Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.653
Cevap
89
Favori
365.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Giriş
    Diğer hizmet sağlayıcalar da varmıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

örnek vermek gerekirse superonline de bu sunucu +64 ms sende deneyebilirsin ;)

lokasyon izmir karşıyaka

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Merhaba, modemin tam olarak modeli nedir acaba?

ZTE ZXHN H3600P

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gidavcak G kullanıcısına yanıt
    Ben PC ve mobile de Avrupa sunucularında en boş zamanlarda 35-40 ms gördüm, daha aşağısını hiç görmedim. (Superonline 1gb)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

telefondan tabletten pc'den bu hızları görüyorum ölçüm yaparken ama aynı yerden ps5 pro ve xbox series x konsollarım en fazla 175 mbit hızla indiriyorlar, sebebi ne olabilir?

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Bazen 5 ghz bağlansanız bile ps5’in wifi ayarlarından ağı 5 ghz diye belirtmeniz gerekebiliyor.

Cihaz Seri No. ZTE

Donanım Sürümü V9.0.3

Yazılım Sürümü V9.0.3P10_TR

Önyükleme Sürümü V1.0.0

ZTE Superonline wifi 6 modem 2.4GHZ ve 5GHZ tek olarak veriyor, bu 2 SSID'i ayırmanın bir yolu yok mu? eski versiyonlar için bant yönlendirme kapatarak çözülüyor ama yeni versiyonlarda bu fonksiyon yok yada bulamadım

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerini ara hemen ayırıyorlar.

Modem ayarlarindanda yeni yayin acabiliyorsunuz. Ben o sekilde kullaniyorum. 3 yayin var. Bir tanesi 2.4 ghz ve 5 ghz ayni isimle yayin yapiyor. Eski cihazlar icin tutuyorum. Bir tanede sadece 5ghz calisan yayin var. Diger tum cihazlarim burayi kullaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm dostlar. Bizim sitede çok uzun yıllardır SOL'un FTTB altyapısı vardı. Dün itibari ile FTTH geçişini tamamladılar. Normalde ilk abone olduğumda HG255S router vermişlerdi. Ondan nispeten kolay bir şekilde WAN şifresini öğrenebilmiştim.Dolayısı ile kendi Deco mesh sistemimi kullanıyordum. Bugün SOL yetkilileri sistemi ftth ye çevirirken kendi routerımı kullandığımı gördü. Siz kendi modemini kullanan ikincisiniz daha önce bir kişide daha gördük dediler. Ben de SOL'un bu modem dayatmasını eleştirdim. Haklsınız diğer firmalar yapmıyor bunu dediler. Biz bile WAN şifresini göremiyoruz dediler. Çok şükür DH'li olduğumu bir kez daha gösterdim onlara. Ben yine belki isterler diye verdikleri routerı hazırlamıştım. Neyse ki değiştirmediler ONT'a doğrudan DECO cihazımı takarak çalıştırdım hiç bir sorun çıkmadı.

Neyse soruma gelirsek şimdi ben nasipse yazın evleneceğim ve aynı binada farklı daireye taşınacağım haliyle oraya da fiber bağlatmak istiyorum. Nakil olmayacak. Haliyle şimdi orada yeni router verecekler ama bazı routerlar bilhassa dahili ONT'a sahip olanlar kendi routerı kullanma açısından çok sıkıntılıymış. Ben yeni üyeliğimde ''Dahili onta sahip modem istemiyorum'' diye belirtirsem dikkate alırlar mı? Veya son aylarda yeni müşterilere hangi routerlardan veriyorlar bilginiz varmı?

Bu arada meraklılarına altyapı fotolarını da atayım:

İlk foto 10 yıldan uzun süredir kullandığımız FTTB kutusu (maks 500mbps abonelik alıyorlardı)

İkinci foto da yeni aktif ettikleri FTTH kutusu:

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Mart 2026; 2:1:9 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Selamın aleyküm dostlar. Bizim sitede çok uzun yıllardır SOL'un FTTB altyapısı vardı. Dün itibari ile FTTH geçişini tamamladılar. Normalde ilk abone olduğumda HG255S router vermişlerdi. Ondan nispeten kolay bir şekilde WAN şifresini öğrenebilmiştim.Dolayısı ile kendi Deco mesh sistemimi kullanıyordum. Bugün SOL yetkilileri sistemi ftth ye çevirirken kendi routerımı kullandığımı gördü. Siz kendi modemini kullanan ikincisiniz daha önce bir kişide daha gördük dediler. Ben de SOL'un bu modem dayatmasını eleştirdim. Haklsınız diğer firmalar yapmıyor bunu dediler. Biz bile WAN şifresini göremiyoruz dediler. Çok şükür DH'li olduğumu bir kez daha gösterdim onlara. Ben yine belki isterler diye verdikleri routerı hazırlamıştım. Neyse ki değiştirmediler ONT'a doğrudan DECO cihazımı takarak çalıştırdım hiç bir sorun çıkmadı.

