ZTE H3600 gpon içerisinde bulunduran tek bir cihaz mı? |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (71. sayfa)

-
-
Ont si ayrı onda. 2 ayrı cihaz veriliyor.
-
Tek cihaz görüntü açısından daha iyi, ekstra tekrardan router alacağımı düşünmüyorum. Huawei wifi 6 ile sorun yaşayan var mı arkadaşlar yada zte'nin tek cihaz olarak wifi 6 modeli mevcut mu?
-
Zte h3600 Wi-Fi 6 için alınabilecek en iyi cihazdır. Hem çekim alanı genişliği hem de hız konusunda diğer cihazlardan açık ara öndedir. Görüntü açısından tek cihaz daha iyi olabilir ama işlevsellik açısından bu cihazdan çok memnun kalırsınız. Kesinlikle tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: amon35Tek cihaz görüntü açısından daha iyi, ekstra tekrardan router alacağımı düşünmüyorum. Huawei wifi 6 ile sorun yaşayan var mı arkadaşlar yada zte'nin tek cihaz olarak wifi 6 modeli mevcut mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG8245X6-20 modeli olduğunu belirtti gpon ayrı olarak mevcut, LG8245X6-20 modelini tavsiye eder misiniz?
-
Ellerinde LG8245X6-20 modelinin olduğunu söyledi gpon ayrı(muhtemelen nokia) tavsiye eder misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 11 Ağustos 2022; 12:30:11 > -
Huawei'n dahili ont olmayan wifi6 modemi. HG8245X6 ise ontli model.
ZTE H3600 daha çok övülüyor forumda ama Huaweiden de çok şikayet yok.
Naçizane tavsiyem sakın ama sakın Nokia G-2426G-A modem taktırmayın. Olur da ilk kurulumda bunu takarlarsa bir daha değiştiremiyorlarmış. Aboneliği kapatana kadar ne dahili ne ayrı ONT'li hiçbir modem ile değiştirmiyorlarmış. Bana kitlediler bu Nokia'yı; çekimi ayrı, arayüzü ayrı leş. ONT vermedikleri için kendiniz de router alıp takamıyorsunuz. ONT bulsanız da wan şifresini alamıyorsunuz, Nokia için şu an işe yarayan bir yöntem yok.
-
Hg255s rezaletinden sonra kendi imkanlarımla edindiğim Zte h3600 modemden çok memnunum. Burada da kullanıcıların belirttiği gibi başka markayı düşünmeyin. En stabil ve wifi geniş kapsama alanına sahip modem Zte.
Şifremi bildiğim için kendi işimi kendim hallettim. Çakallara para kaptırmayın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 11 Ağustos 2022; 20:27:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar, bugün kablo kurulumu gerçekleşti , sinyal seviyesi yuksek olması nedeniyle bağlantıyı veremediler. Yanlarında LG8245X6-50 modem ve nokia ont G-010G-R kombini vardı. ZTE HG3600 talep ettim, aktivasyona geldiklerinde umarım getirecekler. ZTE Hg3600 ve nokia ont kombini olacak gibi duruyor.
Süperonline şifresini eskiden öğrenebiliyorduk şuan için geçerli bir yol var mı
Cihaza göre değişir. Hangi cihazı kullanıyorsunuz?
-
Huawei hg255s eğer öğrersem düzgün bir modem alıcam bildiğin kötürüm bu modem
Eski cihazlarda değişen hiçbir şey yok. Kullanıcı adı şifrenizi bulup hemen kendi cihazınızı kullanabilirsiniz.
-
Arkadaşlar bende 500mbit abonesi olarak aranıza katıldım.1.katta oturuyorum. Bina içindeki kutudan modeme kadar fiber kablo çektiler ve Sıfır Huawei wifi 6 modem taktılar. Modemin yanında 5 6 kere speedtest yaptım 420 en düşük 683mbit en yüksek şekilde hız aldım cep telefonu ile. Ben uydunet ten geçtim. Bilen bilir Uydunet infinity 5g modem kullanıyordum. Çekim gücü rezaletti. Ama yatak odamda laptop tan 100mbit tam alıyordum. Huawei modem ile max 150mbit gördüm. Telefon ile 220 250 arası. Ben mesh sistem kurmayı düşünüyorum. Acaba bu modemin mesh desteği var mı. Bilen birisi aydınlatırsa sevinirim
Modemin mesh desteği yok diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın Mh ye sorucam cevabı paylaşırım
h3600 modemde dns ayarı nasıl yapılıyor
-
Yerel Ağ > LAN > DHCP Sunucusu > ISS DNS Kapalı konuma getirdiğinizde DNS ayarı yapabilirsiniz.
-
Hocam hayırlı olsun. İnşallah bizim de bina içine kutu koyacaklar bugün bir aksilik olmazsa. Size sormak istediğim birkaç soru var;
Bina içinde ki kutudan evinize kadar çekilen fiber kablo ince birşey sanırım.
Peki geçiş güzargahı olarak doğalgaz borusu yanından mı çektiler?
Ekiplerin bu döşeme işlemi; delmesi vs.. zor mu oluyor?
Binaya kutu takıldıktan kaç gün sonra üyelik yapabildiniz? Hemen işleme aldılar mı?
Ücret ne ödeyeceksiniz?
Son olarak da online oyunlarda hız düşüşü, kopma vs.. olumsuz bir sorun yaşadınız mı?
-
Paketimiz 100 mbps ama superonline teknik ekibi wifi6 takmak istemedi ısrar etmeme rağmen. Hg255s çok kötü internet performansı. Ne yapmak gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X