Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

10Mbps 5GBKOTALI 29TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
    10Mbps Limitsiz 49TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
    20Mbps 10GBKOTALI 39TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
    20Mbps Limitsiz 69TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
    100Mbps 20GBKOTALI 69TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
    100Mbps Limitsiz 129TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz

buna göre 5 megabit sınırsız 49 lirayken 10 megabit 49 lira oldu 5 megabit tarifesi kalktı..

ilk 3 ayda telefon görüşmelerinde 90 DK bedava!

• adamlarin yeri bana 5 dakıka uzakta ama burda hizmetleri yok
  • Of yavv Super harbiden bu Yaygınlaş artık bizde kurtulalım şu Telekomdan...3-5 yere veriyosunuz anca
  • valla bizim burda tamamlandı aktivasyonu yapıyorlar. haftaya 100 mbit'e kavuşurum herhalde
  • ahh ahh

önceki binamda vardı..Kiracıydık çıkıcaz diye girememiştim şimdi 100m ötemdeki binada yok :( yazıklar olsun...
  • ben 5 mbit sınırsız kullanıyorum tellcom 49 lira az once tellcomla konustum 10 mb 49 lira buna gecmek ıstıyorum dıye boyle bır seyın mumkun olmadıgını soyluyorlar bu cok buyuk bır haksızlık degıl mı benım gıbı olan arkadaslar varsa beraber bır cozum bulalım dıyorum?
  • şu 1 leri de 5 yapsalar ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oist

ben 5 mbit sınırsız kullanıyorum tellcom 49 lira az once tellcomla konustum 10 mb 49 lira buna gecmek ıstıyorum dıye boyle bır seyın mumkun olmadıgını soyluyorlar bu cok buyuk bır haksızlık degıl mı benım gıbı olan arkadaslar varsa beraber bır cozum bulalım dıyorum?

Benim arkadaşım 5 Mbit kullanıyordu sonra 10 Mbit oldu
  • çok güzel hızlara güzel fiyatlar, telekomun bu fiyatları örnek alması lazım
  • Arkadaşlar bu paketlerden herhangi birini almayı düşünen veya süperonline fiber kullanan biri var mı? Ankara'da yaşıyorum süperonline almayı düşünüyorum ama kesinti veya dl hızının düşük olma sorunu beni korkutuyor doğrusu. Quicknet te birçok problemi olan arkadaş var aynısı süperonline içinde geçerli mi? Kullanan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramuli

Arkadaşlar bu paketlerden herhangi birini almayı düşünen veya süperonline fiber kullanan biri var mı? Ankara'da yaşıyorum süperonline almayı düşünüyorum ama kesinti veya dl hızının düşük olma sorunu beni korkutuyor doğrusu. Quicknet te birçok problemi olan arkadaş var aynısı süperonline içinde geçerli mi? Kullanan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.

tellcom quiknet ile superonline birleşti, ikisi aynı şeyler zaten.

bende 100mbit alacağım inşallah sorunlarla karşılaşmayız.
  • gelse bizim buraya. 2 yıl sözleşme bile imzalarım 10 mbit sınırsız 49 TL ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

gelse bizim buraya. 2 yıl sözleşme bile imzalarım 10 mbit sınırsız 49 TL ye.

Adam gibi kullanamadıktan sonra imzalasan ne olur ki? Şikayet eden olunca hep gözü korkuyor insanın :D
  • evet bir de sözleşmeyi iptalde edemeyiz, internet hayatım kayar valla
  •  Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi!

Antalyada olsa direk alırım fakat Yurtdışı çıkışları yüzünden gene bi sıkıntı yaşanırmı acaba_??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre A.

evet bir de sözleşmeyi iptalde edemeyiz, internet hayatım kayar valla

yok sözleşmeyi iptal edersinde 100 ytlyi bayılırsın aynısı benim başımada gelirse sövdüğüm ttneti aramaya başlarım

• Şimdi bir dakika.

Önceden Tellcom'un verdiği hizmetten bildiğim kadarıyla bu fiber optik internet site site falan geçilebilen bir sistemdi.

Ama bu yeni birleşmiş hallerinde Superonline'ın Başvuru formunda Kişisel başvuruda bulunabiliyorsunuz. Artık eve kişisel fiber optik çekilebiliyor anlamına mı geliyor bu yoksa sistem hala site site şeklinde geçmek üslubuyla mı ilerliyor?

Eğer bireysel geçiliyorsa yarın başvuruyorum çünkü.
  • Hala site olarak hizmet veriliyor.
  • http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/superadsl-8mbps.aspx

Burada 8mbit Adsl 49 YTL diyor. TTNET'e 1 mbit için 49 lira vermektense SuperOnline'a geçerim. Acaba bu tarifeyi kullanan var mı? Ayrıca ttnet gibi 15 GB sınırlaması var mı?
  • 1 derken 5 oldu şimdi ise 10mbit 49TL oldu vay canına ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.