10Mbps 5GBKOTALI 29TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 10Mbps Limitsiz 49TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 20Mbps 10GBKOTALI 39TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 20Mbps Limitsiz 69TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 100Mbps 20GBKOTALI 69TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 100Mbps Limitsiz 129TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
buna göre 5 megabit sınırsız 49 lirayken 10 megabit 49 lira oldu 5 megabit tarifesi kalktı..
adamlarin yeri bana 5 dakıka uzakta ama burda hizmetleri yok
Of yavv Super harbiden bu Yaygınlaş artık bizde kurtulalım şu Telekomdan...3-5 yere veriyosunuz anca
valla bizim burda tamamlandı aktivasyonu yapıyorlar. haftaya 100 mbit'e kavuşurum herhalde
ahh ahh
önceki binamda vardı..Kiracıydık çıkıcaz diye girememiştim şimdi 100m ötemdeki binada yok :( yazıklar olsun...
ben 5 mbit sınırsız kullanıyorum tellcom 49 lira az once tellcomla konustum 10 mb 49 lira buna gecmek ıstıyorum dıye boyle bır seyın mumkun olmadıgını soyluyorlar bu cok buyuk bır haksızlık degıl mı benım gıbı olan arkadaslar varsa beraber bır cozum bulalım dıyorum?
ben 5 mbit sınırsız kullanıyorum tellcom 49 lira az once tellcomla konustum 10 mb 49 lira buna gecmek ıstıyorum dıye boyle bır seyın mumkun olmadıgını soyluyorlar bu cok buyuk bır haksızlık degıl mı benım gıbı olan arkadaslar varsa beraber bır cozum bulalım dıyorum?
Benim arkadaşım 5 Mbit kullanıyordu sonra 10 Mbit oldu
çok güzel hızlara güzel fiyatlar, telekomun bu fiyatları örnek alması lazım
Arkadaşlar bu paketlerden herhangi birini almayı düşünen veya süperonline fiber kullanan biri var mı? Ankara'da yaşıyorum süperonline almayı düşünüyorum ama kesinti veya dl hızının düşük olma sorunu beni korkutuyor doğrusu. Quicknet te birçok problemi olan arkadaş var aynısı süperonline içinde geçerli mi? Kullanan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.
quote:
Orjinalden alıntı: Ramuli
Arkadaşlar bu paketlerden herhangi birini almayı düşünen veya süperonline fiber kullanan biri var mı? Ankara'da yaşıyorum süperonline almayı düşünüyorum ama kesinti veya dl hızının düşük olma sorunu beni korkutuyor doğrusu. Quicknet te birçok problemi olan arkadaş var aynısı süperonline içinde geçerli mi? Kullanan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.
tellcom quiknet ile superonline birleşti, ikisi aynı şeyler zaten.
Önceden Tellcom'un verdiği hizmetten bildiğim kadarıyla bu fiber optik internet site site falan geçilebilen bir sistemdi.
Ama bu yeni birleşmiş hallerinde Superonline'ın Başvuru formunda Kişisel başvuruda bulunabiliyorsunuz. Artık eve kişisel fiber optik çekilebiliyor anlamına mı geliyor bu yoksa sistem hala site site şeklinde geçmek üslubuyla mı ilerliyor?
Eğer bireysel geçiliyorsa yarın başvuruyorum çünkü.
Burada 8mbit Adsl 49 YTL diyor. TTNET'e 1 mbit için 49 lira vermektense SuperOnline'a geçerim. Acaba bu tarifeyi kullanan var mı? Ayrıca ttnet gibi 15 GB sınırlaması var mı?
1 derken 5 oldu şimdi ise 10mbit 49TL oldu vay canına ya