Şimdi Ara

90 gün içinde Türk Telekom'a dönme ve bayilerin kesin bilgi verememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay yurtdışında (Fransa ve Belçika) kullanım için (özellikle mobil internet kullanımı) eşimin hattını Vodafone'a geçirdik. Türk Telekom Yurtdışı internet paketi çıkardı ama bu 2 ülkede geçmiyor.

Şimdi işimiz bitti, 1 ay olacak, tekrar Türk Telekom'a geçmeye çalışıyoruz. Dün akşam Kadıköy'de bir bayiye gittik. Benim bildiğim kadarıyla 90 gün içinde başka operatöre geçip tekrar Türk Telekom'a geçmek istersen ilk faturaya 30 TL yansıyor şeklindeydi. Çünkü tarife geçiş detaylarında genelde bu bilgi var. Bayideki çalışan, geçen gün birisi 90 gün dolmadan geçiş yaptı, 30 TL ödemesine rağmen kampanyalı fiyattan yararlanamadı dedi. Neyse tamam düşünelim dedik. Sonra internetten de baktım. Bazı tarifelerde hakikaten 90 gün dolmadan numara taşıma ile bu tarifeye geçilemez benzeri ifade var. Fakat bazılarında da az önce bahsettiğim 30 TL muhabbeti yazıyor.

Bu sefer yakınlardaki başka bir bayiye gittik. Eleman demez mi 90 gün dolmadan numara taşıyamıyorsunuz. (Tarifeyi kast etmiyor, numara taşıyamazmışız.) Ben de ısrarla o kuralın yeni hatlar için geçerli olduğunu, bizim hattımızın yeni olmadığını söyledim, ama fikri değişmedi. İlk gittiğimiz bayideki çalışan nasıl olmuşsa bu bayiye gelmişti. Diğer bayideyken söylediklerinin aksine o da 90 gün dolmadan geçiş yapamazsınız dedi.

Son olarak başka bir bayiye gittik. Onlar daha doğru bilgi verdi. Numara taşırsınız ama BTK engel oluyor, bu nedenle kampanyalı fiyatlardan yararlanamıyorsunuz. Tamam, mantıklı. Kampanyalar için sürekli numara taşıyanlar için alınmış bir önlem olabilir. Fakat "30 TL ödeyerek geçerseniz de yararlanabilir misiniz kesin bir şey söyleyemem, garanti veremem" dedi.

Bu şekilde 90 gün içinde Türk Telekom'a dönen var mı? Mecbur Vodafone'da 2 ay daha kalmak istemiyoruz. Taahhüt de vermedik çünkü. Önce Türk Telekom faturasız tarifelerinden birine geçiş. Daha sonra faturasızdan faturalıya geçiş kampanyalarından yararlanabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 26 Ağustos 2016; 10:08:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.