< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
tv+ pro cihaz için iptv multicast, igmp proxy ve igmp snooping destekli bir router/gateway yeterli. normalde multicast desteklemeyen ax3000t miwifi yazılımlı vs gibi bir cihaz alırsanız da openwrt yüklerseniz openwrt de desteği var. ayarları superonline modemi kullanmadan tv+kutusu kullanmak konusundan alabilirsiniz. ha multicast olmadan sırf igmp li cihazlarda ne olur derseniz kablolu internette android tv kısmını internete çıkaramazsınız. tek sıkıntısı bu olur size. |
|
|
|
merhaba arkadaslar sol hic alakası olmayan bir sebeple zte h3600 modemimi zyxel ex3501 ile değişti. bu model de pek hosuma gitmedi ağda kararsız kalıyor ve kopmalar oluşuyor ayrıca çekimi uzaklarda zayıf gibime geldi. yarın mh yi arayıp eski modemimi yeniden isteyecegim ne yaparlar bilmem eger ki değişmezlerse dısardan bir cihaz almayı dusunuyorum. huawei be3 pro ve tplink be230 arasında kaldım sizce wifi7 olarak bu iki model arasında hangisini tavsiye edersiniz daha cok cekim gucu onemli. baska tavsiyeleriniz varsa da merak ederim |
|
Merhabalar. bende birkaç yıldır kullandığım ZTE ZXHN H267A modem var. Sanırım artık ömrünü tamamlıyor, özellikle wifi'de yavaşlamalar, kopmalar vs. yaşıyorum. Değişim isteyeceğim ama hangi modemi istemeliyim sizce? Yeni modemler hakkında pek bilgim yok. Daha doğrusu isteyebiliyor muyuz onu da bilmiyorum :) Bir de farklı bir DNS kullanıyor musunuz modemlerinizde? Hangisinden memnunsunuz son zamanlarda? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 1 Şubat 2026; 23:52:42 > |
|
|
Teşekkür ederim. |
|
Bende de o vardi, 350 Mps anca goruyordum 1000 mps gpon alt yapi....Zte Modem taktilar wifi7 ( ucretsiz ) Simdi 800 Mps goruyorum en kotu, arka odalarda da 650 mps..130 m2 ev..Vay be dedim..10 gun oldu kullanali..Ne kopma ne bir sey..Yag gibi akiyor tabir-i caizse su an :) Duzeltme wifi 7 yazmisim yanlislikla ZTE wifi 6 modem :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 6 Şubat 2026; 21:45:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
wifi 7 modeme çok büyük demişler bir de evde ne kadar cihazınız bu protokolü destekliyor. iş bilgisayarıma baktım wifi 6 destekliyor. samsung oled tv'm var wifi 5 destekliyormuş. ama diyorsanız wifi 7 olmasına gerek yok wifi 6 cihazlarda bile fark yaratıyor. o zaman ayrı tabi |
|
Tv son nesil, Laptop 15 senelik falan sorunsuz cekim gucu ve hizi, Buzdolabi son nesil wifi li..Hicbir sikinti yok hiz ve cekim olarak.. Edit ; Hocam Ben yanlis yazmisim yahu 😄😄😄 Wifi 6 modem ZTE 🤣🤣 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 6 Şubat 2026; 21:44:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba hocam bende de ZTE ZXHN H267A modem var uzun yıllardır bunu kullanıyorum, değiştirme ücreti 540tl yazıyor, ücretsiz olarak nasıl wifi 6 bir modeme geçebilirim , yan odada bile çok zor çekiyor artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ZTE marka Wifi 6 modem taktilar, yani benim ev 130 m2, En arka da Afedersin ebeveyn banyo da bile full cekiyor...Ama son iki gundur ufak ufak kesintiler yasiyorum, Anlik gidip gelmeler, Eski Zte de kesinti olmazdi hic.. Eger sorun yasarsam arayacagim Mh lerini ama anlik gidip gelme oldugu icin pek umursamadim acikcasi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet ucretsiz Hocam..Ben 1000 Mp/s alamiyorum dedim, wifi 5 idi modem zaten.. Ucretli yollarim servis dedi, eger olcumlerde dusuk cikarsa ucretsiz degisiriz dediler, biz buradan olcum yapamiyoruz hiz olarak diye .. Bende tamam servis yollayin dedim, olcmeden Bu modem cok eski wifi 6 takalim dediler, yanlarinda getirmisler zaten direk taktilar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Şubat 2026; 1:12:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yeni bir eve taşındım. eski evimde zaten 1 martta taahütüm bitiyordu. taşıma bedelide işin içine girince önerilen paketler avantajlı olmaktan çıkıyordu. 900tl x12 1000mbit için yeni başvuru yaptım. bugün gelip bağladılar eski modemim zte h3600 modeliydi. memnundum. yeni taktıkları modemde zte h3600p. eski modemin güncellenmiş versiyonu muhtemelen. eski modem orta odadaydı.bunu evin koridorunda orta noktaya taktik. telefonla testler yaptım.modem dibinde 930mbit arka odada 800 mbit hız aldım. hız olarak memnun etti beni |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|