Şimdi Ara

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
8
Favori
26.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • az önce pc'de olan tüm online oyunlarla gene test yaptım. sıfır sıkıntı. ama düşünmeden edemiyorum acaba modemi kapatıp açsam ve farklı bir ip alsam sıkıntı tekrar baş gösterir mi? beylikdüzün'de halen sıkıntılı olan arkadaşları görünce kafamı kurcalıyor. sıkıntı kesin çözüldü mü yoksa şansa iyi bir ip denk geldi de öyle mi rahat rahat kullanıyorum şuan bende emin olamadım.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Ip ile alakalı. hiç macera aramayın hocam. Şu anki blokta yoğun kullanan yok muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

    Kaçlı ip bloğundasınız?

  • Ankara kullanıcılarında hep 176 lı ip bloğu mu veriyor?

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    176 idim 4-5 gün önce. şuan 213'üm

  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu 

  • Beylikduzu ses ver , durum.nedir , bende pek degisen bisey yok dengesiz dalgali , bir muddet iyi bir muddet kotu giriyor . Dun tekrar arandim. ,avrupa yakasi,genel sorun devamediyormus , ekipler alarm durumuna gecmisler , en kisa. Zamanda cozeceklermis

    Ayni sehir efsanesine devam ediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı. Bir iyi bir kötü gidiyor.


    "Bölgesel bir problem var ve tüm ekiplerimiz alarm durumunda. En kısa süre içerisinde çözülecektir." Ezbere herkese okunuyor sanırım. 5 gündür devam ediyor deyince beklemeye devam edin diyorlar. Fatura ödenirken de siz beklersiniz o zaman dediğimde ise cevap alamadım. Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu 

  • çok merak ediyorum ip değişirse ne olacak benimde diye. beylikdüzü olmama rağmen halen sıkıntı yok bende. korkudan modemi kapatmıyorum ama elektrik falan giderse göreceğiz o zaman. Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu 

  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

    Ben anadolu yakası Göztepe'den aradığımda hiç ekipler alarm durumunda demediler her şey normal görünüyor dediler ve kapattılar. :)

  • dün ekip geld eve hatları kontrol ettiler bu ping normal değil deyp Ip değiştirdiler genel Bi sorun var çok şikayet aldığını kabul etti baya Bi test yaptılar eskiye nazaran daha iyi en azından stabil şuan fifa 22 de konsolda kopma sorunu vardı o gitti arada bi arayüzde takılma var yine hissettirio.yer ıspartakule.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Ataşehir problem hala devam ediyor ama ısrarla bir problem gözükmüyor diyorlar.Bir kere arayan eleman evet hızınız düşük diye söyledi ama şimdi de ispat istiyorlar.Resmen adamlara ispat etmeye uğraşıyoruz.Bu ping problemi ve paket veri kaybını en güzel şekilde ispat edeceğim ip veya site ne tavsiye edersiniz?


    gameserverping sitesinde yaptığım testleri kabul etmediler işgüzar herifler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 12 Mart 2022; 17:7:30 >
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam Göztepe Kadıköy'de de aynen devam ediyor problemler. Dalgalı ve gecikmeli her türlü kullanımda tecrübe edebiliyorum bu durumu.

  • Arkadaşlar bu değerler normal değil. Sizde de böyle mi? Ping 14-15 ten aşağı hiç inmiyor. Ttnet fiber kullanırken ping en fazla 3 ms görüyordum.


    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu
  • burbarian B kullanıcısına yanıt

    Evet çok yüksek oranda jitter'da oluyor zaten dalgalanmalardan hemen anlaşılabiliyor online oyunlarda, testlerde de jitter ve kararsızlık yüksek gösteriyor.


    Görsellerin, sitelerin ya da netflix yt vb. uygulamardaki geç yüklenme böyle anlık takılıp yüklenme, kalite düşmesi vs. gibi şeyler yüksek ping, jitter kararsızlık göstergesi olarak düşünüyorum.


    Edit: Sizin mesajınızındaki attığınız görsel sayfayı yenilediğim zamanlarda bazen açılmıyor bile sitenin yüklemesi dönmeye devam ediyor. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 12 Mart 2022; 19:5:2 >
  • Bugün de saat 21:30'u bekleyeceğim bakalım durum ne olacak.

  • Ben 8 ay sonra, son 12 yıllık sol fiber macerama son verip Türk telekom fiber altyapının bölgeme gelmesi için savaş verirken Türk telekom VDSL altyapı ile internetimi kullanmaya devam edeceğim, şuan hem sol fiber hem TT VDSL beraber kullanıyorum ve Türk Telekom VDSL bile Sol fiber internetimi havada karada sollar her konuda, stabillik, ping gibi durumlarda ama paket kaybı maalesef oluyor VDSL olduğu için. Gene de sol fiberden daha az paket kaybı oluyor :D Pingler En iyi Tr de Türk telekom, comnet, Türknet Gigafiber gibi firmalarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGKullanıcısıı324 -- 12 Mart 2022; 20:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce elektrikler gitti geldi. korktuğum olmadı, ip değişmesine rağmen 176'lı farklı bir ip attı ve sorun yok gene. sanırım benim sıkıntı tamamen düzeldi.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    176'lı ipler stabil sanırım biraz daha yada bazı düzenlemeler mi yaptılar ne, indirme hızındaki dalgalılık durumu bende neredeyse düzeldi gibi ama paket kaybı ve sayfalar, resimlerin geç yüklenme ve yüklenmeyip takılma sorunu(DNS resolve problemi) her zaman var 2-3 yıldır Mersin Mezitli deki sol fiber de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGKullanıcısıı324 -- 12 Mart 2022; 23:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burbarian B kullanıcısına yanıt

    Bu testi nereden alıyorsunuz?

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.