Öncelikler herkese merhabalar, Süperonline'nin tüm rezilliğini ve nasıl bir mide bulandırıcı İSS olduğun'dan bahseteceğim. Bildiğiniz gibi bende herkes gibi binama fiber bağlatmak için gerekli yollara başvurarak zorda olsa fiberi bağlattım ama sadece bağlatmak ile kaldım 1 ayı geçik sinyal yok https://forum.donanimhaber.com/binanim-onunde-superonline-fiber-logar-kapagi-var-yardim--160628188 Şimdi fiber sürecini aktarıcam, süperonline tarafından Fiber başvurumuz onaylandı ve protokol için ekip gelicek denildi ve ekip 1 hafta içerisinde geldi ve protokol imzaladık sonrasında proje ekibi gelip binamızı inceledi ve sonrasında 3 gün sonra 1 ekip daha geldi keşif için ve proje onaylandı ardından fiber kurulum için binanıza KAREL taşeron ekibi geli kurulum yapılıcak denildi tamam dedik, ve ardından
KAREL taşeron ekip 4 kişi gelip fiber kutu ofdk'yı kurdular ve kabloları çektiler ve ardından sinyal verilip sonrasında'da dairelerimize kadar kablo çekimi için ekip gelinicek denildi. ve 4 gün sonra ekipler geldi ama sinyali vermek için değilde ilk önce dairelere kadar kablo çekibi yapan ekip geldi gelen ekip'de şaşırdı abi sinyal vermemişler dedi ve buraya bize'de sinyal verildi gidin kurulumu yapın denildi dedi ama sinyal'i vermeye gelecek ekip gelmedi gelmesi lazımdı ama ekip gelmedi dairelerimize kabloları çeken ekip bile biraz sitemde bulundu bayi'ye ama yinede sağolsun dairelere kadar kabloları özen ile çektiler çok temiz çalıştılar, ve sonra bizde sinyal verilmesi için bekmeleye geçtik abonelik'leri alan kişi en fazla 1 hafta içerisinde sinyal verildik'ten sonra evde modem kurulumları olucak dedi ve ardın'dan 2 hafta geçti bekle bekle bekle tahammül kalmadı, bende abonelik alan arkadaşı aradım ve durumu sordum arkadaş bana abi şuan bir sorun çıkmış onunlar uğraşıyorlar tamam dedim bende, ve ardında 3 hafta oldu ama halen arayan soran yok bende şikayette bulundum btk üzerin'den ve gelen klasik cevaplar sorun için çalışıyoruz ve ardından sizlere dönüş yapılıcak vs vs 1 ay oldu nerdeyse ve ben 2 gün aralıklar ile 2 kez şikayette bulundum bayiden ve yine klasik cevap işlemi tamamlamak üzereyiz diye ve ertesi gün süperonline'den bu mesaj geldi, ve ardın'dan binamızdaki tüm abonelikleri iptal ettiler. Mh aradığım'da ise Kablo teyin'i edilemiyormuş ve sinyal verilemiyormuş, kısaca'sı bağlatmamak ve uğraşmamak için iptal ettiler gereksiz gerekçeler göstererek ve bende ardın'dan benim binamı çizen proje ekibine bayi'yi şikayet ettiğimi ve sorunun ne olduğunu merak ettim sorduğum'da ise bana bu cevabı verdi, Bayilik bir durum yok orada fttb ile fttx hatt üzeri DC birlesmiyor Karabağlar rutsatinizbsorun çıktı xxxx ekibi uğraşıyor orası tam kritik noktada kalmış bende tamam dedim yani durum bundan ibaret ve kaldık yine fibersiz bende kaldırılması talebi ilettim fiber kutunun gelse bile aslaa ve aslaa bağlatmam ve bende başıma gelince anladım bu firmanın ne kadar mide bulandırı bir firma olduğunu. @XpressMusic34 @Alp-1905 @Sahilli @sis651 @Drak44 Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum cevaplar iseniz sevinirim. ![]() ![]() |
SÜPERONLİNE'NİN TÜM REZİLLİĞİ VE KAFALARINA GÖRE ABONELİK İPTALİ.

