Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.589
Cevap
68
Favori
610.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

• İlk sezonlardaki avlama bölümleri gibiydi. Lisa olayında farklı şeyler çıkacak sanıyordum ama olmadı. Bir de geçen bölümün sonunda o kadar heyecan yaptırdılar ama bu bölümde 1-2 konuşmayla geçtiler hemen. Gizem yaratıp gizemi iki saniyede çözdükleri zaman dalga geçilmiş hissediyorum kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

İlk sezonlardaki avlama bölümleri gibiydi. Lisa olayında farklı şeyler çıkacak sanıyordum ama olmadı. Bir de geçen bölümün sonunda o kadar heyecan yaptırdılar ama bu bölümde 1-2 konuşmayla geçtiler hemen. Gizem yaratıp gizemi iki saniyede çözdükleri zaman dalga geçilmiş hissediyorum kendimi.

Lisa olayında ben de çok daha farklı ve karmaşık şeyler bekliyordum.Yapmış olmak için yapılmış bir bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 19 Şubat 2011; 22:16:00 >

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Bölüm sıradandı ama
    Dean'in arabadan kaçışı süperdi

Araba o yere girmeden önce özür dilemesi bitirdi beni

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;

• Bölüm sıradan da olsa beğendim Bu Anne'yi ne zaman görecez acaba

Sam meğerse paket olmamış parça parça halinde hatırlayacak sanırım.
    Araba sahnesi güzeldi.
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • Bence bir sonraki bölümde büyük bir olay olacak bir ayrılık vs., bölüm güzeldi yeterki avlansınlar avladıkları ne olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Bölümün sonunda bomba bir olay gösterilir ve sonraki bölümde önemsiz birşeymiş gibi 2 dklık yer ayırılır ve bölüm unutulur.

Jenny

Araba Dean'i kovalarken çok güldüm

Belyer birde 31:02 de bar da çalan şarkı çok tanıdık geliyor ama ismini hatırlayamadım. Bilen var mı?

Barda çalan parça Nazareth - Love Hurts' dü yanlış hatırlamıyosam.
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar 6.sezona başlamadım bir sorum olucak yeni sezonda ana hikaye varmı yoksa ilk sezonlar gibi avla mı geçiyor

ana hikaye var ama biraz yavaş ilerliyor av bölümleri de var .

• Evet arabadan kaçış sahnesi süperdi.
    Ama bölüm durgundu.
  • Vasat bir bölümdü , av bölümlerini severim ama daha komplike bir av bölümü olsa daha iyi olurdu . Ana konuyada yavaş yavaş geçilmesi gerekiyor daha motherin ne tür şeyler yapmak istediğini ne tür güce sahip olduğunu hiçbirşey bilmiyoruz .

• bende izledim yorum atmayı unutmuşum hastaydım güzel bölümdü

şey saçmaydı bu hayaletin kardeşi bi yere gidince ruh orda nasıl kalıyoki? mesela 2. kurbanda o oraya sabah gitmiş ama adam gece öldü

Sam'in bu halini özlemişim. Ruhunu geri alması çok iyi oldu. Eski Sam geri döndü

Dean ile Sam'in bölüm sonundaki konuşmaları da anlamlıydı.

6.15'den yeni sneak peek: http://tinyurl.com/4z764xt

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.