@XpressMusic34 genel müdürlüğü aradım ilgili birime aktarıyorum denildi ve 10 kez suratıma kapatıldı |
SÜPERONLİNE'NİN TÜM REZİLLİĞİ VE KAFALARINA GÖRE ABONELİK İPTALİ. (2. sayfa)

-
-
Linkedin üzerinden Turkcell Superonline da çalışan yetkilileri bulup onlara mesaj gönderebilirsin hocam konuyu anlatan.
-
İlgili sayfada yazan numara farklı hocam.
-
Peki çözülmesi için ne kadar zaman öngörüyorlar, bir şey dediler mi?
-
Yazıcam zaten bütün herşeyi anlatacağım yani bayi ceza yiyene kadar herşeyi yapıcam tüm sosyal medya hesaplarından yazıcam zaten.
-
Btk'dan kayıtlarım var şikayet ettiğim onunla ilgileniyorlarmış sözde, bizim bina proje'yi çizene sordum bayinin örnek xxx ekipi çok uğraşıyorlarmış.
-
Binamızdaki fiber kutusunu kalkdırtmak için aradım gün içerisinde ekipleriniz gelmez ise ben kendi imkanlarım ile söküp atıcam dedim, siz siz olun benim yaptığım hataları yapmayın SÜPERONLİNE NAMİ DEĞER ADI İLE SANSÜRLİNE.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetlerini aradım diyor ki siz kendiniz söker iseniz cezai işlem başlatırlar diyor bak bak bak laflara bak lan hizmet vermiyorsun süs olarak mı duracak gelmezler uğraştırırlar insanları.
-
Keşke benim aboneliğimi de rastgele iptal etseler, bi gün uyandığımda mesaj görsem ve gülücükler saçsam
5 ay daha çekicez bu çöplüğü.
Açıkcası aldığınız hızın alternatifi varsa turktelekom alt yapısında, mutlu olmanız gerekiyor. Belki bi tık ucuz vermişlerdir o yüzden alıyorsunuz belki uygun fiyatı ismine göre iyi gelmiştir ama emin olun ismine asla kanmamanız gerekiyor. Bende almadan önce oooooo superonline harika uygun fiyat da verdiler alayım dedim bir de mecburdum, alternatifi yoktu turktelekom alt yapısı problemliydi ve çözmeleri 5 ay sürecekti. İlk sene pişman oldum, ama salak gibi uğraşmamak adına yenilettim daha da pişman oldum. 5 ay sonra taahütüm bitince kapıma gelip yalvarsalar tekme atarım. Bu kadar kötü bi internet sağlayıcısı olamaz. Adını kimsenin duymadığı, turktelekom alt yapısı ile internet sağlayan bir firma çok daha iyi hizmet veriyor. Amelenet diye bi sağlayıcı olsa, şuan gel taahüt fiyatını biz ödeyeceğiz bize geç dese hemen geçerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 1 Haziran 2025; 10:37:12 >
-
Geçmiş olsun konu başlığı süperonline olunca şaşırtmadı
Her ne kadar süperonline dan fiber alıyor olsamda işleyişleri çok saçma bazı konularda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısın berbat bir iss gerçekten bulaştığıma pişman oldum hadi birr deneyeyim dedim ama denemez olsaydım Türk telekom kullanıyorum şuan 100 mbps hızım var vdsl çok memnunum ama türk telekom fiber içinde çok uğraştım bu yıl proje kapsamında gelicen denildi ama hangi ayda geleceğini bilmiyoruz dediler bende meçbur artık türk telekomu bekliyecem.
Her konuda saçmalar 😅😅 mh beni arayacaklar deniliyor hiç kimsede aramıyor ben aramadığım sürece dönüş hiç olmuyor.
İyi geceler arkadaşlar uzun uğraşların ardın'dan bugün ekip gelip sinyali vermiş ve bayram'ın 2 veya üçüncü günün'de kuruluma geliceklermiş tabi ben takip edemedim çalıştığım'dan dolayı, hat değerleri görsel'de görüldüğü gibi paylaştım sizlerle fikirleriniz nedir abonelik başlatıp denemek istiyorum ve yeni fiber altyapı gelen binalara 2 ay ücretsiz sonra 10 ay 1000Mbps +tv plus her şey dahil 700TL.
@XpressMusic34 @Alp-1905 @sis651
-
İyi geceler hayırlı olsun. Çalışır hat sıkıntı yok.
-
Teşekkür ederim sinyali vermeye gelen arkadaşlar'da söyledi hat değerlerin çok iyi diye, inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonraki süreçte
-
çok çok çok nadir şanslı kullanıcılardan olursun inş memnun kalırsın
speedtestlere bakarsak memnun olmayan yok
gerçek kullanımda anlaşılır oyunlarda anlaşılır
Teşekkür ederim
, inşallah bir aksilik çıkmaz bütün test'leri yapıcam zaten güncellerim konuyu.
-
SansürOnline deneyiminizi okumak için sabırsızlıkla bekliyorum. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X