Huawei LG8245X6-50 bu cihazda dnsyi nasıl değiştircez arkadaşlar. DNS ayarı kısmı var ama yazılmıyor kitlemiş adamlar. |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (77. sayfa)

-
-
değiştirilmiyor bu modemle. belki bir gün root şifresi kırılırsa anca. cihazlarınız üzerinden manuel girebilirsiniz dilerseniz.
-
hocam daha yeni kurulum yapıldı müşteri ilişkilerini arasam bişey yapabilirler mi değiştirin bu modemi vs deme hakkımız oluyor mu. Niye kısıtlıyor bu adamlar onu da anlamadım
-
ZTE isteyebilirsiniz, en son kullandığımda onda Dns girme kısmı kapalı değildi ama şöyle bir durum var.
Superonline tarafında DNS ile hiç bir engel aşılmıyor ya da ping sürelerine vs. herhangi bir artısı olmuyor. O yüzden dns girmeniz size bir artı sağlamayacak.
-
hocam zaten vpn var da yani neden kitlemişler onu anlamadım telefonda falan sağlıyor yani modemden girince bazı sıtelere dns yi değişince girebiliyorsun vpnye gerek kalmadan
-
Zte h3600 wifi 6 mi arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, Wi-Fi 6.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar eski modemimi wifi 6 modem ile değiştirdim. 125 tl ücret faturama yansıyacak. Wifi 6 modemin bu 125 tl dışında aylık bir ek ücreti var mı yoksa sadece 125 tl mi?
Zte taktırdım şuan için gidiyor çekim kalitesi eskisine göre gözle görülür daha iyi
Hocam yanlış anlamayın, bu mevzuyla ilgili emeğiniz çalınmış ve kırılmışsınız ki sonuna kadar haklısınız fakat bu tavrınız hiç mantıklı değil. Forumda bulunan diğer üyeleri cezalandırıyorsunuz, başka kimseyi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lütfen yapılandırmayı kontrol etmek için "internet>WAN" girin." hatası alıyorum. Bu problemin çözümünü biliyormusunuz. Basit sitelere bile giremiyor modem resmen. Zte wifi6 modem kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 26 Ekim 2022; 10:19:22 > -
ZTE h3600 modemi istediğimde size verilmiyor dendi bana. Sizin altyapınız eve kadar desteklediği için o modem sadece binaya kadar altyapılar için dendi ve vermediler . Biraz saçma geldi bana... Bilgisi olan arkadaşlar var mı? ve nokia ve bir huawei wifi 6 modem önerdi zaten toplamda 4 tane varmış 2 tanesini talep edebiliyormuşum.
-
Yalan söylüyorlar. Benim eve kadar fiber kablo geliyor ve zte h3600 den ayrı olarak bir fiber sonlandırıcıya kadar fiber kablo geliyor. Bu modem kesinlikle superonline’ın en iyi modemi. Çekim alanı falan Huawei’nin bütün modellerinden çok daha iyi. Kesinlikle zte h3600 almaya çalışın.quote:
Orijinalden alıntı: rpslZTE h3600 modemi istediğimde size verilmiyor dendi bana. Sizin altyapınız eve kadar desteklediği için o modem sadece binaya kadar altyapılar için dendi ve vermediler . Biraz saçma geldi bana... Bilgisi olan arkadaşlar var mı? ve nokia ve bir huawei wifi 6 modem önerdi zaten toplamda 4 tane varmış 2 tanesini talep edebiliyormuşum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgi için . Tekrar bi arayıp konuşcam bakalım
-
hocam 1000mbit ile bu modemi getirdiler, cepte wifi6 baglantı yapmasına ragmen kablosuz 500mbit ustu gormuyor. benzer durum yasayan varmı arkadaslar, bir de ev ici mesh bu cihazlara uyumlu bi model var mı bileniniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@rslan -- 3 Kasım 2022; 18:15:51 > -
Arkadaşlar yakın zamanda sol 1000 mbps paket bağlatacağım bağlantı yapılırken kesinlikle şu modemi tercih et dediğiniz bir model var mı ?
-
Zte h3600 mevcutların en iyisi.quote:
Orijinalden alıntı: spr_marioArkadaşlar yakın zamanda sol 1000 mbps paket bağlatacağım bağlantı yapılırken kesinlikle şu modemi tercih et dediğiniz bir model var mı ?
Zte yerine huawei gelirse geri mi gönderelim?
hem Zte hem Huawei wi-fi6 kullanmış biri olarak söylüyorum.
eğer Huawei LG8245X6-50 olan model gelirse değiştirme. bence wi-fi performansı ZTE ile aynı hatta bir tık daha stabil. diğer modelleri kötüydü sanırım ama LG8245X6-50 başarılı buldum ben.
-
Eve kadar fiber geliyor ontli huawei hg253 mu 255 mi ne var şuan. Bakalim ne teklif edecek servis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X