-
-
Geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla lokal bazlı değil şebeke bazlı bir sıkıntıdan dolayı sinyal veremediler. Çözülür inşallah ne diyelim. Çözülmeyecek bir şey yok esasen lakin bu konular maliyete baktığı için kendi tasarrufları elbette aldıkları karar.
-
Sansürınline
abone olan pişman oluyor
Dört dörtlük internet servis sağlayıcısı yok ama EN SORUNLU VE ASLA ÇÖZÜM İÇİN YARDIMCI OLMAYAN hatta aboneleriyle dalga geçen firma superonline
Speedtest yapıyorum uçuyor kaçıyor kanzi
Bu firma abonesiyle resmen dalga geçiyor
Çözülmeyen şikayet kayıtlarını çözüldü olarak değiştiriyor
IPv6 deyince isteyince o ne diyor ve statik ip verelim satalım diyor
Kusura bakma yanlış anlama ben veya bizler nasıl yardımcı olabiliriz
Özetle Süperonline pişmanlıktır
Süperonline söz konusu ise vdsl daha iyidir
(Yanlış anlaşılmasın özellikle bu firma için dedim vdsl iyidir diye)
technopat sosyal
Fiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyorhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 29 Mayıs 2025; 16:20:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmiş olsun
Emin olmamakla beraber tahminime göre bu sinyal verilememe probleminin baz istasyonuna gelen hattan size kablo çekilmesinden dolayı olabileceğini düşünüyorum ama yanlış da olabilir bu yalnızca benim görüşüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet doğrudur ama ozaman neden bu kadar eziyet zahmet demi olmayacak ise söyle demi, geliyorsun kablo çekimi yapıyorsun yapma ozaman çok çok saçma yaptıkları iş.
-
Fiber kablo olta; abonede oltaya takılan balık misali; olmuş gibi.
-
Yani evet önceden bilmeleri gerekirdi çalışıp çalışmayacağını. Mesela bu kadar masraf edildi ama bağlantı sağlanamadı acaba bunlardan şirket genel müdürlüğünün haberi var mı?
https://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/iletisim
Burada adresleri var, ulaşmak isterseniz ulaşın bu konularla ilgili.
-
Bence yok böyle rezilliği öğrendikleri takdirde o bayiye fena şeyler yaparlar gibi gib
-
Ama baza giden kablo ayrı fiber kutusuna gelen kablo ayrı ve hem rogar kapağın'dan hemde küçüm mentol kaparların'dan işlem yapıldı.
-
Hiç sorma ya takıldık bizde ama kurtulucam
-
Kurtulmak lazım.
-
Ama böyle olucağını tahmin edemedim bana ders oldu
-
Adresi var telefonu var hocam. İlgililere ulaşıp anlatabilirsin. Müşteri hizmetleri ile vs uğraşma hiç.
-
gerekli işlemleri yaptırdım zaten İnşallah kurtulucaz artık
-
Yaptırmak lazım.
-
532'yi arıyacam ozaman demi yanlış anlamadı isem yada direkt genel müdürlüğü'mü arıyacam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the3536 -- 29 Mayıs 2025; 16:37:20 > -
Anlıyorum, çünkü istasyona giden kablodan verilmesi pek mümkün değil oradan vermeye çalıştılar diye düşünmüştüm hatta nasıl onay çıktığını da anlayamamıştım.
Onu illaki aktif edeceklerdir ama ne zaman ederler o konuda bir fikrim yok ki kendileri bile bir şey dememiş enteresan bir şirket.
Her ne kadar hizmet kalitesi konusunda çok fazla sıkıntısı olsa da fiber sonuçta gelse sizin işinize yarardı.
Haklısın evet ama ben artık bezdim valla yapsalar bile yine çok çok sıkıntılar yaşıyacağız belli.
-
Oyun oynamıyorsanız pek sıkıntı çıkartmaz ama tek problem oyun da değil ağır bir sansür uygulaması var haricinde eski fiyat avantajı da kalmadı umarım telekom gelir de en azından ondan alırsınız.
Oyun'da oynuyorum film'de ama inşallah türk telekom gelirde kurtulurum bu zülümden.
Benzer içerikler
- superonline cayma bedeli karşılama
- 10 mbps internet hızı nasıl
- ftth nedir
- kablonet fiber
- superonline vpn engeli kaldırma
- internetim çok yavaş
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- türk telekom internet çekmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2025
- ping düşürme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X