< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (73. sayfa)

-
-
Aynen eve kadar fiber , oturduğum siteye yeni hat çekildi kutuya gelen sinyal dün aktif olmuş istermisiniz diye geldiler okey dedim. Geldiklerinde paylaşırım ha, evet tamam yardımcı oluruz demelerine rağmen getirmezlerse bağlatmıyorum diye rest çekerim belki işe yarar
-
Ben şikayet kaydı açtım ya zte getirin yada şifremi verin ben istediğim modemi alayım diye. Yoksa Telekom a geçicem dedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En iyisi gibi duruyor..Gpon Kutu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dairenize kadar Fiber gelecek apartman kutusuyla..Iyi yani..
3 senedir Iptv kullaniyorum, Superonline ile alakasi yok..Iptv Isletmecisinin sorunu olur olursa..
Stoklar da Zte modem kalmadigi, ellerinde daha cok Huwaie modem oldugu icindir..
hocam az önce 2 kez daha aradılar hem yüz yüze görüştüğüm satış temsilcisi ardından bayiden başka bir görevli ikiside tamam zte sıkıntı değil dediler notlarımızı aldık dediler bakalım 1 saate göreceğiz
edit: kurulum ekibi geldi fakat aşağıdaki kutuda sinyal aktif olmamış dediler (dün gelen satış temsilcisi aktif oldu demişti ilginç) şimdilik sadece kablo çekip bırakacağız dediler ama hali hazırdaki telefon kablosunu çekip iptal etmemiz lazım dediler borudan hem fiber hem tv hem internet aldığınız aldğınız telefon kablosu aynı aynda geçmiyor diye yanlarında zte modem getirmişlerdi biz kurulum ekibi olarak huawein modemine güvenmiyoruz sorun çıkartıyor sonradan, hep zte getiriyoruz dediler yarın bir güne sinyal aktif olunca zte modem ile beraber gelip kurulum yaparız deyip gittiler durduk yere internetsiz kalmamak için kurulum yaptırmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozcn -- 27 Ağustos 2022; 15:38:21 > -
Merhaba,
Huawei modem ile birlikte 1000 mbps bağlattım, zte modem yok artık dediler, (böyle birşey var mı bilmiyorum?) Ben de ısrarcı olmadım.
Sormak istediğim bir ayar var,
2.4 ve 5 ghz'i ayırmanın bir yolu var mıdır? İkisi ayrı ayrı göremiyorum.
Merhabalar,dün 1000 mbps ile ben de Superonline hizmeti almaya başladım,zte modem takıldı,kablolu 940 mbps alırken modemin yanından kablosuz 640 mbps alabiliyorum,müşteri hizmetlerini de aradım ama değişen bir şey olmadı ,normal mi kablosuz hız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdo1234 -- 27 Ağustos 2022; 18:21:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar Zte wifi6 modem istedim, ekip Huawei getirmiş bağlatmadım geri gönderdim.
Superonline şikayet yazdım, gelen cevap
Sizce mantıklı mı?
Merhaba tüm kanallarımızda müşterilerimize doğru ve net bilgi vermek bizim önceliğimizdir. Bütün takım arkadaşlarımın size en iyi hizmeti verebilmek için iyi niyetle çalıştıklarını belirtmek isteriz. Talebiniz, 25.08.2022 tarihinde oluşturulan 140071634 numaralı form ile incelenmiştir. Uzman ekibimizden gelen bilgi, Huawei marka modem istemediğiniz için cihaz değişimi yapılmadığı yönündedir. Altyapınıza uygun olan modemler arasında Wi-Fi 6 ZTE modem bulunmamaktadır. Binalarda kullanılan altyapı türü, bina yapısına göre planlanmaktadır. Bu kapsamda modem değişim talebinize olumlu yanıt veremediğimizi belirtmek isteriz. Müşterilerimizin bilgi güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Modem kullanıcı adı ve şifresi paylaşıldığında Turkcell Superonline ve müşteri tarafında ciddi güvenlik açığı oluşmaktadır. Bu nedenle kullanıcı adı ve şifre bilgilerinin paylaşamadığımızı belirtmek isteriz. Fiber altyapısında, sadece Turkcell Superonline’ın kurulumda kullandığı cihazlar üzerinden internet bağlantısı kurabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Turkcell Superonline ailesinin önemli bir üyesisiniz, sizi kaybetmek istemeyiz. Sağlıklı günler dileriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Saçma bir cevap vermişler.
-
Kablosuz için normal gözüküyor hızınız. Türk Telekom’un bağladığı cihaz max 450 ölçüyordu dibinden. Kaliteli wifi-6 router ile ancak 850-900 hızları görülebiliyor.
-
-
zamanında wifi6 cihaza evet demeseydim tplink ile takılıyordum, dedim bi deneyeyim olmadı çıkarım ama bi' gaflete girip bu batağa düştüm içeride hapis kaldım
-
Yeni superonline fiber internet abonesi olmayı planlıyorum. 50mbit+tv paket 179TL Bazı sorularım olacak.
1-Satıcı kaç kişi bağlanırsa(telefon,tv vs) bağlansın bant genişliği hepsinde 50mbit olur diyor bu doğru mu?
2-Modem ben de zte mi tercih edeyim?
Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 30 Ağustos 2022; 13:4:17 > -
1- Başka kullanıcı olmadığı takdirde her cihaz 50mbps alır ama örneğin tv’de biri netflix’ten 20mbps film izlerken başka cihazda max 30mbps alırsınız eğer sorduğunuz bu ise.
2- Zte daha iyidir tercih edebiliyorsanız edin, 50mbps bağlantıda diğer markalar da pek sorun çıkarmaz ama olası paket yükseltme durumunda Zte daha iyi tercih olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfo21 -- 31 Ağustos 2022; 7:19:58 >
Sorumlu kişi 32 kişiye kadar kaç kişi bağlanırsa bağlansın hız bölünmesi olmaz, adslden farklı diyor. 5 kişi bağlanacak 5 kişi de 50mbit alacak banada mantıksız geldi. Bu yanlış bilgi o zaman?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 30 Ağustos 2022; 15:35:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X