Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.769
Cevap
67
Favori
129.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gene çok yüksek maksimum 25/30 olmasi gerek onun en az 2 kat daha fazla kısa sürede eski haline dönecektir merak etmeyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 21 Haziran 2025; 20:51:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robocop2241 R kullanıcısına yanıt

İstanbulda değilim ben o pingi verecek firma yok şuanda. Ama en iyi şartlarda 40-45 olmalıydı.

Eskiden 13 hop alırken şuan 18 hop oluyor routing mi değişmiş bilemedim, ama öncekinden daha iyi orası kesin.

Hocam çok pardon ben ona dikkat etmemişim benim anlamadığım mobilden aynı testi yapıyorum sonra fiberle her daim en kotu sonuclari SOL da aliyorum su götürmez gerçek ping latency lag jitter delay muadillerine gore her daim cok daha yuksek SOL da 50 yıllık bakır kablo adsl ile aldığım degerler fiber kablodan fersah fersah iyi olursa ben bunu sorgularım kabul etmekte zorlanıyorum ki şikayetçi olmayan yok temennimiz düzelmesi yolunda cok daha iyi olabilir yalnızca bu tunel band throttling proxy uygulamasını bıraksa kullandığımız nete sansür ve hiz daraltici anlamda müdahale etmese bunu da hepimiz biliyoruz sevgiler saygılar...

Yok hocam bende olmuyor ne yazık ki maelesef ki değişen birsey yok belki anlık bir test yapıyorlardı ona denk geldiniz cok yüksek ihtimal

Bu Turkcell Superonline testine ait ping gene aşırı yuksek indirme hizi 25 gönderme 10 olmasi gerek bu pakette bile kayip var yuzde yirmi en az, aynı sekilde daha düşük degerler 1000 mbps kullanırken de 850 900 mbps i geçemiyordum yusek ihtimal band throttling yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 22 Haziran 2025; 12:8:39 >
  • Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

Bu da kapali alanda bir tık daha iyi cekmiyorken bile Vodafone 4.5 G internet hizi test değerleri acik alanda test sonucunu daha sonra yapıp yüklemeye çalışırım her anlamda daha yuksek kaliteli ag bağlantısı, görünen köy kılavuz istemez SOL cok ciddi bir süzgeç yapiyor band throttling uyguluyor baglanti hızınızı yavaslatiyor bu yuzden ister 500 mbps olsun videolar resimler o yüzden yavaş yükleniyor streaming yapamıyorsunuz online oyunda batağa saplaniyorsunuz ne yazık ki maelesef ki...

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt

Bende hâlâ aynı 3 4 kere modemi kapatıp açtım ip değişsede aynı Cloudflare istanbula bağlanıyor 2-3 gündür ama MS fazla arada 16ms olduğuda oldu anlamadım garip geldi yine birşeyler deniyolar ama hayırlısı

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İstanbul,ümraniye FTTH keenetic modem

Hmmm anlaşıldı hocam keenetic modem farki yukske ihtimal baska modemlere de engel koyuyorlardi kaldırdılar demek ki onu sizin adınıza çok sevindim benim yer kocaeli izmit merkez zte wifi6 modemle bu kadar leş ötesi hersey ne yazık ki maelesef ki vdsl 24 mbps ile daha iyi değerleri yakalıyordum bulunduğum yerde saha dolabi uzak adsl2+ var mecburen kullanıyorum bu sıkıntıyı...

• Arkadaşlar, bugün itibariyle yaz tatilinin de başlaması hasebiyle Ankara/Demetevler'i iyice ümüklemeye başladılar. Bazen sayfalar yanıt vermiyor, ping yanıtsız kalıyor ve loss yiyor, belli siteler açılmıyor, indirme hızları da zigzag atmaya başladı (Sabahtan beri ve bu saat itibariyle halen böyle...). VPN açılınca daha kararlı hale geliyor. VPN'siz bu ümükleme işini çözebilen var mı? Sanırım 1 aylık süreçte, yetersiz altyapıları sebebiyle süründürecekler. Altyapı yok ve parazitli ve düşük hızlı, fahiş fiyatlı bakıroptik tekelkom kullanmamak için çaresiz 1 yıl daha taahhüt verdim. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 23 Haziran 2025; 21:6:58 >
  • evet bişey yapılmış cs oynarken periyodik olarak pingim 250ms'ye çıkıyor 5-6 saniye böyle bozuk kalıyor sonra tekrar 50e filan düşüyor ama bu hiç bitmiyor günlerdir böyle. bir değişiklik yapılmış ve oyun kısmı bitmiş diyebilirim az kaldı kapatacam son 3 ay

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt

Merhaba, aynı bölgedeyiz ve aynı sorunları yaşıyorum yaklaşık 1-2 haftadır. Gündüz/akşam üstü ne oyun oynanıyor doğru düzgün ne twitch vs. yayın izleyebiliyorum rahatça. Oynadığım oyunda ping sürekli dalgalanıyor, yayınlar donuyor vs. Hangi vpn'i kullanıyorsunuz? Belki vpn ile 3-5 ping fazlasına ama stabil bir şekilde oynarım umuduyla denemek isterim eğer uygun fiyatlı birşeyler kullanıyor ve işinize yarıyorsa. Malesef doğru düzgün alternatif olmadığı için yıllardır SO kullanıyorum bende.

