.

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 498
İkinci El Bölümü Mesajları: 121
Konularının görüntülenme sayısı: 16.841 (Bu ay: 353)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 162 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.