Şimdi Ara

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
7
Favori
26.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

    Ben denedim sabit ip 'yi . Bir değişiklik olmuyor ne hızda , ne de pingte. Boşuna para vermeyin. Olay tamamen yetersiz alt yapı. Su borusundan , göl boşaltmaya benziyor durum.

  • janis kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ne oldu da son 5 gündür falan bu olay patlak verdi?
  • Discordda 180ms sabit pingim var. Valorantta da 120ms türkiye serverı. paket kaybı da %30 seviyesinde. Yazık gerçekten sorun yok diyorlar hala. 10 yıldır kullanıyorum böyle bir olay yaşamadım.Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu 

  • şu an arşa çıktı internetin rezaletlik seviyesi


    lol euw sunucu 200 pinglere çıkıyor, warzone 200+ ping anlık paket kaybı oluşuyor


    birazdan müşteri temsilcisini arayacağım çıkan arkadaşın allah affetsin ben affetmeyeceğim


    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu


    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Mart 2022; 20:53:32 >




  • Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu
    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu


    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu


    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu




    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu

    Aynen artık öyle bir seviyeye geldi ki oyunlar direk disconnect veriyor uğraştırmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 7 Mart 2022; 21:8:22 >




  • 1 haftadır speedtest yaptığımda hızım 95mbps çıkıyor ancak internet kullanımında 1-2mbps’den farksız story açarken takılr twittera girerim hiçbir şey yüklenmez 128kbps bile daha iyi.
    Geçen gün aradım ip çakışmadı problemi var denildi kanal falan değiştirdi hafif toparladı eskisi gibi olmado ancak o günlük idare etti şimdi tekrardan aynı yavaşlığa döndü bunun çözümü yok mudur?
  • Aynı sorunu yaşıyorum ben dahil 4 arkadaşım daha böyle. Lokasyon olarak hepsi istanbul'un farklı semtleri. Valorant %30 paket kayıpları, discord da robotik sesler, devamlı ani ping iniş çıkışları. Aradığında cevapları hep aynı. 10 yılı aşkın süredir kullanıyorum ilk defa bu kadar sorun yaşıyorum. Son 1 haftadır böyle. 91 ip bloğundayım ama 176 lı arkadaşımda da aynı sorun var. İşin ilginci Çorlu tarafında oturanda sorun yok sadece. Ne yapacağız hiç bir fikrim yok, bir b.k yediler bize girdi yaptıkları

  • Tam da superonline'a geçmeyi düşünüyordum. İyi ki bu konuyu gördüm.

  • final boss F kullanıcısına yanıt

    bölgeden bölgeye değişiyor, komşularınızdan bilgi alın bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 7 Mart 2022; 21:7:21 >
  • Aynı sorun bende de mevcut, konum beylikdüzü.

    Bu problem 1-2 ay önce tekrar olmuştu. Hatta burada da yazmıştım.

    Garip bir şekilde testler de hız yada ping te kayıp yok fakat bağlantı gerektiren oyunlarda serverlara bile bağlanamıyor şu an.

    Geçen sefer durumun farkındayız ekip çözecek dendi ve ne yaptılarsa ise gerçekten sorun çözülmüştü.

    Burada yazılanlara bakılır ise pek farkında değiller galiba şu an. Bende arayacağım bakalım.

  • 2 Gündür müşteri hizmetleriyle iletişim içerisindeyim ve bugün evime kontrol amaçlı teknik servis geldi, sorunun ne modem ne kablo kaynaklı olduğunu, tamamen altyapıyla ilgili bir sorun olduğunu söyledi. Müşteri numaramı altyapı birimine ilettikten sonra sorunu belirttikten sonra gitti. Benim yaşadığım sorundan dolayı yaşadığım binada arıza kaydı oluşturan 4 kişinin daha olduğunu ve sorunun en geç 1 hafta içerisinde çözüleceğini söyledi (ne kadar inanılır bilemeyeceğim). Konum Beylikdüzü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phatonix -- 7 Mart 2022; 22:5:50 >
  • 10 dakika telefonda beklememin ardından 15 dakika müşteri temsilcisi ile görüşmem sonucu sanırım biraz düzelme oldu. görüştüğüm arkadaş nispeten dediklerimi anlayan, günlük hayatta oyun vs. oynayan bir arkadaştı. ben buradan bazı şeyler yaptım dedi biraz iyileşti.