• Yani bu çöp bağlantının sebebi hikmeti ışık hızında saçmalıktan başka birşey değil.Yaşadığınız yerlerde en ucuz tek şeritli yolu olan bant genişliğini besbelli satın alıyorlar.Cgnat ile birçok kullanıcıyıda aynı yolda kalmış trafiğin açılmasını bekleyen insanlarla dolduruyorlar.Trafiğin açılması ancak gece 4-5 gibi oluyor.Gece 4-5'te de oynayacağınız oyunda kim kalır bilemem.Eskiden ping önemli değil sadece rahat trafikte yol almak isteyen insanlar aylık ödediği tutar kadar birde vpnlere para ödüyorduk.Stabillik açısından.Son 3-4 senedir onuda bulabilmek mümkün değil.Müşteri hizmetlerine de daha pingin ne olduğunu bilmeyen insanlarla doldurup sizleri muhatap kılmaya çalışıyorlar ki,buda yönetimin belirlediği bir çözülmesini istemedikleri bir yöntem.Reklama harcadıkları paraları gerçekten altyapılara,bant genişliğine harcasalar bugün memnun müşterilerle dolu olurdu.Maalesef oturduğum yerde başka bir seçenek yok süperonlinedan başka.Gerçekten çalışan vpn önerisi olanları dinlemek isterim.2 adet vpn var 2'side çöp.Throttlingden kararsızlıklarından artık sıkıldım.Oyun oynamayı özlüyor insan.

• Hangi vpnleri kullandınız hocam? Ben şuanda Kaspersky vpn ücretsiz sürümünü deniyorum. Denediğim kadarıyla oynadığım oyunda bir sıkıntı yapmadı gibi. 1 haftalık denemesi var şuan bu süreç boyunca vpn bağlı şekilde denemeyi düşünüyorum. Bakıp denemeyi düşünen varsa üyelik açıp kart bilgisi girdikten sonra 1 haftalık süre tanımlıyor hesaba. Kartı hesaba ekli şekilde tutuyor süreç sonrasında ücret çekmek için. Limiti 0 olan sanal kart ile hesap açıp sonrasında da kartı hesaptan kaldırdım.

• Surfsharktan kasperskye birçok vpn kullandım.Fakat birçoğuna throttling uygulanıyor yani yavaşlatma.Eskiden vpnler ile elde edemediğiniz süperonlineden bant genişliğini.Vpn ile duble yollara ulaşabiliyordunuz.Hızlıysanız yavaşları sollayıp işinize bakıyordunuz.Trafik yoktu.Şimdi trafikte tutmaya çalışıyorlar sizi.Benim aradığım yasaklı sitelere şuna buna erişim değil.Oyun oynarken pingim sürekli değişmesin.Stabillik arıyorum.4 senedir arayışım sürüyor fakat maalesef herneyi denediysem başarılı olmadı.Yardım edecek olursa.Yavaşlatmayı aşabilmek adına.Çok sevinirim.Foruma yazanların birçoğu eleştirilerini yazmış durmuş.Ya topluca eyleme geçmek lazım.Mesela bir tarih belirleyip Türkiye üzerinden herkes aynı anda şikayetlerini Btk'ya yazsın.Cimere yada başka bir şeye.Eylem ses getirirde belki artık gerçekten düzeltirler bu sorunları.Başka bir iss kullanmaktan şansım olsaydı onu kullanırdım.

Merhaba dediğiniz o eylem asla sonuç getirmez zira Turkcell Superonline kontrolu devletimizde Varlık Fonunda cok uzun yıllar once burda degil isim veremeyeceğim baska bir forumda 5 yil kadar once Turkcell Superonline da birseyler oluyor ve gidis iyi degil diyen ilk kullanicilardandim Önceden dns giriliyordu onu engellediler sonra millet vpn ve vps e yöneldi onu sa engellediler simdi free prroxyler var ona da müdahale ettiler kafalarına göre ona buna engelleme yapmalarını saymıyorum bile son olarak yakın zamanda peering ile yapılan ve yapılabilecek indirmelere karşı yasal olan ve olmayan torrent tarzi karşı tracker bazlı blokeye de başlayacaklarını düşünüyorum streaming yasal indirme serverllardan yapılan zaten limitli ipler sanal band throttling prime time saatlerinde zaten aşmış durumda modem tamamen ilaçlı harici modem kullanan arkadaşlara da çok kotu bir haberim var onu tamamen engellemeleri cok ama cok zor lakin asiri yavaslatma imkanları var yakın zamanda ona da bu şekilde bir dolaylı engelleme koyacaklarini düşünüyorum band kalitesi yonunde hersey asiri kötüye giderken ücretler zamlar ise hepimizin bildiği gibi arsa çıkmış durumda ki ben fiyatlarin da daha da yükseleceğini ilerleyen aylarda düşünüyorum yapilacak şey basit alternatif varsa uydunet olur Türk Telekom fiber olur ya da vdsl beyaz saha dolabına yakınsaniz muhakkak çıkmak gerek abonelikten kurtulmak şart onun dışında abine kaybı olur ciddi sayıda yeni abone alimi da dibe iner o zaman bakin göreceksiniz nasil derhal sansür hiz yavaslatma anlaminda geri adım atiyorlar sahsi görüşlerim bu şekilde elbette ytd herkese kolay gelsin saygılar okuduğunuz için de teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 26 Haziran 2025; 19:56:51 >

• Suiciderim S kullanıcısına yanıt

Kasperskyda işe yaramadı yine oyunda ping dalgalanmaları lag vs. olmaya başladı kapatıp sildim bende programını. Heralde yaz ayları boyunca bu şekilde eziyet çekeceğiz.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.