Şimdi Ara

Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
19
Favori
20.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soldaki 10gbps deki bağlantıda da 5tb sınırı var. bilginiz olsun

• 2 ay önce 500 - 20 paketini 250 TL ye 12 ay taahhüt ile satın aldım. bugün 250 TL ye 1000 MBPS olmuş. arayıp konuşsak 1000e yükseltirler mi ?

• İlk paylaştığımda kampanya mevcut müşteriler icin de geçerliydi. Artık sadece yeni müşterilere geçerli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence ne Turkcell ne de SuperOnline eskisi gibi kaliteli değil. 35mbs internet 19mbs görünüyor. Mh arıyorum bizde normal görünüyor dedi. Bende, öyleyse teknik servisiniz gelsin incelesin dedim ve bana 150 tl ücreti olduğunu söylediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TH3ROCK kullanıcısına yanıt

Tabikide herkesin altyapısı farklı, fakat 500mbit paketine geçmiştim. Aldığım değerler kablo üzerinden aşağıdaki gibi.

(Arka planda Teams'de toplantıdaydım, WIFI-6 Modem kullanıyorum)

Multi;

Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

Single;

Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

• eylülde sözleşmem bitiyor 50 mb tv plusla 150 tl ödüyordum dün geforce now uygulaması için aradılar Mh 500 mb olana 279 tl söyledi bana dedim sitenizde 199 tl yazıyor sistemde 279 tl oluyor dedi şaşırdım bende mevcut aboneye mi yüksek fiyat çıkıyor acaba?

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

Evet, maalesef mevcut müşterileri hemen kaldırdılar kampanyalardan.

Sözleşmen bitiyorsa iptal ettirip, 24 aylığına aşağıdakine de geçme talebinde bulunabilirsin bence. 24 ay 225TL'den TV+ Ekstra ile alırsın veya 269'a 1Gbit.

Çok büyük ihtimalle, iptal ettirmek istediğinde hangi tarifeye %10-20 indirimli geçirelim diye diyeceklerdir. Daha da uyguna geçebilirsin bu sayede.

• HULKBABA H kullanıcısına yanıt

peki müşteri hizmetleri ile konuşsam, paketimi bu pakete yükseltirler mi sizce? 1000/20 ve TV+ 269TL 24 ay taahhüt

2659

• akılsaglıgınıkayb3t A kullanıcısına yanıt

Şu an yükseltmezler ama bence iptal tarihiniz yaklaştığında telefonla iptal etmek istediğinizi beyan ederseniz, genelde genel müdürlükten geri aranıyorsunuz. İndirim teklif ediliyor ve geçmek istediğiniz paket soruluyor. Orada bunu dile getirebilirsiniz.

• 200 mb 20 upload 205 liraya kullanıyordum müşteri hizmetlerini aradım 500 mb paketine geçiş yaptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuco Benedicto Pacifico kullanıcısına yanıt
    O zaman denemekte fayda var :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oldugum konumda malesef ne 1000 ne de 500 var. 100mbit fiber kullaniyorum. Alt yapimiz desteklemiyormus. Yoksa coktan gecmistim.

• ProfXavier kullanıcısına yanıt
    Senelerdir boş port yok. 16mbit mecbur, ADSL mahkumları ne yapsın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut müşteriyim diye faydalanamıyorum tamamen saçmalık

• ProfXavier kullanıcısına yanıt

cat kablo var sanırım cat kabloları 4 telli 100 mbit bağlıyorduk switchler 24 portluydu ve 2.4 gbit kapasiteleri vardı Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum 

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Oturduğum 40 dairelik siteye 6 yıl önce ilk taşındığımda sadece ttnet kullanabiliyorduk. Sonra kavga dövüş sol ve kablonet kabloları döşettik. Şimdi isteyen istediğini kullanabiliyor. Duyduğumuz kadarıyla ttnet, binayı yapan müteahhit ile anlaşma yapmış, sadece ttnet kullanılabilir diye. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? İşin ilginç yanı ise ttnet tabanlı diğer servis sağlayıcılar kullanılamıyor. Turknet gibi başka firmalardan adres kontrolü yaptığımda çevredeki tüm başka sitelerin kapı numaraları var. Bizimki yok. Bunu çözmenin yolunu bilen var mı?

• Alt yapı çalışması tamamlandı. 2 bina altımızda saha dolabı mevcut. Binaya superonline kutusu yerleştirildi bayramdan önce ama ne yaparsam yapayım fiberin aktif olmadığını sinyal verilmediği söyleniyor. Aynı sorunu yaşayan oldu mu daha önce ? ne gibi çözümler önerirsiniz ?

• Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

Şimdilik bir sıkıntı yok memnunum gibi. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

• Benim altyapı maks. 100 destekliyormuş. Bunun için ne yapmak gerek?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.