    Avrupa sunucularındaki pingler 60 civarı şuan. (daha iyi olduğu dönemleri vardı 50-50 civarı) şimdilik sayfalarda fena açılmıyor.


    buna şükür eder olduk ama son yorum yazan arkadaşlara bakıyorum ağırlıklı sıkıntı beylikdüzüde gibi cidden.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    erken sevinmemek lazım bence. az önce ben de warzoneda sabit 58 ping 0 packet loss ile maç attım. sonra discorda girdim packet losstan sesimi anlamadılar.

  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

    doğrudur duruma göre tekrar yazarım zaten

  • 8-9 arası problemliydi şuan sorun yok gibi bende. geçtiğini de sanmıyorum. öğlende problemliydi çünkü.

  • bende de 2 saattir hiçbir sorun yok. umarım tamamen çözülmüştür geçici değildir.

  • Yurtdışı bağlantılı her yere loss var. 23:00 itibari ile azalıyor 01:00 itibari ile tamamen düzeliyor. Limitleme yapıldığı alenen belli.

  • --MK-- - kullanıcısına yanıt

    bende ilk kez bugün düzeldi. son 4 gündür her saat paket kaybı vardı. hatta bir ara gece 4'te bile paket kaybından hiçbir şey yapılmıyordu.

  • Yaklaşık 2 senedir Sol kullanmaktayım...İlk 1.5-2 ay oldukça stabil ve kaliteli idi bağlantı sonrasında ise tamamen bir eziyet...Gündüz oyun oynadığım zamanlarda ki o zamanlarda bile bağlantı çok iyi olmamasına rağmen...Akşam 8-9'dan sonra sanki akvaryumun içinde oynuyormuşum gibi devamlı hissediyorum...Berbat ötesi bir bağlantı...İstanbul'da yada başka yerlerde değil sorun...Sorun Sol'ün kendisinde...İnsanlarında akıllarıyla dalga geçiyorlar resmen...Cgnattanmı kaynaklanıyor yoksa başka birşeylerimi kısıtlıyorlar anlamış değilim...Ping değeri normal görünüyor...Fakat gel gör ki PAKET KAYBI HAD SAFHADA...Bu da aşırı kararsız ve kalitesiz bir bağlantıyı bizlere oluşturuyor...Oyuncular için bir pakediniz varsa ona geçeyim diyorum...Öyle bir paketimiz yok diyorlar...Speedteste hız testi yapıyorlar...Ooo çok iyi...Ping değerleri çok iyi...Fakat paket kaybından söz eden yok...Ben 200 megabit paket aldım fakat gelin görün ki hız istemiyorum ki...İstediğim KARARLILIK ve STABİL bir internet...Neden bunu NORMAL ŞARTLAR ALTINDA ALAMIYORUM anlamış değilim...Neden buna ulaşmam için yıllarca beklemem lazım hissediyorum yine anlamış değilim...Neden şeffaf değiller?...Çok garip...Bilinçli olarak kararsızlık üretip insanlara statik ip diğer ürünleri satıp ki birçoğuda bizler gibi bilinçsiz kullanıcılar olduğu için...Kendilerince bir sistem geliştirmişler...Kararsızlık üretip fiber internet...Hızlı internet şu internet diye kendimizi ve bilgisayarı suçlayacağız...Aaa bakın speedtestte hız çok iyi...FAKAT PAKET KAYBINDAN...YURTDIŞI SERVERLARININ YETERSİZLİĞİNDEN kimse şikayet edemeyecek...Gece gündüz mesaj atıyorum...Dün oynadığım server'a ait tracert-ping-nslookup bilgilerini gönderiyorum paket kaybı yaşıyorum diyorum...Akşam saatlerinde bölgemde ki arıza ekibi aradı yerinizdeyseniz gelelim diyor...Biliyorum ki gelince speedtest yapıp kablolara bakıp gidecek...İyide dedim arkadaşım okudunuzmu gönderdiğim şikayeti?...Yok...Eee dedim sorunum ne biliyormusun?...Yok...Eee dedim neye istinaden geliyorsun sen?...Bildiğiniz bizi kandırıyorlar başka birşey değil...





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.