SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (76. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba taahhütüm sona ermek üzere mevcut modemim ZTE H267A. Wifi 6 ya geçelim mi değer mi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğinizin çalınması üzücü hocam, tebrikler.
-
Bugün gelip tv+ ve modem kurulumumu yaptılar. tv+ sagem kutu, modem zte h3600. iki cihazında istediklerim olmasına memnun oldum. tv+ ile alakalı bir sıkıntım yok. lakin internet hızım çok dalgalı. eski wifi 5 modemimde(ZTE H267A) gayet stabil bir hız alıyordum. şimdi ise wifi baya bir dalgalı. laptop wifi kartım maksimum 433 mb destekliyor. ama 150 ile 250 arasında hız dalgalanıyor. şimdi asıl sormak istediğim gelen ekip 24 saat dalgalanma olur daha sonra stabil hale gelir dediler. açıkçası modemi değiştirdiğime pişman oldum biraz. modem versiyonu V9.0.0P5_TR.
-
Hocam sizede root şifresi aktif iken ipv6 bloğu geldi mi?
-
-
Hocam management kısmında ipv6 switch diye bir seçenecek vardı onu aktif edip tekrar deneyebilir misiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 4 Ekim 2022; 22:41:10 > -
Hocam selamlar, H3600'da bu ayarlara nasıl ulaşabiliriz? Sanırım normal modeme herhangi bir müdahale yapmadan bu kısma ulaşamıyoruz
-
@imate ipv6 switch varsayılan olarak zaten etkin durumda. Bu kapatılırsa yerel ağ dahil bütün ipv6 desteği cihazda kesilir.
@Woozie Yukarıdaki mesajımda mitmproxy ile intercept yapıp response tarafında "Content-Length: 0" şartı sağlandığında response body (bs) yi "soap response" ile değiştirmeniz gerekiyor. Ama bunun öncesinde routerin wan arayüzüne ethernet kartına takıp burada pppoe-server çalıştırıyorsunuz. Wifi arayüzüyle de turkcell hatlı telefondan hotspot açıp bütün 443 trafiğini wifi arayüze yönlendiriyorsunuz.
iptables -t nat -A POSTROUTING -o wlp2s0 -j MASQUERADE
iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 443 -j REDIRECT --to-port 8080
mitmproxy -k --mode transparent --showhost --listen-port 8080
Transparent Proxying (mitmproxy.org)
-
Şu anda durum nedir? Dalgalanma duruldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@androidmeda Hocam forum sayfası sapıtmış 20dk şu konuya cevap yazmaya çalışıyorum profilin de kısıtlı PM atamadım :)
Neyse Huawei HG8245X6-10 model modemim var sUser şifresine ulaşmam konusunda bana destek olabilir misiniz ?
-
Şuan dalgalanma açıkçası devam ediyor. ben modem kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. şikayetvara yazdım dün akşam. bakalım bir gelişme olacakmı.
-
selamlar. ailemin evinde oldukça eski huawei hg253s router var sadece 2.4ghz olan. 125 tl karşılığından modem değişimi yapılıyor mu koşulsuz olarak. deneyen var mı aranızda .
-
Bu benim anlattığım yöntem marka ve model farketmeksizin "TR069" destekleyen bütün cihazlarda çalışır. Yöntemi uygulamak biraz çaba ve bilgi gerektiriyor. Başka bir yöntem geliştirip zaman harcamaya gerek yok. Sadece acs sunucuna bağlanmak için internete çıkan cihazın turkcell veya superonline ağından olması yeterli.
Cihazın ACS parametrelerini öğrenmek için GetParameterValues soap ı "response body" ye dahil etmeniz yeterli.
Ben bundan sonra bu yöntemimle ilgili açıklama yapmayacağım. Bütün ipuçlarını verdim. Gerisi sizin yeteneğinize bağlı. Ben size balık tutmayı öğrettim.
<soap-env:Envelope xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-0">
<soap-env:Header><cwmp:ID soap-env:mustUnderstand="1">2</cwmp:ID></soap-env:Header>
<soap-env:Body>
<cwmp:GetParameterValues><ParameterList soap-enc:arrayType="xsd:string[1]"><string>InternetGatewayDevice.</string></ParameterList>
</cwmp:GetParameterValues>
</soap-env:Body>
</soap-env:Envelope>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmeda -- 11 Ekim 2022; 16:26:6 >
-
ZTE H3600 modemin çekim kalitesinden memnun musunuz bende huawei modemi var evde büyük arka odalarda daha iyi çekim için düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
-
Bu başlıkta neden https aktif değil acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zte H3600 den Çok memnunum. Huawei modeme göre çekim kalitesi kat kat üstündür. Kullanın memnun kalırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: bilygehanZTE H3600 modemin çekim kalitesinden memnun musunuz bende huawei modemi var evde büyük arka odalarda daha iyi çekim için düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba bugün bende zte h3600 tv için sagem cihazla kullanmaya başladım. Hızım 100 / 20 5g uyumlu cihazım yok. Modeme kadar fiber. Arka odada kapı açık kapalı farketmezsizin wifiden test yaptıgımda aşırı dalgalı ve düşük sonuç alıyorum. Kablolu baglantı testimde skntı yok. Wifi canımı sıktı modem yakınında dalgalanma azalıyor fakat yine max 55 - 60 mbps alıyorum. Bikaç kez kapa aç yaptım düzelmedi. Arayüzden bütün sayfaları yenileyip yeniden başlat yaptım biraz düzeldi ama hala dalgalı. Bunun var mıdır bir ayarı vs kablolu daha önemli tabi onuda bozmak istemiyorum böyle idare edelimmi kurcalayalım mı bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 ghz bağlantı olmadığı için dalgalanıyor muhtemelen imkan olursa 5 ghz destekleyen cihazla deneyin bir de dalgalanma yapıyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X