İzmir karabağlar generalkazımözalp mahallesinde 47/4 ve birçok mahallelerde Türk Telekom Fiber Altyapı çalışmaları başlamışlar bu sabah resimlerde görüldüğü üzere bütün apartmanlara fiber kabloları çekmeye başlanmış inşallah @TurkNetDestek sizlerde yakında GigaFiberi getirirsiniz.

Öncelikler herkese merhabalar,
Süperonline'nin tüm rezilliğini ve nasıl bir mide bulandırıcı İSS olduğun'dan bahseteceğim.
Bildiğiniz gibi bende herkes gibi binama fiber bağlatmak için gerekli yollara başvurarak zorda olsa fiberi bağlattım ama sadece bağlatmak ile kaldım 1 ayı geçik sinyal yok
, nasıl fiber bağlattığımı aşağıdaki konuda bahsedildi oradan bakabilirsiniz gelişmelerinin hepsini aktardım.
https://forum.donanimhaber.com/binanim-onunde-superonline-fiber-logar-kapagi-var-yardim--160628188
Şimdi fiber sürecini aktarıcam, süperonline tarafından Fiber başvurumuz onaylandı ve protokol için ekip gelicek denildi ve ekip 1 hafta içerisinde geldi ve protokol imzaladık sonrasında proje ekibi gelip
binamızı inceledi ve sonrasında 3 gün sonra 1 ekip daha geldi keşif için ve proje onaylandı ardından fiber kurulum için binanıza KAREL taşeron ekibi geli kurulum yapılıcak denildi tamam dedik, ve ardından
KAREL taşeron ekip 4 kişi gelip fiber kutu ofdk'yı kurdular ve kabloları çektiler ve ardından sinyal verilip sonrasında'da dairelerimize kadar kablo çekimi için ekip gelinicek denildi. ve 4 gün sonra ekipler geldi
ama sinyali vermek için değilde ilk önce dairelere kadar kablo çekibi yapan ekip geldi gelen ekip'de şaşırdı abi sinyal vermemişler dedi ve buraya bize'de sinyal verildi gidin kurulumu yapın denildi dedi ama sinyal'i vermeye gelecek ekip gelmedi gelmesi lazımdı ama ekip gelmedi dairelerimize kabloları çeken ekip bile biraz sitemde bulundu bayi'ye ama yinede sağolsun dairelere kadar kabloları özen ile çektiler çok temiz çalıştılar,
ve sonra bizde sinyal verilmesi için bekmeleye geçtik abonelik'leri alan kişi en fazla 1 hafta içerisinde sinyal verildik'ten sonra evde modem kurulumları olucak dedi ve ardın'dan 2 hafta geçti bekle bekle bekle tahammül kalmadı, bende abonelik alan arkadaşı aradım ve durumu sordum arkadaş bana abi şuan bir sorun çıkmış onunlar uğraşıyorlar tamam dedim bende, ve ardında 3 hafta oldu ama halen arayan soran yok bende şikayette bulundum btk üzerin'den ve gelen klasik cevaplar sorun için çalışıyoruz ve ardından sizlere dönüş yapılıcak vs vs 1 ay oldu nerdeyse ve ben 2 gün aralıklar ile 2 kez şikayette bulundum bayiden ve yine klasik cevap işlemi tamamlamak üzereyiz diye ve ertesi gün süperonline'den bu mesaj geldi, ve ardın'dan binamızdaki tüm abonelikleri iptal ettiler.
Mh aradığım'da ise Kablo teyin'i edilemiyormuş ve sinyal verilemiyormuş, kısaca'sı bağlatmamak ve uğraşmamak için iptal ettiler gereksiz gerekçeler göstererek ve bende ardın'dan benim binamı çizen proje ekibine bayi'yi şikayet ettiğimi ve sorunun ne olduğunu merak ettim sorduğum'da ise bana bu cevabı verdi, Bayilik bir durum yok orada fttb ile fttx hatt üzeri DC birlesmiyor Karabağlar rutsatinizbsorun çıktı xxxx ekibi uğraşıyor orası tam kritik noktada kalmış bende tamam dedim yani durum bundan ibaret ve kaldık yine fibersiz bende kaldırılması talebi ilettim fiber kutunun gelse bile aslaa ve aslaa bağlatmam ve bende başıma gelince anladım bu firmanın ne kadar mide bulandırı bir firma olduğunu.
@XpressMusic34 @Alp-1905 @Sahilli @sis651 @Drak44 Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum cevaplar iseniz sevinirim.

