Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bizim evin onunde superonline fiberoptik iternet icin kazi calismasi var. simdi ben bireysel olarak istesem oradan hat cekebilirler mi bana? yoksa yine site olarak mi basvurulmasi gerekiyor?

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar bizim evin onunde superonline fiberoptik iternet icin kazi calismasi var. simdi ben bireysel olarak istesem oradan hat cekebilirler mi bana? yoksa yine site olarak mi basvurulmasi gerekiyor?

Site olarak. 60 kişi en aşağı sitede olması/interneti alması lazım.
  • Az önce aradım ve bütün beylikdüzünde olan superonlinenin bir tek bizim sitede olmadığını öğrendim acayip uyuz bir durum yöneticinin ensesine binecez anlaşılan..
  • ark tt net 1 mb kotalı kullanıyorum aynı fiyata 10 mb 5 gb kotalıya geçmeyi düşünüyorum şidmi elimdeki modem creativ marka tel hattı ile baglantı saglanıyor superonline 'a geçsem bu sistemde bir değişme olacakmı acab onu merak ediyorum
  • o sistem dolaba kalkacak.....Creative modem gidecek Pirelli modem gelecek..... Binanin bodrum katindan sizin dairenize cat 5e yada 6 ethernet kablosu çekilecek.....Wireless kullanmak istersen küçük tuvalete modemi monte ettir, evin içinde network kablosu görünmemiş olur....Ama yok ben desktop kullaniyorum bilgisayarimin yanina modemi koyacağım dersen o zaman duvarlari delerek bilgisayarin olduğu odaya kadar kabloyu çekiyorlar....Mesela ben bilgisayarimin yanina kadar çektirdim kabloyu ama ayni zamanda wireless modem olduğu için diğer odalardada kullanilabilyior...Ama wireless'in kablolu kadar güçlü olmadığına dair bir takim yorumlar var forumda aklınızda bulunsun....

quote:

Orijinalden alıntı: hadımköy

ark tt net 1 mb kotalı kullanıyorum aynı fiyata 10 mb 5 gb kotalıya geçmeyi düşünüyorum şidmi elimdeki modem creativ marka tel hattı ile baglantı saglanıyor superonline 'a geçsem bu sistemde bir değişme olacakmı acab onu merak ediyorum

• modem ücreti kablo kablosuz vs nedir elbet alacaklardır ama nasıl olacak birde kurulumu kendim yapsam herhangibir indirim olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürküDiyarı -- 16 Kasım 2009; 16:23:54 >
  • bazı arkadaşlara küfür gibi gelecek ama adamlar 6-7. keredir kapıya geliyorlar bu sistem için biz de evi sattık taşındık taşınacaz derken yeni eve bağlatma kararı aldım. ttnetten kurtuluyorum. sınırsız kullanacam yalnız benim pc tarihi eser. evde laptop var. şimdi giriş ile benim pcnin olduğu oda 10-12 metre duvarların üzerinde çok yakışıksız olmaz mı bu. (bazı arkadaşlara hakaret gibi oluyosa hakkaten kusura bakmayın sistem gelmiş de vay efendim kablonun güzergahını dert etti falan)

Bir de bu yurtdışı çıkış olaylarını bilgisi olan bi arkadaş izah edebilr mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlykul -- 17 Kasım 2009; 2:18:56 >

Orijinalden alıntı: onlykul

bazı arkadaşlara küfür gibi gelecek ama adamlar 6-7. keredir kapıya geliyorlar bu sistem için biz de evi sattık taşındık taşınacaz derken yeni eve bağlatma kararı aldım. ttnetten kurtuluyorum. sınırsız kullanacam yalnız benim pc tarihi eser. evde laptop var. şimdi giriş ile benim pcnin olduğu oda 10-12 metre duvarların üzerinde çok yakışıksız olmaz mı bu. (bazı arkadaşlara hakaret gibi oluyosa hakkaten kusura bakmayın sistem gelmiş de vay efendim kablonun güzergahını dert etti falan)

Bir de bu yurtdışı çıkış olaylarını bilgisi olan bi arkadaş izah edebilr mi?

Ben kullanmıyorum(En yakın zamanda geçıcem ama) ama tahminen telefon hattı gibi bir hat uzerınden modeme gelıcektır.Yani normal ADSL nasıl oluyorsa buda oyle.Evin ortasına fiber optik kablo dosemıyorlardır

Alt yapı ıcin superonline'ın kendı sıtesınde Avrupaya kendi cıkısları olduğu yazıyor.Avrupaya kadar cıktıktan sonra gerısı onemli değil

Bide rica etsem buraya speed test sonucları,torrent hızları gibi seyleri yazmayın.Elım kolum titriyor sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 9 Aralık 2009; 13:54:13 >

• Modem Pc yanında olsun derseniz, duvar kenarlarından Cat6 kabloyu modemin olduğu odaya kadar çekiyorlar. (Bize kuruluma gelen elemanlar gayet temiz iş yaptılar. Ne kırık ne dökük. Kablo da sırıtmadı.) Ama yok ben kablo falan uğraşamam zaten wireless bağlanacağım derseniz, girişe bir yere modem kurulumu yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 9 Aralık 2009; 16:14:52 >

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Modem Pc yanında olsun derseniz, duvar kenarlarından Cat6 kabloyu modemin olduğu odaya kadar çekiyorlar. (Bize kuruluma gelen elemanlar gayet temiz iş yaptılar. Ne kırık ne dökük. Kablo da sırıtmadı.) Ama yok ben kablo falan uğraşamam zaten wireless bağlanacağım derseniz, girişe bir yere modem kurulumu yapılabilir.

Kablo CAT5 arkadaslar Swithch den modeminize gelen. Bu yuzden 100Mbit sinir var o da CAT5 in tasiyabildigi maksimum band genisligi.
  • Valla yeni abonelere CAT5 döşüyor olabilirler. Bilemiyorum. Bana bağlantı yaparken CAT6 ile yaptılar.

US PSN: ecimania
    TR PSN: Tyranno3aurusREX
  • Ya bu ttnet 8mb'te 700kb'a varınca modem felan resetleniyor. Bundada bu olay yok değil mi?

Orijinalden alıntı: truva1975

Superonline heryere ulaşabilecek kıvama gelmeye yeltendiği gün, ttnet superonline'ı tarihe gömer. Piyasa şartlarına bakar bu gelişme, her türlü imkan ,kabiliyet ,avantaj telekomun elinde. Superonline lokal kalmaya mahkum ve zaten gereksiz hamleler yapıp rakip olmaması gereken bir firmaya rakipte olmaz :)

tabi Superonline ın arkasında TURKCELL gibi bir devin olduğunu da unutmamak lazım
  • Hangi sektörde bu turkcell :) Turkcell evet Turkıye'nın ve hatta bazı başka bölgelerinde devi hiç şüphesiz ama, hizmet verdikleri alanlarda kar ettikleri için devler :) Yarın yan kuruluş kar edemedi mi, kolu kesip atarlar hemen, 10 dakika düşünmezler. Ben tabikide quıcnet yarın batar filan demiyorum, ama diyorumki, her yere yayılacak ttnete rakip olacak dendi mi, bu hayal ürünü oluyor maalesef.
  • Bende quiknet kullanıcısı olacağım.1-2 haftaya çalışmaları biter inşallah...1 yıldır internet kullanmıyordum.Bu fırsat gelince kaçırmak istemiyorum...Hatta ortak bile kullanabilirim...25 TL ye 10 MBit...Darısı herkesin başına...

Yer : Gaziemir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 11 Aralık 2009; 21:00:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.