Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.588
Cevap
86
Favori
353.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam şifreyi çözdüm de telnet açamadığım için işlem de yapamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evdekiler tv+ kullanıyorlar ve çok memnunlar. Kendi aldığım modem ile tv+ çalışmıyor diye biliyorum? Bunu aşabilecek bir durum var mı?

tv+ pro cihaz için iptv multicast, igmp proxy ve igmp snooping destekli bir router/gateway yeterli. normalde multicast desteklemeyen ax3000t miwifi yazılımlı vs gibi bir cihaz alırsanız da openwrt yüklerseniz openwrt de desteği var. ayarları superonline modemi kullanmadan tv+kutusu kullanmak konusundan alabilirsiniz. ha multicast olmadan sırf igmp li cihazlarda ne olur derseniz kablolu internette android tv kısmını internete çıkaramazsınız. tek sıkıntısı bu olur size.

bana Türk Telekom fiber geldi aldım ve rahatlama geldi :)

cs2 superonline viyana 65-70 arasıydı izmirdeyim aynı yerde tt 30-36 arası ping veriyor xD

Modem degisikligine 570 tl faturaya ek..Ariza durumun da ucretsiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar sol hic alakası olmayan bir sebeple zte h3600 modemimi zyxel ex3501 ile değişti. bu model de pek hosuma gitmedi ağda kararsız kalıyor ve kopmalar oluşuyor ayrıca çekimi uzaklarda zayıf gibime geldi. yarın mh yi arayıp eski modemimi yeniden isteyecegim ne yaparlar bilmem eger ki değişmezlerse dısardan bir cihaz almayı dusunuyorum. huawei be3 pro ve tplink be230 arasında kaldım sizce wifi7 olarak bu iki model arasında hangisini tavsiye edersiniz daha cok cekim gucu onemli. baska tavsiyeleriniz varsa da merak ederim

• Merhabalar. bende birkaç yıldır kullandığım ZTE ZXHN H267A modem var. Sanırım artık ömrünü tamamlıyor, özellikle wifi'de yavaşlamalar, kopmalar vs. yaşıyorum. Değişim isteyeceğim ama hangi modemi istemeliyim sizce? Yeni modemler hakkında pek bilgim yok. Daha doğrusu isteyebiliyor muyuz onu da bilmiyorum :)

Bir de farklı bir DNS kullanıyor musunuz modemlerinizde? Hangisinden memnunsunuz son zamanlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 1 Şubat 2026; 23:52:42 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.