Binamda Türkcell Süperonline yazan turuncu kablo var
Merhabalar arkadaşlar daha önce'de açmıştım konular ama binamızda turuncu kablo görmüştüm o kabloyu doğal gaz kablosu sanmıştım ama değilmiş kabloda Türkcell Süperonline yazıyor, ve ayriyetten kapımızın önünde Süperonline yazan rogar kapağı ve ankstre kutusu var bunlar binamızda süperonline'nin fiberi mi var demek, ama altyapı sorgusunda sadece vdsl altyapı gözüküyor sizce binamıza kutu koyarlarmı

Merhaba arkadaşlar mahallemizde vdsl-2 altyapısı mevcuttu bende mahallemize fiber getirtmek için baya yoğun çaba sarf ettim, sonunda iyi haber geldi ve Türk Telekom'dan arandım bu yıl fiber altyapı kampamında projemiz alanına girdiniz denildi,
Sol'un bizim kapımızın önünde Fiber/Optik rogar kapağı ve ankstre kutusu vardı başvurular ve şikayetlerimi ettim ama sonuç alamadım beter ötesi birşey SOL,
Birde Şansımı Türk Telekom ile denemek istedim ve halı hazırda zaten altyapılarını kullanıyorduk binaca vdsl-2 ortalama hız 81 mbps'idi ve bizde fibere geçmek istedik başvurumuzu yaptık olumsuz dönüş yapıldı o anda zaten burdan'da bir şey çıkmaz dedim ve şansımı kdk btk ve x hesaplarından ve linkedln'den Coe Ümit Önal'a yazdım fiber alt yapı istiyoruz diye, ve aynı gün Türk Telekom yetkililerin'den ümit önal' tarafından bizlere bilgi verildi denildi ve sizleri o yüzden arıyoruz denildi, bana dedikleri 2025 yılı kapsamında fiber altyapı çalışmalarımız olmayacaktır belki bir kaç sene içinde olabilir bende tamam yapcak birşey yok dedim ve ardından saat 16'cıvarı tekrar arandım ve sizlere güzel haberimiz var 2025 yılı kapsamı içinde fiber altyapı çalışmalarımız başlanacaktır denildi bende çok mutlu oldum ne zaman başlanır dediğim'de tarih veremiyoruz denilde ama 2025 yılında fiber alt yapınız olucak denildi, sizce kaç ay sonra başlanır çalışmalar tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar Bizim mahallemizde bütün binaların kapısının önünde Süperonline fiber/Optik rogar kapakları ve ankestre kutusu mevcut ve benim kapımın önünde resimde yüklediğim Fiber/optik'ler var müsteri hizmetlerini aradık inceleme yapılacak denilde ama 5 gündür inceleme sürüyor bir sonuç alırmıyım açık kapı ve türkcellmüşterihiz x hesabından da yazdım ve bana verdikleri cevap resimde yükledim resini
zin incelen

mesi için gereken kaydı oluşturduk. İnceleme tamamlanınca sizinle iletişime gAdresinizin incelenmesi için gereken kaydı oluşturduk. İnceleme tamamlanınca sizinle iletişime geçeceğiz.

Adresinizin incelenmesi için gereken kaydı oluşturduk. İnceleme tamalanınca sizinle iletişime geçeceğiz.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 155
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0