< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguraci -- 13 Temmuz 2026; 17:13:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (133. sayfa)
-
-
merhaba 1000mps internetim var elimde modem huaWEİ LG8245x6-50 ama wifi olayı çok kötü yandaki odadan bile tam çekmiyor, acaba müsteri hizmetlerini aradığımda değişim istesem değiştirler mi bide hangi model tavsiye edersiniz sitesinde TP-LINK EX530v gördim bu model nasıldır?
_____________________________ -
Cihazınız lg modeliyse kendi wifi6 router ınızı alın. 256mb ram 256mb rom dual core herhangi bir cihaz işinizi görür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki tv+ var izliyoruz başka modem ile çalışır mı ? Ve ne tavsiye edersiniz superonline verdiklerinden olmasın mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oist -- 21 Temmuz 2026; 0:45:50 >_____________________________ -
igmp proxy igmp snooping multicast özellikleri olsun aldığınız cihazda yeter. Tv+ başka cihazla kullanma konusundan router tavsiyesi alabilirsiniz yahut bütçenize göre bakabilirsiniz. Yine aynı konuda vlanid ve priority ayarları var. Onları girdiğinizde kutu çalışır. Paraonline ın verdiklerinin en iyisi bile yazılımdan sakat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei lg8245x6-50 modelini kullananlar firmware surumunu yazabilir mi acaba benim modem guncelleme almiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar bu modem arayüzünden DNS değiştirememe sorunu çözüldü mü¿ Ben birkaç Yıl önce kullanıcısıydım, bu yüzden sağlayıcıyı değiştirmiştim. Çözüldüyse geri dönmeyi düşünüyorum
_____________________________ -
cihaz interneti gördüğü anda, güzel bir firmware update verirler sana merak etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 29 Temmuz 2026; 1:22:44 >_____________________________ -
bunu sanirim bloke ettiler, easymesh calismiyor artik.
sadece firmanin kendi sagladigi easymesh cihazlariyla calistirmak icin boyle bir engelleme yapilmis olabilir, emin degilim.
Arkadaşlar selamlar, elinde hiç kullanılmamış Tp-link EX530V model modem/router varsa satın alabilirim.
Xiaomi AX300T ile superonline kullanıyordum. Taşınma işlemi yaptırfım. Yeni adreste xiaomi router superonline da çalışmadı. Tv plus çalıştı ama internet olmadı. Reset attım filan ama çözemedim bir türlü. Önerisi olan var mı acaba?
Kendim cevap vereyim: Taşınma sonrası kullanıcı adı ve şifre değişmiş

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt