Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zengininin interneti ZÜĞÜRDÜN çenesini yorar.

Orijinalden alıntı: BuR@k_Tr

Arkadaşlar bizim de sonunda apartmana geldi fiber internet dün kazı çalışmaları apartmanda başladı.Bu kazı çalışmaları ne zaman biter ve bize kampanyaya katılıp katılmamamız için kapımıza gelip fiber inteneti tanıtırlar?Teşekkürler.

Daire daire dolaşıp broşür bırakıyorlar hocam zaten, tarih kesin belli değil ama bina içine bi yetkili arkadaş bırakıyorlar görürsünüz nasıl olsa.
    i7 6700k - Asus Maximus Viii Ranger pioneer vsx329 indina nota 5.0 set DDR4 kingston hyperx 2400mhz 2x8 - Asus Rx 480 Samsung HD502HJ 500 sandisk ultra 240 gb sdd - ASUS MG279Q - XIGMATEK PANTHEON BLACK EDITION 750w high power 80 Lenovo Y510
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: BuR@k_Tr

Arkadaşlar bizim de sonunda apartmana geldi fiber internet dün kazı çalışmaları apartmanda başladı.Bu kazı çalışmaları ne zaman biter ve bize kampanyaya katılıp katılmamamız için kapımıza gelip fiber inteneti tanıtırlar?Teşekkürler.

Daire daire dolaşıp broşür bırakıyorlar hocam zaten, tarih kesin belli değil ama bina içine bi yetkili arkadaş bırakıyorlar görürsünüz nasıl olsa.

Tamam hocam teşekkürler .Bugün boruları getirmişler açtıkları delikten kabloları geçirecekler herhalde bakalım bekliyoruz bitmesini

Sony BRaViA W4000 32" LcD Tv // Sony Ps3 40 Gb Pal
    Oyunlarım: Gta4,KillZone 2,Nba 2k9,GT5p
    PsN:Brk_91
    Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35:Intel® Core 2 Quad İşlemci Q9000,
    4 Gb DDR3 RaM,1Gb 256 BiT Nvidia GTS 160M ekran kartı,500 Gb 5400 rpm HDD

• fiyatlar çok iyi ama ankarada olmama rağmen merkezde olmama rağmen yok

YÜRÜ BE süperonline kim tutar seni
  • Napalım şimdilik ttnete mahkumuz. Benim buraya en azından yaz gibi gelecek, ben yine şahsen 3-4 ay sabrederim de sitede olmayan veya bulundukları yerde altyapı hizmeti bile başlamamış olup şu forumu takip edenlere asıl Allah sabır versin diyorum ben. Bir de clio2_06 arkadaşım sanırım maliyet sıkıntınız var yoksa 49 liralık olanı düşünürdünüz. O hızda kota aşmamak gerçekten zor. 10 mbit diyelim ki saniyede 1.2 MB hızla download yapıyorsunuz. 4 GB hesaplarıma göre 1 saatten kısa sürede ( yaklaşık 57 dakikada ) indirilebiliyor 1,2 MB/s hızla. kotayı aşmamak için torrent, rapid veya netload, hatta youtube'dan bile mümkün mertebe uzak durmak lazım ki çok zor bu. E bunları yapmayınca da 10 mbit hız yersiz. Gerçi aynı fiyatı ttnet'e vermek de mantıklı değil. Sırf ego tatmin etmek için alınabilir.

• 99TL ödüyorum TTnet'e 8mbit. İkamet ettiğim yerde bulunsa direk geçiş yaparım.

AMD Athlon II X4 620 ll Asus M4A77TD Pro ll Corsair Ram 4 gb (2*2) 1333 ll Seagate 500 GB ll Sapphire HD5770 1 GB ll Aerocool PGS series VX-R 600 W ll LG W1954S ll
  • İnternetten başvurmayı denedim fakat sanırım sitelerinde bir sorun var. Telefon ile başvurabiliyor muyuz acaba ?
  • 5mbit 25 ytl olsa süper olurdu.
    adanaya geldi. çalışıyorlar bakalım...
    tellcom türkiye için iyi yatırımlar yapıyo
  • Bu fiber kablolar her yere döşenecekte,biz bu hizmetten yararlanazcazda....Ozamana kadar fiber kablonun modası geçer,yeni teknolojiler bulunur,emin olun ;)
    Ne yerel yöentimlerin,ne merkezi yönetimlerin bir plan programı olmadıkça biz hiçbir hizmetten yararlanamayız.Hergün bir yer kazılıyor,yollar yapılıyor,alt yapı imkanları sağlanıyor.O açılan yerlerde insan birde geleceğe yönelik bir çalışma yapar.İstanbul da galiba başlanmış bu alanda çalışmalra.Artık belediyeler fiber hatların geçeceği yerleride düşünerek çalışmlarını yapıyor ama geçmişe yöenelik bir çalışma var mı? Yok,neye yarar yani....

Adam alım garantisi olmadıkça tabi tutupta kendi imkanlarıyla her yeri kazmaz,bu hizmette sitelerin dışına da çıkmaz.Anca oturduğun muhitte büyük bir topluluk ikna edilip yıllık sözleşmeler imzalanırsa belki.Oda bir ümit...Ne diyelim rakabet yok,bilinçli toplum yok-ki bende dahilim...- bizi daha çooook .....ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemis_KaSTeL -- 11 Şubat 2010; 16:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

Bu fiber kablolar her yere döşenecekte,biz bu hizmetten yararlanazcazda....Ozamana kadar fiber kablonun modası geçer,yeni teknolojiler bulunur,emin olun ;)
    Ne yerel yöentimlerin,ne merkezi yönetimlerin bir plan programı olmadıkça biz hiçbir hizmetten yararlanamayız.Hergün bir yer kazılıyor,yollar yapılıyor,alt yapı imkanları sağlanıyor.O açılan yerlerde insan birde geleceğe yönelik bir çalışma yapar.İstanbul da galiba başlanmış bu alanda çalışmalra.Artık belediyeler fiber hatların geçeceği yerleride düşünerek çalışmlarını yapıyor ama geçmişe yöenelik bir çalışma var mı? Yok,neye yarar yani....

Adam alım garantisi olmadıkça tabi tutupta kendi imkanlarıyla her yeri kazmaz,bu hizmette sitelerin dışına da çıkmaz.Anca oturduğun muhitte büyük bir topluluk ikna edilip yıllık sözleşmeler imzalanırsa belki.Oda bir ümit...Ne diyelim rakabet yok,bilinçli toplum yok-ki bende dahilim...- bizi daha çooook .....ler

Helal olsun arkadaşım..

• Size bir komediden bahsedeceğim :) gerçi ağlayasım var ama...

Yıllardır merakla bekliyorum Fiber internet ne zaman gelecek diye. Ankara'da çok büyük ve 60 bloktan oluşan toplu bir sitede oturuyorum. Neyse üst yönetim sonunda anlaşmış şirketle şirket de kabloları sokakta döşemeye başladı ve ben de heyecanla izliyorum. Bitti kabloların döşemesi ama bir akşam öğrendim ki bizim bloğa çekilmiyormuş. :( neden mi?

Gittim site blok yöneticisiyle konuştum. Verdiği cevap : Sözleşmeyi okudum ama korkuyorum. Burda diyor ki bu hizmeti işletme mülkiyeti Telkom A.Ş.dedir. Sonra sözleşmede bunlar gelip reklam çalışması yapabileceklermiş sitede. Sonra bina içinde tesisatları kullanma hakkı varmış.. Ya biz şimdi bunu imzalarsak 3-5 sene sonra bi sorun çıkarsa. 3-5 sene sonra daha teknolojik bişey çıkarsa. Sonra bu atıl kalır ... Hem zaten sitede kablonet ve ADSL varmış o da internet değil mi?....... Filan falan

Anlayacağınız ya da anlayabildiniz mi :) Bekliyoruz apartman sakinlerine soracakmışız da gerçi sorsun istiyorum ama öyle bekleme modunda duruyoruz. Adamlar diğer blokları döşeyip gidecek sonra biz imzalasak da ne zaman çekerler o da muamma ...

• Sen o yöneticiye söyle ki:
    -Pardon ama 4-5 yıl sonra cıkacak olan gelismis teknoloji ülkemize 10-15 yıl sonra gelicek. Kaba hesapla biz bu bugün kurulursa bir 15-20 yıl rahatca kullanırız. O zamana kim öle kim kala.

Ayrıca adamın internetten anladıgı fazla yok. Söyle ki:
    -Normal bakır kablodan iletilen veri mi yoksa ısıkla daha hızlı iletilen ve daha kayıpsız veri mi? Ayrıca bedava bir calısma yapıcaklar. ilerde gelisince bu olay ülke capında ve paralı yapınca bu altyapıyı ne olucak. En azından kursunlar dursun kenarda. Sorun olmayacaktır zaten.

Bunları de ve bisiler ekle. Cİdden üzücü ve zor bir durum. Gecmis olsun

Orijinalden alıntı: kartalaraz

5mbit 25 ytl olsa süper olurdu.
    adanaya geldi. çalışıyorlar bakalım...
    tellcom türkiye için iyi yatırımlar yapıyo

2 kişi kullanırsanız olur komşuyla vs.Ama legal olmaz ttnetteki gibi.Tıp sustum

Orijinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

Bu fiber kablolar her yere döşenecekte,biz bu hizmetten yararlanazcazda....Ozamana kadar fiber kablonun modası geçer,yeni teknolojiler bulunur,emin olun ;)

Bu fiber internet en fazla ne kadar hızda veri transferini kaldırabiliyor bilmiyorum. (sadece bakır kablodan 25.000 adet daha fazla iletişim imkanı sunduğu, ondanda emin değilim gerçi) Fakat teknoloji yada veri transfer teknolojisi sizin sandığınız kadar hızlı gelişmeyecektir. Aslında kurumların firmaların gbitlik rekorları var fakat daha bunu tabana yayamay ohooo çok var. Ayrıca teknoloji gelişse daha iyileri çıksada 100mbit bence uzun süre tatmin edici olacaktır. Ayrıca dediğim gibi eğer 500mbit filan sunuyorsa işte o daha da iyi. Ki görünen kısmıyla internet sitelerinin tamamının 100mbit hızda veri transferini desteklemesine bile çok zaman var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.