Telekom Fiber hakkında
Herkese selamlar , şuan hali hazırda Süperonline fiber kullanıyorum. Çoğu kullanıcı gibi bende , Süperonline ‘ın yavaşlamalarından , Ping değerlerinde ki düzensizlik ve yüksekliğinden şikayetçiyim. Bulunduğum binada aynı zamanda Türk Telekom fiber kutusuda mevcut. Bundan dolayı Türk Telekom fiber’e geçmek istiyorum ama kafamda bazı sorular var.
Telekom müşteri hizmetleriyle görüştüğümde 100 mb kadar fiber hizmetinden faydalanabileceğimi söyledi. Fakat modem olarak VDSL modem kullanılacağımı söyledi. Binada ki kutudan daireme kadar bakır kablo olacağını belirtti. Normalde şuan Süperonline daireme kadar cat6 kablo kullanıyor ve router kullanıyorum. Bu nasıl fiber anlamadım. Normal bir durum mu bu ? Ben fiber istiyorum , vdsl değil.
2. Türk Telekom ping değerleri nasıl ? Özellikle İstanbul yada Beylikdüzü’nde oturanlar memnun mu ?
ToD , televizyondan izleyemiyorum.
Herkese Merhaba ;
Üç gün önce tod süperlig ve smart tv paketi satın aldım ve ne yazık ki 1 yıl peşin ödedim. (Kredi kartı)
Telefon üzerinden tod uygulamasıyla hiçbir kısıtlama olmadan mevcut (paket dahilinde) kanalları kullanabiliyorum. Fakat televizyon üzerinden Beinsports 1-2-3… kanallarını açmak istediğim de ekranda yükleme imleci öylece kalıyor ve kanallar açılmıyor. Bu arada diğer ulusal , belgesel ve eğlence kanallarında hiçbir sorun yaşamadan izleyebiliyorum televizyon üzerinden.
Uygulamayı sildim yükledim , aktivasyon yaptım , tv cache temizledim vs.. ama nafile. Sanki o kanallar erişeme kapalı gibi ama hiç hatada vermiyor işin garibi. Normalde “bu kanala yetkiniz yok” demesi gerekir. Kaldı ki üyelik bilgilerimde Süperlig + Smart Tv aktif gözükmekte. (Aşağıda resmi var)
Müşteri hizmetleriyle konuşabilmek imkansız. 1-2 kez konuşma fırsatı yakalasamda konudan bir haberler. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu ? Çözüm önerisi olan var mı acaba ?
Tv modeli : LG OLED55CS

Fiber'den VDSL 'e geçmek mantıklı mı?
Hali hazırda superonline fiber kullanıyorum.(beylikdüzü). Superonline 'ın bağlantı kalitesizliği ortada. Yüksek ping , dalgalı hız vs.. Bulunduğum bölgede ise fiber hizmeti veren sadece superonline var. Acaba diyorum , turknet vdsl e geçiş yapsam pişman olurmuyum?
WoW latecy
|
Şu bebeye haddini bildirelim
|
GTA 5 DVD Bozuldu
|
Darboğaz Hk. Yardım
|
Faceit Hk.
|
Garip bir bağlantı problemi EA
|
Beylikdüzü Fiber Kesinti (silinebilir)
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 206
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.117 (Bu ay: 310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 101 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun