E

Teğmen
25 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar yeni sistem topladım ama ekrana görüntü getiremedim. İşlemcim Ryzen 5 2600, anakartım ASRock AB350M. İşlemcimin çalışması için BIOS güncellemesi yapmam lazım ama elimde 1. nesil Ryzen işlemci yok. İstanbul'da olup da bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? Avcılar'da oturuyorum.
Solo rank 3726
Party rank açılmasına 6 oyun kaldı o da yaklaşık bu civarlarda açılır

Fiyat: 45 TL
Alıcılar PM
Game of thrones kitaplarını almayı düşünüyorum da korsan olarak nereden temin edebilirim?
Driverları hatasız yüklediğimi düşünüyorum ne ne yaptıysam da sorunu çözemedim. Her zaman olan bir şey de değil bazen oluyor bazen olmuyor. Aygıt Yöneticisinde bile GTX960M'i göremiyorum. Masaüstüne sağ tıkladığımda NVIDIA Kontrol Paneli kısayolu gözükmüyor. Ama bilgisayarı 2 kere falan yeniden başlatırsam sorun çözülüyor. Aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster dediğimde Ekran Kartımda:

Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45)
Bu sorunu gidermek için donanım aygıtını bilgisayara yeniden bağlayın.

hatası yazıyor. Bilgisayarı daha önce hiç düşürmedim ya da sarsmadım ekran kartı yerinden çıkmış da olamaz. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu güncellemeyi nerden edinebiliriz? CS GO konunuzda mavi ekran sorununu BIOS update ile çözdüğünüzü söylemişsiniz ve web sitesindeki driverlar kısmında herhangi bir BIOS update gözükmüyor.
ABRA A5'imi alalı yalnızca 3 gün oldu. Normal kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat ne zaman bir oyun oynamaya niyetlensem iğrenç bir ses eşliğinde mavi ekran hatası alıyorum.
Aldığım hata MACHINE_CHECK_EXCEPTION. Videoda da rahatlıkla görülebiliyor:

Simdi ben İstanbul Universitesi Bilgisayar Muhendisligini kazandim. Bu bolume kayit yaptirdiktan sonra merkezi yerlestirme ile İTU Matematik Muhendisligine gecebiliyor muyum? İU'de bir sene okuma zorunlulugum var mi?
Sıralamam 24k. Kesinlikle bilgisayar müh. tercih edeceğim. Ama okul konusunda çok kararsızım. Şu an ders programının rahat olması ve şehir dışında olması sebebiyle istanbul üniversitesini yazmış durumdayım. Bana bir çıkış yolu gösterin. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar normalde sayısal öğrencisiyim ve istediğim bölüm de bilgisayar mühendisliği fakat sıralamam kötü geldi (24k).
TM'ye de şansımı denemek için girmiştim. Ger.ekten hiç edebiyat coğrafya görmedim ve sıralamam 14k geldi.
Sizce sırf para kazanmak ve daha garanti bir iş için hukuk yazılır mı? Bu sene zaten ikinci senem ve bir sene daha kalmak artık benim için intihar sebebi olabilir.

Edit: Yanlış biliyormuşum TM-2 ile deil de TM-3 ile alıyormuş hukuk. Dokuz Eylül Hukuk tutuyor galiba bilmiyorum ama herhangi bir hukuk tutuyordur bu sıralamayla.
Bu seneki sınav sonucum:

Sizce mezuna kalırsam ilk üç bine girebilir miyim? (fen lisesi mezunuyum)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 166
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 4.784 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.