Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
85
Favori
340.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısa süre içinde kendiliğinden güncelleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 4 Eylül 2022; 0:42:35 >
  • Merhaba arkadaşlar süperonline benim eski hg255s modemi ZTE H3600 modem ile değiştirdi hızı 35'den 100'e çıkardığımda.

Eski modemle kablosuz olarak dect telefonumu eşleştirip kullanabiliyordum. Bu yeni modem ile dect telefonu kablosuz olarak kullanamıyormuşum. İlla kablo ile telefonu modeme bağlamak lazımmış, bunu istemiyorum modemi değiştirin o zaman diyorum modemi de değiştirmiyorlar böyle saçmalık görmedim. Bunun bir çözümü yok mu?

• Suiciderim S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Az önce konu açtım bence, iptv izleyemiyorum hemen bağlantı hızı 0 a düşüyor. 35mb turknet bağlantısı ile hiç takılmadan cayır cayır izlediğim yayını 100mb ile 10sn den fazla indiremiyorum. Dedim bana internet bağlantı şifremi verin ben modemi değiştircem, veremeyiz diyorlar neden diyorum o zaman biz müdehale edemeyiz diyor adamlar. Etme arkadaşım kim diyo zaten sana benim modemime uzaktan bağlan diye!

Mobil hatlarında da aynı şişirme mevcut. Eskişehir'de ikamet ediyorum mobil hattım da Turkcell idi telefona bakıyorum 4.5G+ yazıyor ve full sözde aln diyorum dur şunu bi izleyeyim edge ile çekse ancak o kadar izlenir. Dur diyorum bişi indireyim 1mb ı geçmiyor indirme hızı 4.5G+ ile bu hızı almak resmen saçmalık. Neyse değiştirdim mobil hattı da kurtuldum internetten kurtulamıyorum çünkü daha 9 ay oldu alalı.

Sözün özü arkadaşın dediği gibi hıza aldanmayın, keşke ekonomi vs böyle olmasa şirketler kartel gibi davranıp bizi esir alamasa da biz de 1 ay taahhütsüz denesek görsek ve öyle abone olsak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 22 ağustosta bağlantı yapıldı hala güncelleme almadı benim modem superonline'a anlatıyorum durumu hem çağrı merkezi hem teknik servis dünyadan bir haber

• ckm kullanıcısına yanıt
    3 gün sonra güncelleme geldi. Arada kapat aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftalarda hem ev hemde mobil internetlerde çok yavaşlama oldu bendede şuan eski hızlara döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar selam,
    Bu gün 1000 Mbps için kuruluma gelecekler.
    Konuştum modem konusunda yardımcı olacaklar.

Yorumlardan okuduğum kadarıyla en iyi Wi-Fi 6 modemler
    ZTE H3600 ve Huawei LG8245X6 galiba.
    ZTE H3600 olan modemi istemeyi düşünüyorum, önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Kuruluma saat 4te gelecekler.

• BerkSMBL kullanıcısına yanıt

ZTE H3600 kullanıcısı olarak memnunum. Wifi çekim alanı beni memnun etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkSMBL

Dostlar selam,
    Bu gün 1000 Mbps için kuruluma gelecekler.
    Konuştum modem konusunda yardımcı olacaklar.

Yorumlardan okuduğum kadarıyla en iyi Wi-Fi 6 modemler
    ZTE H3600 ve Huawei LG8245X6 galiba.
    ZTE H3600 olan modemi istemeyi düşünüyorum, önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Kuruluma saat 4te gelecekler.
    İkisi arasında Kesinlikle zte h3600 seçerdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valla benim baya kafam karıştı ya. bendeki huawai modemle wifi-6 ile 25 mb/s download yapabiliyorum anca. laptop şu, yeni aldım:
    amazon
    Acer Notebook Swift 3 SF316-51 Ultra İnce Dizüstü Bilgisayar, 16'' FHD, Intel i5-11300H, 8GB RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09P9ZPWYL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

sorununu kesin çözer dediğiniz bir modem falan var mı? çok uçuk olmamakla birlikte biraz masraf yapmaya hazırım.

• 1000 mpbs ve bu modemi verdiler Kablolu da 300/470 mpbs arası hız çıkıyor kablosuzda modemin yanınfa hız 40/60 mpbs çıkıyor
    2,4 ghz ve 5 ghz olarak ayırdılar
    2,4 den 60 mpbs hız
    Diz üstünde 5 ghz modemin yanında 250 mpbs 5 adım uzakta 110 mpbs hız çıkıyor ve superonline bu sıkıntıyı çözemedi açıkçası superonline ve bu modemden hşç mrmlun olmadım Vdsl2 fevem etsem daha iyidi

• merdo1234 M kullanıcısına yanıt
    Bende 3 gün önce aldım wifi çok kötü.....
    Dizüstü B. 5 Ghz de dibinde 250 mpbs 5 adım uzakta 110 mpbs çıkıyor
    Kablolu da 550 mpbs geçmiyor ve 2 gündür çözemediler
    Normal 2,4 ghz çslışan telefon, tablet vs 60 mpbs geçmiyor ne yapacağımı bilemedim

• Yorum yaparken bu modem olarak nitelendirdiğiniz modemin model numarasını paylaşırsanız daha uygun olacaktır.

1000 Mbps bağlantıya sahibim kablosuz 500Mbps telefonum ile kablolu yaklaşık 1000Mbps rahatlıkla alabiliyorum.

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

• Bu hafta süperonline 100mb fibere geçeceğim, en iyi modem hangisi arkadaşlar hangisini seçeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap_ -- 12 Eylül 2022; 14:45:8 >
  • ahbap_ A kullanıcısına yanıt

Bizim burda istediğin modemi vermiyorlar, Wifi6 istersen Huawei ve ZTE var, ZTE daha stabil deniyor onu istedim vermediler, Huawei bağlıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap_

Bu hafta süperonline 100mb fibere geçeceğim, en iyi modem hangisi arkadaşlar hangisini seçeyim?

Zte h3600 en iyisi.

• Herkese merhaba. Superonline taahüdünü 3 gün önce yeniledim. 50 mbit hız ve sınırsız paketteyim yine. Bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Evdeki modem wifi 5 fakat arka odalarda sinyal seviyesi biraz düşüyor. Süperonline 125₺ ücret karşılığında wifi 6 modemle değiştirebileceğini söyledi. Sizce modemi değiştirtsem sinyal seviyesinin az olduğu odalarda seviye artar mı, yoksa hiç gerek yok mu dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Herkese merhaba. Superonline taahüdünü 3 gün önce yeniledim. 50 mbit hız ve sınırsız paketteyim yine. Bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Evdeki modem wifi 5 fakat arka odalarda sinyal seviyesi biraz düşüyor. Süperonline 125₺ ücret karşılığında wifi 6 modemle değiştirebileceğini söyledi. Sizce modemi değiştirtsem sinyal seviyesinin az olduğu odalarda seviye artar mı, yoksa hiç gerek yok mu dersiniz?
    Artar. Bir üst mesajdaki modemi isteyin.

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, bilgi için çok teşekkür ederim.

• Yeni wifi 6 modem istedim hg255s ten kurtuldum şükür. Ancak ethernet port hızı duplex 100mbps gözüküyor. Bunu 1000 yapabiliyor muyuz ayarlardan. Modem modeli LG8245X6-50

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.