Neyse soruma gelirsek şimdi ben nasipse yazın evleneceğim ve aynı binada farklı daireye taşınacağım haliyle oraya da fiber bağlatmak istiyorum. Nakil olmayacak. Haliyle şimdi orada yeni router verecekler ama bazı routerlar bilhassa dahili ONT'a sahip olanlar kendi routerı kullanma açısından çok sıkıntılıymış. Ben yeni üyeliğimde ''Dahili onta sahip modem istemiyorum'' diye belirtirsem dikkate alırlar mı? Veya son aylarda yeni müşterilere hangi routerlardan veriyorlar bilginiz varmı?

Bu arada meraklılarına altyapı fotolarını da atayım:

İlk foto 10 yıldan uzun süredir kullandığımız FTTB kutusu (maks 500mbps abonelik alıyorlardı)

İkinci foto da yeni aktif ettikleri FTTH kutusu:

Hayırlı uğurlu olsun hocam, normal şartlar altında ne dediğiniz pek umurlarında değil. Ama 532 üzerinden taşıma talebinizi ilettikten sonra angarya işler tamamlanınca saha ekibi (bölge çözüm merkezinden sonra) sizinle iletişime geçer. Genelde aynı ekip aynı bölgelere tahsis edilen günde geliyor zaten. Bu sırada ufaktan kendinizi hatırlatıp arabada gigabit gponlu set var mı diye ufaktan dost ahbaplık ile işinizi halledebilirsiniz.

• Selamlar, superonline 1000 megabit kullanıcısıyım. 280 hız alıyorum. aradım wifi modem değiştirmeniz gerekiyor dediler. Bunlardan birini ellerinde olmalarına göre takıyorlarmış. Öncelik sırasına göre ne isteyeyim. zyxel ex3501, huawei hg8245x6, nokia 2426g-a. Bir de bunun için ücret alıyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkan -- 29 Mart 2026; 14:8:52 >
    Aman diyeyim dahili ont modem getirirlerse bağlatmayın kesinlikle. Zte H3600P olur misal, en azından dns girişi mevcut ve harici ont ile geliyor şifreyi öğrendikten sonra farklı router kullanılıyor

Bu videoda, ferdi15tr ve ekibinin geliştirdiği araç sayesinde sadece EX530V değil, birçok farklı modem modelinde çalışabilen bir root yöntemini inceliyoruz. Yazılı rehberimiz: https://techolay.net/bircok-isp-modeminde-calisan-root-yontemi/ Hem genel yöntemle root erişimi almayı hem de EX530V’ye özel Python yöntemiyle config dosyası üzerinden root parolasını elde etmeyi adım adım gösteriyoruz. Root erişimi ile birlikte DNS değiştirme, gelişmiş ağ ayarları, köprü modu ve birçok gizli özelliğin kilidini açmak mümkün hale geliyor. ⚠️ Yasal Uyarı: Bu içerik yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Yapılan işlemler cihazınıza zarar verebilir ve garanti kapsamını etkileyebilir. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. 00:00 Giriş 01:56 Neler Gerekli? 02:47 Global Root Yöntemi Adımları 04:57 Root Sonrası İşlemler 06:14 Python ile Root Yöntemi 09:02 Root ile Hangi Ayarlar Açılıyor? 10:38 Kapanış Techolay — Teknolojinin Kalbini Keşfedin Yayın Kanalları ve Sosyal Medya Platformları: Bize KATIL ↘ www.youtube.com/channel/UChy0jM_FRN4SyOIBpStiRdg/join Ana Sayfa ↘ https://techolay.net/ Sosyal/Forum ↘ https://techolay.net/sosyal/ Instagram ↘ https://www.instagram.com/techolaynet/ Threads ↘ https://www.threads.net/@techolaynet/ Twitter/X ↘ https://twitter.com/techolay/ TikTok ↘ https://www.tiktok.com/@techolay/ Facebook ↘ https://www.facebook.com/techolay/ LinkedIn ↘ https://www.linkedin.com/company/techolay/ #EX530V #ModemRoot #RouterHack #Techolay #Networking #DNS #CWMP #Python #TechTips
    https://www.youtube.com/watch?v=9KILGJPwCBE

Çalıştırabilirsin. Ben öyle kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım tv+ ile

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.